Новости
Последние статьи и обзоры
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
Artistus
Digital Artist
Хлопці, я тут можливо трохи пропустив - певний період був не в темі.
Якщо що, то може хтось коротко напише, які основні зрушення в клієнтах, особливості (ключі) вилову бігжаб, яка прибавка від Лінукса на Sandy Bridge з HT (в т.ч. нативно і через віртуалку), в якому стані сьогодні OpenCL-ядра для карт AMD і все таке, що могло змінитися за останні пів року.
Просто думаю, чи треба щось змінити / додати в FAQ.
Якщо що, то може хтось коротко напише, які основні зрушення в клієнтах, особливості (ключі) вилову бігжаб, яка прибавка від Лінукса на Sandy Bridge з HT (в т.ч. нативно і через віртуалку), в якому стані сьогодні OpenCL-ядра для карт AMD і все таке, що могло змінитися за останні пів року.
Просто думаю, чи треба щось змінити / додати в FAQ.
-
Freddy Krueger
Member
Artistus
Зараз БЖ йдуть тільки на Ubuntu, нативна швидше на 10-15% чим віртуалка, але з 16 числа однопроцесорні системы незможуть їх рахувати. Якщо цікаво, почитай з кінця сторінки.
Що до відлову звичайних завдань, сам шукаю де вигідніше рахувати, здається на вінду йдуть смачніші завдання. Можливо ronemun більше скаже з цього приводу.
Зараз БЖ йдуть тільки на Ubuntu, нативна швидше на 10-15% чим віртуалка, але з 16 числа однопроцесорні системы незможуть їх рахувати. Якщо цікаво, почитай з кінця сторінки.
Що до відлову звичайних завдань, сам шукаю де вигідніше рахувати, здається на вінду йдуть смачніші завдання. Можливо ronemun більше скаже з цього приводу.
-
GipeR
Member
я с вами ник GipeR
-
Шаженла
Member
GipeR
Только не пропадай неделями
Только не пропадай неделями
-
GipeR
Member
ну я попробую, кстати у меня почему то не хочет качать большие задания, только маленькие, выставил 8 потоков. и кстати вопрос автоматом следующие задание будет качаться?
Добавлено через 1 минуту 13 секунд:
и где мою статистику смотреть?
Добавлено через 1 минуту 13 секунд:
и где мою статистику смотреть?
-
chip
Member
Кому какие задания попадаются?

-
GipeR
Member
мне 8004 попалось
-
Шаженла
Member
chip
Мне постоянно лезут 6801 на видеокарту и 7504 на процессор
GipeR
Или http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/mai ... num=156571
Бигжабы доступны только на люниксе
Мне постоянно лезут 6801 на видеокарту и 7504 на процессор
GipeR
Тут http://folding.extremeoverclocking.com/ ... 4&t=156571и где мою статистику смотреть?
Или http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/mai ... num=156571
Бигжабы доступны только на люниксе
-
chip
Member
Просто интересуюсь, какие задания (SMP/GPU) дают максимальный PPD.
Добавлено через 51 секунду:
Добавлено через 51 секунду:
Гони из ссаным веником, они съедают ресурсы CPU нещадно.Денис97:chip
Мне постоянно лезут 6801 на видеокарту
-
Шаженла
Member
chip
Может конфиг клиента мне подправить, но какие параметры вставлять.Гони из ссаным веником
-
chip
Member
7й клиент, все можно по умолчанию, но можно установить флаги max-packet-size, memory и client-type.Денис97:chipМожет конфиг клиента мне подправить, но какие параметры вставлять.Гони из ссаным веником
-
Шаженла
Member
chip
А что в 6 клиенте менять?
-
chip
Member
Клиент.Денис97:chip
-
Шаженла
Member
chip
Точнее какие параметры во флагах поставить
-
chip
Member
Мне в 6м клиенте так и неудалось получить ядро A4... Ставил ключ -smp8, а параметры max-packet-size=big и memory=8192.Денис97:chip
-
Шаженла
Member
chip
Сейчас поставлю и посмотрю что получу.
Сейчас поставлю и посмотрю что получу.
-
ronemun
Advanced Member
-stan-
250 000
в 7 клієнті у Віндовсі спіймати smp задачі 6903-6904 покищо невдається. Але відносно прибуткові 80хх ідуть на параметр client-type=beta (у smp слоті звичайно ж), а ще кращі - 70хх - на client-type=bigadv. На щастя, це діє зараз при любій кількості потоків від 2 до 12, тобто параметр smp (у інтерфейсі він CPUs) можна не трогати (для тих в кого кількість потоків від 2 до 12). Чи довго щастя триватиме - побачимо, але воно почалось тільки 6.01. Звичайно, я замітив це на своїх компах, з 2, 4, і 8 потоків, як буде у вас - ?.
Прохання до тих, хто працює на Лінуксі. На які параметри у вас ловляться задачі 80хх і 70хх, а то мій домашній Феном Х4@3300 навіть на 7023 дає всього 10600, тоді як він теоретично сильніший за Core i5 2ядра+HT@4.15, який в тій же задачі дає 15500. Очевидно, що це горезвісний планіровщик потоків у віндовсі.
Справка: Феном Х4@3300, теор. швидкість у GFlops=4ядра*3,3ГГц*4Flops=52,8GFlops, реальна швидкість у Linpack 41,5 GFlops. Core i5 2ядра@4.15 в теорії дає 33,2 GFlops, в Linpack 28 (без HT, бо він в Linpack навпаки зменьшує продуктивність). У фолдингу HT прибавляє до швидкості проца 25%, але все одно Феном навіть в практиці виходить значно швидший, а ППД навпаки у 1.5 рази меньший
.
250 000
в 7 клієнті у Віндовсі спіймати smp задачі 6903-6904 покищо невдається. Але відносно прибуткові 80хх ідуть на параметр client-type=beta (у smp слоті звичайно ж), а ще кращі - 70хх - на client-type=bigadv. На щастя, це діє зараз при любій кількості потоків від 2 до 12, тобто параметр smp (у інтерфейсі він CPUs) можна не трогати (для тих в кого кількість потоків від 2 до 12). Чи довго щастя триватиме - побачимо, але воно почалось тільки 6.01. Звичайно, я замітив це на своїх компах, з 2, 4, і 8 потоків, як буде у вас - ?.
Прохання до тих, хто працює на Лінуксі. На які параметри у вас ловляться задачі 80хх і 70хх, а то мій домашній Феном Х4@3300 навіть на 7023 дає всього 10600, тоді як він теоретично сильніший за Core i5 2ядра+HT@4.15, який в тій же задачі дає 15500. Очевидно, що це горезвісний планіровщик потоків у віндовсі.
Справка: Феном Х4@3300, теор. швидкість у GFlops=4ядра*3,3ГГц*4Flops=52,8GFlops, реальна швидкість у Linpack 41,5 GFlops. Core i5 2ядра@4.15 в теорії дає 33,2 GFlops, в Linpack 28 (без HT, бо він в Linpack навпаки зменьшує продуктивність). У фолдингу HT прибавляє до швидкості проца 25%, але все одно Феном навіть в практиці виходить значно швидший, а ППД навпаки у 1.5 рази меньший
Последний раз редактировалось ronemun 09.01.2012 18:57, всего редактировалось 1 раз.
-
MIB_VANO
Member
Подскажите, с видео картой AMD есть смысл фолдить?
-
ShaggY
Member
Денис97
В 7-м клиенте пропиши в настройках client-type=beta и будут идти по проще задания)))
MIB_VANO
Какой именно?
В 7-м клиенте пропиши в настройках client-type=beta и будут идти по проще задания)))
MIB_VANO
Какой именно?