World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

destructX: 08.12.2025 05:45
маусом вміти танкувати теж треба, підставляти правильний кут :-/ та й цифри статистики не брешуть, у танка на мільйон ігр 3100 середній блок, не з неба ж взялось це)) а магія пробиття всіми й всюди буває в деяких катках, це ж вот :insane:

щодо голди, а який сенс грати не на фулл голді?) щоб шо?
Я не кажу що він взагалі не танкує, але зараз в багатьох 9-10 голда більше ніж лоб башти. Вчора сімка мінімум тричі мені у відвернуту башту пробила. А фінальний постріл тайпа71 показав 306 пробиття і 292 броні. Тобто кут був.
А спитайте в того упоротого рандома, що зараз, нащо всім і усюди голда.

Відправлено через 9 хвилин 30 секунд:
Qwerty1987: 07.12.2025 23:44 На маусе все просто - идем на сайт tanks.gg , ставим мауса против танка который тебя унизил в бою, колижен модель лайв и крутим под разными углами)
І що воно там накрутить чого за 20к боїв я не знаю? У 90% 9-10 230-260 пробиття на звичайних снарядах. Тобто лоб башти і під прямим кутом навіть не 50% пробиття. Мене не парить коли мене пробиває 103, е3, леопард, там це цілком зрозуміло. А е5, 7, тайпхеві, причому раз за разом якось напрягає. Хоча вже ні, продав я ту коробку з хп.

Відправлено через 6 хвилин 40 секунд:
Shade: 08.12.2025 01:47
Pathfinder: 07.12.2025 22:08 Та ну, Цент1 норм тачанка, в прокачці норм себе показав. Іздить, пушка точна, башня трохи тримає.
Альфа маленька, дпм посередній. Башта може й тримає свої рівні та нижче, але ж грати доводиться по кд з 9-10, які ще й переважно на фул голді. Словом, танк для сучасного рандому застарів.

Задумувався про те, аби взяти гілку Мауса... але з ваших страждань остаточно переконався в тому, що краще не треба. Візьму Паттона і чеха ТВП.
Паттон теж не фонтан, особливо до топа то взагалі кактус ще той. Броні нема, пушка на 240 дамага, їде навіть з топ двиглом посередньо.

Відправлено через 11 хвилин 23 секунди:
lewerlin: 08.12.2025 06:02 Бо в різних снарядів різні механіки, і нерідко потрібна саме конкретна, наприклад "правило трьох калібрів" ББ чи сплеш фугасів. Основний БК звісно голда, але фулл голда - це ноубрейн.
Враховуючи від 2х до 4х розданих гілок, купи стокових кактусів то фулголда це не ноубрейн, а реальність. Ціна її тупо вже не рятує.
От зараз катаю швед тт 9ка. Майже сток, 234 пробиття на ББ і 270 голда. Мені жерти кактус і бути коробкою з хп чи вливати дамаг? При тому 270 це теж не лазер і в силует не постріляти.
І в мене 50/50 снарядів.
Последний раз редактировалось Pathfinder 08.12.2025 08:51, всего редактировалось 1 раз.
Shade
Member

Pathfinder: 08.12.2025 08:35 Паттон теж не фонтан, особливо до топа то взагалі кактус ще той. Броні нема, пушка на 240 дамага, їде навіть з топ двиглом посередньо.
Так, знаю, шо там кактуси до 10-ки. 10-ка - ну типу просто нормальний. 11-ку нахвалюють.
Тому і хочу забрати цю гілку як одну з тих, які вг дає на халяву.
mycolaevich
Member

destructX: 08.12.2025 05:45 щодо голди, а який сенс грати не на фулл голді?) щоб шо?
Тому що не завжди є потреба стріляти голдою. І не на всіх машинах вона потрібна.
Просто значна частина аудиторії про це не задумується, як ті унікуми що на Strv S1 катають на фулголді.
rage11
Member

DaKaR: 07.12.2025 22:26 Та ладно, всі блогери його ставлять в найгірші пропозиції за бони
не смотрю блохеров. да, знатно тупанул, согласен. лютый кактус, поставил трофейную турбину прокачанную, но все равно он ездит как с якорем :( может когданибуть апнут это недоразумение.
Shade
Member

rage11: 08.12.2025 14:37 не смотрю блохеров. да, знатно тупанул, согласен. лютый кактус, поставил трофейную турбину прокачанную, но все равно он ездит как с якорем :( может когданибуть апнут это недоразумение.
Може спробуйте в цпк написати. Раптом повернуть :dontknow:
Hells Angels
Member

Shade: 08.12.2025 19:34Раптом повернуть
не повернуть, бо танк вже засвітивсь у статистиці
Hotspur
Member

Про голду - е 90 мені стріляла в маску м 109 голдою :lol: раза 3 :lol:. народ взагалі грати не вміє
lewerlin
Member

Hotspur: 08.12.2025 22:33е 90 мені стріляла в маску м 109 голдою :lol: раза 3 :lol:
А могла б ББ в дах зґвалтувати.
WakeMe
Member

Изображение
Нормально так зайшов годинку пограти під резервами, зафармити х5 досвід за перемоги. Такої потужної сесії не пригадую. Ох і дурка в рандомі :laugh: :facepalm:
Hotspur
Member

lewerlin: 09.12.2025 00:00А могла б ББ в дах зґвалтувати.
це про скіл гравця :lol: :lol: :lol:

Відправлено через 54 секунди:
WakeMe: 09.12.2025 00:38Ох і дурка в рандомі
кожен новий рік таке. велком ту клаб
Shade
Member

То шо там наразі є з цікавого в боновому магазині? Тигр-Маус і Су-130ПМ лише?
Hotspur
Member

Shade: 10.12.2025 21:33Тигр-Маус і Су-130ПМ лише?
так
VovaII
Member

Давно не заходив: чи додали там щось на 11 рівень, після Мауса?
Дякую.
Grava
Member

Shade
cs-52, 122 tm
Shade
Member

VovaII: 10.12.2025 22:18 Давно не заходив: чи додали там щось на 11 рівень, після Мауса?
Дякую.
Так. Ташенратте. Такий собі Маус на максималках.
lewerlin
Member

Shade: 10.12.2025 21:33То шо там наразі є з цікавого в боновому магазині? Тигр-Маус і Су-130ПМ лише?
Там багато чого цікавого, залежно від того, чого хочеться, на чому грається і який акк.

Отправлено спустя 4 минуты 11 секунд:
Shade: 10.12.2025 21:33Тигр-Маус і Су-130ПМ лише?
Тигромаус, для нинішнього рандому, доволі посередня машина, хоча по ТТХ виглядає смачно. Сушка - поламана хрінь, але треба хоч трохи розуміти, як її готувати - вміти в кущі, бо це борщ, який літає.

Ну і там завжди є бабаха :gigi:
Hotspur
Member

lewerlin: 10.12.2025 23:50Тигромаус, для нинішнього рандому, доволі посередня машина, хоча по ТТХ виглядає смачно.
вона на нубів які в неї стріляють розрахована, крім нлд все інше дуже складно пробити
Shade
Member

До речі, японець 7 рівня на гілці Тайпа 71 - взагалі топ :up:
Такого кайфу як від гри на ньому вже й не пам'ятаю коли отримував.
lewerlin
Member

Hotspur: 11.12.2025 00:16крім нлд все інше дуже складно пробити
В сферичних умовах, в коридорі з укриттям і ворогами спереду.
KPAH
Member

WG в очередной раз забирают у меня ник, за новый просят 2500 голды, потом опять его забирают без каких-либо предупреждений. При этом в игре примерно 10000 людей в похожими никами в игре и никто их не трогает. Теперь мучить поддержку, ник само собой ничего не нарушает, прсото кому-то из модеров не понравился.
Ответить