а для чого? шо не можна написати які задачі і бюджет?QFlash: ↑ 22.12.2025 14:07Ти геймер? Мені не для геймінгу. Пояснюю для особо. Дешман, починаючи з RX 6000 серії, оскільки там є промені. Якось так.
Новости
Последние статьи и обзоры
Вибір відеокарти
-
Nouriel
Member
-
QFlash
Member
Вибачте за незручність, багато проблем, у мене немає настільки високого бюджету. Тому шукаю щось із RX6000 серії. Та і ще шукаю паяльну станцію. Але то таке.Nouriel: ↑ 22.12.2025 14:24а для чого? шо не можна написати які задачі і бюджет?
Бюджет мінімум пенсія +, Ок. Ще може жінка накинути, вона в мене супер.
Відправлено через 6 хвилин 53 секунди:
До речі в жінки стоїть Aorus Z890 Master., відео інтегроване, вистачає.
У мене Z370PD3 на 9100. якось.
-
Геральт
Member
Таки якщо довго стукати, то вам відкриютьале тоді краще зекономити 100$ і взяти 9070 , розігнати до тих самих 250-260вт і отримати майже те саме (на 97%).
-
Yurius
Member
не у вашому випадку.Геральт: ↑ 22.12.2025 14:55Таки якщо довго стукати, то вам відкриють
-
vsx
Member
QFlash
Возьмите бу RX 6500 XT там и лучи и радеон. Гуглится за 3 секунды, и не надо ждать от людей внятных ответов если не можете четко сформулировать потребности
Возьмите бу RX 6500 XT там и лучи и радеон. Гуглится за 3 секунды, и не надо ждать от людей внятных ответов если не можете четко сформулировать потребности
-
QFlash
Member
vsx
Так, дякую., я знаю, хочу почути думку спеціалістів.
Тож кажу мені не для ігор, скоріше для роботи.
Так, дякую., я знаю, хочу почути думку спеціалістів.
Тож кажу мені не для ігор, скоріше для роботи.
-
Vlaad13
Member
Aorus Z890 Master
відео інтегроване, вистачає.

відео інтегроване, вистачає.
-
GreenMile
Member
Для якої "роботи"? Якщо в екселі таблички рахувати, то достатньо будь-якої затички.QFlash: ↑ 22.12.2025 15:16 Тож кажу мені не для ігор, скоріше для роботи.
-
QFlash
Member
GreenMile
Зрозумів. Брати нічого не буду. Хіба 11900ХT
Відправлено через 2 хвилини :
Зрозумів. Брати нічого не буду. Хіба 11900ХT
Відправлено через 2 хвилини :
Це проблема.?
-
waryag
Member
Це проблема поганого балансу системи. З ймовірністю в 99% можна було зібрати на більш простій мамці без впливу на надійність. Ну хоч пам'ять там не 16-32ГБ в ХМР?QFlash: ↑ 22.12.2025 19:20 Це проблема.?
-
QFlash
Member
Дякую. По пам'яті норм. Я взяв що було. Ви ж розумієте що ми живемо в темні часи. Але то таке.waryag: ↑ 22.12.2025 19:36Це проблема поганого балансу системи. З ймовірністю в 99% можна було зібрати на більш простій мамці без впливу на надійність. Ну хоч пам'ять там не 16-32ГБ в ХМР?
-
waryag
Member
Не для геймінгу - тим більше. За 12+ к можна взяти 5050 чи 4060, якщо принципово АМД - 7600 навіть дешевше.QFlash: ↑ 22.12.2025 14:07WOW. Зрозуміло, цікаво а що з нею не так.? Хоча.....
Відправлено через 4 хвилини :
Yurius
Ти геймер? Мені не для геймінгу. Пояснюю для особо. Дешман, починаючи з RX 6000 серії, оскільки там є промені. Якось так.
-
QFlash
Member
Це цікаво. Дякую. Ще подивлюсь щось із 7000 серії.waryag: ↑ 22.12.2025 19:44Не для геймінгу - тим більше. За 12+ к можна взяти 5050 чи 4060, якщо принципово АМД - 7600 навіть дешевше.
-
Filabatya
Member
а для чого взагалі розглядати амд без підтримки фср4(редстоун)?
-
QFlash
Member
Filabatya
Можливо. Та AMD якось у мене постійно працювали і ніколи проблем не було. А NVidia часто приносили друзі з артефактами чи ще яка біда, я не займаюсь ремонтами, так чисто з спортивного інтересу.
Відправлено через 6 хвилин 46 секунд:
Наразі трохи відійшов від теми. Скоріше мав справу з відеокартами типу R3-9, потім rx400-500 і все. Ще на них BIOS потрошив. Якось так.
Відправлено через 3 хвилини 34 секунди:
Десь-колись дістав R7 250 на 4G DDR5, там відеоядро від 350, та і так досі працює.
Можливо. Та AMD якось у мене постійно працювали і ніколи проблем не було. А NVidia часто приносили друзі з артефактами чи ще яка біда, я не займаюсь ремонтами, так чисто з спортивного інтересу.
Відправлено через 6 хвилин 46 секунд:
Наразі трохи відійшов від теми. Скоріше мав справу з відеокартами типу R3-9, потім rx400-500 і все. Ще на них BIOS потрошив. Якось так.
Відправлено через 3 хвилини 34 секунди:
Десь-колись дістав R7 250 на 4G DDR5, там відеоядро від 350, та і так досі працює.
-
spong
Member
Вітаю, я теж став щасливим володарем MSI GeForce RTX 5070 Ti 16G EXPERT OC.
Усім дякую за допомогу у виборі!
Карта супер, виглядає дуже монументально та дуже цікаво!
Поки що враження найкращі, карта дуже тиха та холодна. Запустив сталкер 2, дроселі зовсім не чути! Трохи згодом напишу що по температурам та споживанню.
До цього була PowerColor Radeon RX 6800 XT 16 GB Red Devil, можливо мені не пощастило з екземпляром, але дроселі там свистіли дай боже
, рятував тільки андервольт 
Усім дякую за допомогу у виборі!
Карта супер, виглядає дуже монументально та дуже цікаво!
Поки що враження найкращі, карта дуже тиха та холодна. Запустив сталкер 2, дроселі зовсім не чути! Трохи згодом напишу що по температурам та споживанню.
До цього була PowerColor Radeon RX 6800 XT 16 GB Red Devil, можливо мені не пощастило з екземпляром, але дроселі там свистіли дай боже
-
FirstTDM
Member
Поздравляю!spong: ↑ 22.12.2025 23:29Вітаю, я теж став щасливим володарем MSI GeForce RTX 5070 Ti 16G EXPERT OC.
Отлично! В копилку знаний - дроссели не свистят у MSI EXPERTspong: ↑ 22.12.2025 23:29Запустив сталкер 2, дроселі зовсім не чути!
-
man1242
Member
В сталкері споживання 200ватFirstTDM: ↑ 23.12.2025 00:22Поздравляю!spong: ↑ 22.12.2025 23:29Вітаю, я теж став щасливим володарем MSI GeForce RTX 5070 Ti 16G EXPERT OC.![]()
Отлично! В копилку знаний - дроссели не свистят у MSI EXPERTspong: ↑ 22.12.2025 23:29Запустив сталкер 2, дроселі зовсім не чути!![]()
-
Евгений King
Member
Дроселі свистять всюди, просто людині повезло. Нажаль це не гарантує нічого.
Буде дросель погано змотаний чи з тріснутим корпусом, буде не те що свистіти, він буде кастувати портал в пекло.
-
FirstTDM
Member
Уже обсуждали - на нормальных видяхах дроссели не свистят, а 1-2% брака бывает у всех брендов...Евгений King: ↑ 23.12.2025 01:05Дроселі свистять всюди
Просто во все форумы народ пишет только тогда, когда у него что-то не так с видяхой, а когда всё хорошо - отзывов не дождешься
Тут согласен - 100% гарантию никто не даст...Евгений King: ↑ 23.12.2025 01:05Нажаль це не гарантує нічого.