World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Grava
Member

Повідомлення

KPAH
7 днів прему колись закінчаться, танк з тобою залишиться :laugh:
Мені з халявної коробки нічого хорошого не випало :rotate:
KPAH
Member

Повідомлення

Мне кажется они мне просто акк забанят. :laugh:
photo_2025-12-12_16-30-33.jpg
vdemeshko
Member

Повідомлення

destructX: 12.12.2025 13:26Нехай дадуть войс-чат
с командой красных :lol: ну шоб не банить там за текстовый чат :laugh:
rage11
Member

Повідомлення

ис7 пробили в лоб башни т110 е4,, не игра а анекдот. пробили три раза подряд, в влд под углами и третий на вишенке в лоб башни. :puke:
Grava
Member

Повідомлення

rage11: 12.12.2025 16:24ис7 пробили в лоб башни т110 е4
а шо там броні багато колись було? :D
rage11
Member

Повідомлення

Grava это бред, зачем тогда вообще нужны тт, если в ответ за 100м ты можешь только два раза промазать в землю.
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

Grava: 12.12.2025 17:37
rage11: 12.12.2025 16:24ис7 пробили в лоб башни т110 е4
а шо там броні багато колись було? :D
Та наче не мало. 270 начебто, але голдою е4 може взяти.

Мене вчоора друге насмішило. Це улюблені картоплею відра на башні. Хопа на е3 відро під 300мм. А те саме відро на е4, е5 та і інших бумажне. :facepalm:
Залізна логіка. Фактично ідентичні машини з ідентичними відрами мають прям кардинально різну броню цього відра.
Слабке місце ? А де воно в тій же сімці на башні ? Цей треш з відрами те вносить свою копійку у вбитий баланс. Не одноразово на мантікорі розбирав тайпхеві у відро, дуже приємно було їх водіям.

Відправлено через 2 хвилини 10 секунд:
rage11: 12.12.2025 17:53 Grava это бред, зачем тогда вообще нужны тт, если в ответ за 100м ты можешь только два раза промазать в землю.
Ну не зовсім вже й так погано. То була голда. Ти пограй на інших ТТ і побачиш як можна мишу в лоб башти, е5 в відро, купу інших просто в нлд накидувать. ББшками.
Bender911
Member

Повідомлення

Shade: 12.12.2025 14:35 Незрозуміло що за розслабляння в своїх постійних зливах у грі зі змагальницькою складовою. Як слушно зауважили вище, існує мільйон інших ігор (та й загалом іншого контенту), де можна справді розслабитися, відключивши голову. Мені, до прикладу, перегляд якогось фільму, серіалу, чи прослуховування музики в цьому в рази краще допомагають.
І я не кажу, що всі прям зобов'язані вилізти зі шкіри в бою, але дехто, складається таке враження, навпаки вилазить зі шкіри аби підставити команду, і злити катку.
Ви для себе вибрали, що головне перемога. Я кайфую від процесу: попав гарно - молодець, класно ромбонув - теж красуньчик). Недавно на Маусі програв бо в команді Хевік 57 та товста бабаху настріляли на Руінберзі 0, можливо АФК. Але бій кайфовий був, натанкував під 5к, настріляв більше 4к. І все одно що програли.

А є люди які грають під пиво, хтось не знає карт і тд. Тому це норм)
rage11
Member

Повідомлення

Pathfinder: 12.12.2025 18:00То була голда
не уверен, помоему даже не голда.
Hotspur
Member

Повідомлення

такс з подареної коробки упав прем 3 лвл :lol:
Sanьka
Member

Повідомлення

Bender911: 12.12.2025 18:23Недавно на Маусі програв
Взагалі не знаю як грати на тому лайні. Наче не зовсім рак, але на 8лвл більше средуха напевно (((
Воно тупо картонне. Е100 аналогічно. Хоча у е100 більше альфа і менше треба висовуватись всмоктувати дамаг своєю картонною баштою-сараєм.
Bender911
Member

Повідомлення

Sanьka: 12.12.2025 19:28
Bender911: 12.12.2025 18:23Недавно на Маусі програв
Взагалі не знаю як грати на тому лайні. Наче не зовсім рак, але на 8лвл більше средуха напевно (((
Воно тупо картонне. Е100 аналогічно. Хоча у е100 більше альфа і менше треба висовуватись всмоктувати дамаг своєю картонною баштою-сараєм.
Є така секретна штука, як ромбування. Нікому не кажи :gigi: Завдяки практиці на Маусі поки що на Тещенрейті 61% перемог.
EuGENiy
Member

Повідомлення

прям топ випав :D
Вкладення
{1ED0D37B-34C0-42D3-A397-438978A833A9}.png
lewerlin
Member

Повідомлення

Bender911: 12.12.2025 20:11Є така секретна штука, як ромбування.
Ага, в банані на Хуммельздиху :rolleyes:

Отправлено спустя 14 минут 38 секунд:
Shade: 12.12.2025 14:35у грі зі змагальницькою складовою.
Немає і не може бути тут змагальної складової. Неможливо на десять хвилин об'єднати в команду 15 рандомів, проти таких само 15ти рандомів. І камон ми говоримо про тупий дезматч.
Зверху економіка гри, котра відірвано від геймплею, нічого тобі за "командні дії" не дає.
Shade: 12.12.2025 14:35навпаки вилазить зі шкіри аби підставити команду,
Вони лізуть зі шкіри закрити власні таски. Або ризикують "на прокатить" - 9 боїв зіллють, на десятий таки "прокатить" і людина кайфоне.
От приміром, людина сідає грати з бажанням прилаштувати бабаху в корму маусу. І траїть поки не вийде. Їй цікаво? Цікаво. Гра їй це дозволяє? Дозволяє.
Я якось на ГВП ПТшив катався. 9 стерві, в кормушечку, бойовим, з підпальчиком :super: .
Змагальна складова, ага.
Qwerty1987
Member

Повідомлення

А зачем на маусе в банане стоять?
Это танк для затыкания направления или продавки через хп
Pathfinder
Member

Повідомлення

Bender911: 12.12.2025 18:23 Ви для себе вибрали, що головне перемога. Я кайфую від процесу: попав гарно - молодець, класно ромбонув - теж красуньчик).
Дуже файно відчувати себе учасником процесу, коли в тебе на танчику 40% перемог. ОТ прям кайффф.
Є бат з 50 боїв і 58% перемог, і є чарфутур на якому за 10 боїв 40%.При чому орстанні 6 це тупо зливи. Такий прям кайф ловив, ууу.
2 дуже схожих танчика, на 9ці нафіть рівень боїв меньший, а по факту десь зпрацювавла кнопочка нагнуть юзера бо не донатить.
Bender911
Member

Повідомлення

Pathfinder: 12.12.2025 22:41
Bender911: 12.12.2025 18:23 Ви для себе вибрали, що головне перемога. Я кайфую від процесу: попав гарно - молодець, класно ромбонув - теж красуньчик).
Дуже файно відчувати себе учасником процесу, коли в тебе на танчику 40% перемог. ОТ прям кайффф.
Є бат з 50 боїв і 58% перемог, і є чарфутур на якому за 10 боїв 40%.При чому орстанні 6 це тупо зливи. Такий прям кайф ловив, ууу.
2 дуже схожих танчика, на 9ці нафіть рівень боїв меньший, а по факту десь зпрацювавла кнопочка нагнуть юзера бо не донатить.
Скільки загальна кількість боїв у вас на баті та чарфутурі? Може ви ще не розібрались як на таких грати. У мене на футурі навіть 2 відмітки, хоч я такий собі ігрок, але він дуже комфортний для мене.
спойлер
Зображення
Hotspur
Member

Повідомлення

Bender911: 12.12.2025 23:46але він дуже комфортний для мене.
ні, він абсолютно не живе і поганий барабан. це не фош
Sanьka
Member

Повідомлення

Bender911: 12.12.2025 20:11Є така секретна штука, як ромбування. Нікому не кажи
Ну нічосі який ти вумний.
А стріляти теж ромбом будеш, чи таки розвернути треба той сарай в напрямку противника. Я ж не кажу що в корпус б'ють, наче ж за башту казав.
А башта картонна. І на зведення треба пару секунд.

Ну і коли я на ст і бачу якийсь ультра тяж, то це скоріш шмат шарової дамажки. Хоча що для ташена треба трохи обійти. Маус/е100 шються на ізі в лоб. І в турбобоях повільне корито ніфіга не може.

Отправлено спустя 5 минут 42 секунды:
Hotspur: 12.12.2025 23:50ні, він абсолютно не живе і поганий барабан. це не фош
+1, теж не зрозумів той барабан (((
Не зайшов.
Pathfinder
Member

Повідомлення

Bender911: 12.12.2025 23:46
Скільки загальна кількість боїв у вас на баті та чарфутурі? Може ви ще не розібрались як на таких грати. У мене на футурі навіть 2 відмітки, хоч я такий собі ігрок, але він дуже комфортний для мене.
Написав же. В мене до танчика претензій нема, я отримав +- те на що розраховував. В мене є претензії до тупої картоплі через якись кривий угнітач. Тупо по деяких танках, шоб ти не робив, ПП буде на рівні пиваса. Є такі танчики в мене, на яких стата як на тих шо 53-55, а вних 45-47. :facepalm:
І взагалі яке чорті шо, останні 2-3 тисячі боїв лище одиничні танки з плюсовим вінрейтом, на 20к бої з'їхав на 1%. Тупо береш танчик воно іде все в зливи. ТТ, СТ, ПТ побоку. При чому я не враховую тих яких не зрозумів, або не сподобалися.

Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
Hotspur: 12.12.2025 23:50
Bender911: 12.12.2025 23:46але він дуже комфортний для мене.
ні, він абсолютно не живе і поганий барабан. це не фош
Це СТ за глави. Char Futur 4 Барабанна СТшка на рівні 9ки недобата.

Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
Де в цьому цирку можна статистику за серії боїв глянути?
Відповісти