100%. Їй як мінімум треба третину зрізати шкоди, але по ціні зрівняти зі звичайними снарядами.Shade: ↑ 06.12.2025 15:09 наприклад порізати їй шкоду
Новости
Последние статьи и обзоры
World of Tanks (часть 4)
-
DaKaR
Member
-
Sanьka
Member
Нема там броні. Точніше там є стабільний горшок зверху, в який буде стабільно залітати з півкарти.DaKaR: ↑ 06.12.2025 13:28Броня, пушка
Туди не промахнешся навіть з алкаша.
-
Hells Angels
Member
ну ви ж і то самі розумієте, що її не будуть чіпати взагалі, проста і банальна річ ... тратяться гори срібла на неї, а потім його потрібно відновити і все по колуDaKaR: ↑ 06.12.2025 15:40Їй як мінімум треба третину зрізати шкоди, але по ціні зрівняти зі звичайними снарядами.
-
Pathfinder
Member
- Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
На рахунок ціни неправильно. Якщо її ще знизить, навіть знизивши дамаг на третину пклять їх не перестануть.DaKaR: ↑ 06.12.2025 15:40100%. Їй як мінімум треба третину зрізати шкоди, але по ціні зрівняти зі звичайними снарядами.Shade: ↑ 06.12.2025 15:09 наприклад порізати їй шкоду
Треба згадати дамаг і ціна така як ', або залишати дамаг але піднімать ще ціну.
-
анти__бот
Member
ну такі собі лут бокси
-
Hotspur
Member
зробити її знову за золотоShade: ↑ 06.12.2025 15:09 Голда літає у 9 випадках з 10. Взагалі по хорошому її треба ребалансити, наприклад порізати їй шкоду. Тоді може і турбобої не відбувалися би так часто.
Відправлено через 38 секунд:
я так поняв собаку всім дадуть хто хоч трохи грає ))))
-
Ekz0rcyst
Member
Чи є сенс починати грати в танки зараз? Я маю на увазі новачку в якого за весь час існування гри 500 каток набереться.
-
mycolaevich
Member
Ага, і весь рандом перетвориться на маус vs тип5 vs 110е3 vs баджер і т.д.Hotspur: ↑ 06.12.2025 17:41 зробити її знову за золото
Краще хай буде як є. По-перше ребаланс голди змусить ребалансити взагалі все, і не факт що варгеймінг в це зможе нічого не зламавши.
По-друге голда є проблемою для обмеженої кількості машин, і оскільки я не відчуваю недостачі "броні" в рандомі - значить це не така вже й велика проблема.
По-третє, я не думаю що голда сильно впливає на турбобої. Особисто я набагато частіше юзаю голду якраз коли виникає необхідність в лоб колупати броньованих суперників, в турбо-боях частіше за все організовується "купа мала" і 90% прилітає в борта, тому юзати голду немає сенсу, а якщо це кумулі то ще й шкодить бо починаються "попадання" по гусеницях, екранах і подібна маячня.
Дві основні причини турбо-боїв на мою думку це гонка озброєнь, і той факт що середній гравець набагато менше боїться просто стадом в'їхати в суперника. Раніше частенько можна було перестрілюватись один в три, зараз це практично нереально.
-
Hotspur
Member
маус пробиваться. баджер-е3-всякі суперконі-акціонки совка. вони не у всіх вкачаніmycolaevich: ↑ 06.12.2025 18:33Ага, і весь рандом перетвориться на маус vs тип5 vs 110е3 vs баджер і т.д.
Відправлено через 2 хвилини 11 секунд:
звичайно впливаєmycolaevich: ↑ 06.12.2025 18:33По-третє, я не думаю що голда сильно впливає на турбобої.
Відправлено через 37 секунд:
дурниці. всі стріляють голдою навіть по артіmycolaevich: ↑ 06.12.2025 18:33Особисто я набагато частіше юзаю голду якраз коли виникає необхідність в лоб колупати броньованих суперників
Відправлено через 20 секунд:
ніmycolaevich: ↑ 06.12.2025 18:33в турбо-боях частіше за все організовується "купа мала" і 90% прилітає в борта, тому юзати голду немає сенсу
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
це не на всіх картах працює. 2 пт стадо з 5 тт знищить за 1.5 хвилиниmycolaevich: ↑ 06.12.2025 18:33середній гравець набагато менше боїться просто стадом в'їхати в суперника.
-
Pathfinder
Member
- Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
mycolaevich
Dude зараз броня майже не роялить. Одиничні танки шось можуть проти рук і голди. Я взяв мишу, вчора. І шо ч бачу ? Два три непробили і все пішла голда, ні тобі обійти ні тобі арта, кути. Та ну нафік це все, зарядив голоду і шьєш в силует
Dude зараз броня майже не роялить. Одиничні танки шось можуть проти рук і голди. Я взяв мишу, вчора. І шо ч бачу ? Два три непробили і все пішла голда, ні тобі обійти ні тобі арта, кути. Та ну нафік це все, зарядив голоду і шьєш в силует
-
Sanьka
Member
Я взагалі граб в основному на танках без броні, мені головне швидкість + комфорт гармати.mycolaevich: ↑ 06.12.2025 18:33-друге голда є проблемою для обмеженої кількості машин, і оскільки я не відчуваю недостачі "броні" в рандомі - значить це не така вже й велика проблема
Леопардоподібні тунки , або Скорпоподібні ПТ саме воно
Якийсь Маус - не більше ніж шмат м'яса для них.
-
Hotspur
Member
1 фугасSanьka: ↑ 06.12.2025 20:17Леопардоподібні тунки , або Скорпоподібні ПТ саме воно
-
YumaX
Member
Хильнув віскаря і взяв 80 коробок, випав лише Срєдуха, таке слбі задоволення
, хоча добре, що СТ, бо я стшник 
-
Sanьka
Member
Ссєдуха дуже ок
вітаю
Але вг почали жлобити (((
З іншої сторони там всього два справді цікавих Срєдуха і Тяж 10лвл. Решта чисто щоб було, навряд хтось їх буде катати через місяць.
Але вг почали жлобити (((
З іншої сторони там всього два справді цікавих Срєдуха і Тяж 10лвл. Решта чисто щоб було, навряд хтось їх буде катати через місяць.
-
Hotspur
Member
YumaX: ↑ 06.12.2025 20:33Хильнув віскаря і взяв 80 коробок, випав лише Срєдуха
Відправлено через 25 секунд:
це треш, схоже урізали в 3-5 разівSanьka: ↑ 06.12.2025 20:36Але вг почали жлобити (((
-
mycolaevich
Member
Взагалі вести подібні дискусії без статистики - це марна трата часу.
Бо що ситуація з голдою, що зі зливами погана тільки тоді коли все складається проти тебе, а коли ти сам проти мауса заряджаєш голду, або маєш 80% перемог за вечір - це нормально і ніяких проблем немає.
Бо що ситуація з голдою, що зі зливами погана тільки тоді коли все складається проти тебе, а коли ти сам проти мауса заряджаєш голду, або маєш 80% перемог за вечір - це нормально і ніяких проблем немає.
-
Striker
Member
В мене улюблений тунк - Leo PT A. Швидкість, пушка, а броня для слабаків. Навіть не знаю як він зараз грається, просто ностальгія накрила) Мій акк. https://worldoftanks.eu/uk/community/ac ... wot-portal
Зайшов сьогодні, не зміг нічого нормального вибрати з халявних гілок, бо багато чого і так прокачано до 8-9-10 лвл. Думаю може взяти вазіка чеського, і може Мантікору якусь для фану.
Зайшов сьогодні, не зміг нічого нормального вибрати з халявних гілок, бо багато чого і так прокачано до 8-9-10 лвл. Думаю може взяти вазіка чеського, і може Мантікору якусь для фану.
-
Bender911
Member
Дуже ситуативно. Всього за пару днів на Тащенрейті та на виграному BZT-70 по 4к натанковував не одноразово, один раз 6к натанкував коли програлиPathfinder: ↑ 06.12.2025 18:47 mycolaevich
Відправлено через 3 хвилини 42 секунди:
Якщо ти донатиш, то все одно це вигідно. До танків голду 30к отрмуєш + дні прему насиплять і воно вигідніше ніж просто купляти прем та голдуHotspur: ↑ 06.12.2025 20:49YumaX: ↑ 06.12.2025 20:33Хильнув віскаря і взяв 80 коробок, випав лише Срєдуха
Відправлено через 25 секунд:це треш, схоже урізали в 3-5 разівSanьka: ↑ 06.12.2025 20:36Але вг почали жлобити (((
-
Hotspur
Member
це правдаBender911: ↑ 06.12.2025 22:13Якщо ти донатиш, то все одно це вигідно. До танків голду 30к отрмуєш + дні прему насиплять і воно вигідніше ніж просто купляти прем та голду
-
DaKaR
Member
Наступні 80 коробок.
Перша ж - ТБТ
Друга Яга 80
Через декілька БЗТ
І десь на 60-тій кокодріл
Перша ж - ТБТ
Друга Яга 80
Через декілька БЗТ
І десь на 60-тій кокодріл