Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

Drozd: 01.07.2025 09:49
Mixx: 01.07.2025 02:36
Вона у вас запустилася, думаю вже гріх жалітися ;)
(нікого не намагаюся принизити, просто залізо початкового рівня 2017-18 року, вже давно морально застаріло)
вона іде так же паршиво і у друзів на залізі поновіше, там все так собі с аптимізаціей весь стим каже гучно в голос :)
не знаю що ви маєте на увазі під назвою залізо по новіше
в мене на 7700 та 4070 вона йде без жодного лагу :dontknow:
та і 4500 ненйкращий проц для гри яка вийшла у 2024 році
Striker
Member

Drozd: 01.07.2025 10:52гарну RX9070XT
Гарна моя Aorus, а по охолодженню краще XFX MERCURY. Ще можна Red Devil і Asus Tuf.
alumem
Member

Drozd
обычного сапфира хватит, особенно если повезет на самсунговские чипы.

По поводу 5070ти, чет выбор сейчас не ахты.

ps глянул хотлайн, куда-то все карты с норм магазинов пропали :D
где-то неделю назад сапфир можно было взять за 35к с норм магазина
Patruletz
Member

ой гіга таке собі, заради економії навалили рідкої фігні котра зтікає з компонентів 🫤
alumem: 01.07.2025 12:01на самсунговские чипы
знайомий купував xfx mercury, попалась на самсунгах
Striker
Member

Patruletz: 01.07.2025 12:12навалили рідкої фігні котра зтікає з компонентів
В мене поки нічого не витекло, а як витече, то будуть фото на форумі. B-)
Entar
Member

Patruletz: 01.07.2025 10:17 palit gamerock
zotac solid
gigabyte gaming
asus tuf/рог
А чем плоха msi gaming trio?
Patruletz
Member

Striker: 01.07.2025 12:17В мене поки нічого не витекло, а як витече, то будуть фото на форумі.
вже є на реддіт, як стікає коли карта встановлена вертикально, та як у звичному положенні. Чели даже карти не розбирали і так все видно.
Entar: 01.07.2025 12:21А чем плоха msi gaming trio?
нічим, але ж хоче жирну карту, msi 2.5 слота, а ці варіанти 3+
Drozd
Member

"Так що ще допоможить знайти гарну RX9070XT" в бюджеті 35к нажаль на 5070ти не дотяну
Entar
Member

Patruletz: 01.07.2025 12:25 нічим, але ж хоче жирну карту, msi 2.5 слота, а ці варіанти 3+
Наче в неї охолодження норм незважаючи на 2.5 слота. Я так розумію в світі де є "текучі термогелі" і "свистящі дроселі", це один з оптимальних варіантів по ціні/якості.

Отправлено спустя 1 минуту 57 секунд:
Vlaad13: 01.07.2025 11:17 не знаю що ви маєте на увазі під назвою залізо по новіше
в мене на 7700 та 4070 вона йде без жодного лагу :dontknow:
Аналогічно. У нас практично ідентичні системи :) Ви з DLSS якість граєте? З якою різкістю?
Я сильно великої різниці з DLAA в пое 2 не бачу, а от фпс на DLAA не вистачає для комфорту.
Drozd
Member

alumem: 01.07.2025 12:01 Drozd
обычного сапфира хватит, особенно если повезет на самсунговские чипы.

це о яких сапфірах мова ?

Відправлено через 11 хвилин 29 секунд:
пока в свой бюджет все що знайшов "https://enko.com.ua/shop/komplektuyusch ... aming-tuf/"
Patruletz
Member

Entar: 01.07.2025 12:30Наче в неї охолодження норм незважаючи на 2.5 слота. Я так розумію в світі де є "текучі термогелі" і "свистящі дроселі", це один з оптимальних варіантів по ціні/якості.
в мене 5080, купувалась по наявності бо вибору у лютому майже не було, був ще таф але дороще ... температура чіпа/памяті в нормі , не зарізав взагалі її, дроселя не чути.
Entar
Member

Patruletz: 01.07.2025 12:47 в мене 5080, купувалась по наявності бо вибору у лютому майже не було, був ще таф але дороще ... температура чіпа/памяті в нормі , не зарізав взагалі її, дроселя не чути.
Ну от, я цілюсь на 5070 ti цю, думаю з нею також проблем немає. Думав розглядати гігу, раніше в мене гіга геймінг або віндфорс були, але після "скандалу з гелем" - точно ні.
Patruletz
Member

Entar: 01.07.2025 12:49цілюсь на 5070 ti
тішка у Vader є, вроді влаштовує і не скарживсь на неї
alumem
Member

Drozd: 01.07.2025 12:46пока в свой бюджет все що знайшов "https://enko.com.ua/shop/komplektuyusch ... aming-tuf/"
норм, если вам не горит может вообще стоит подождать "завоза" вариантов по дешевле/интересней
ilcattivo
Member

Patruletz: 01.07.2025 12:25
Striker: 01.07.2025 12:17В мене поки нічого не витекло, а як витече, то будуть фото на форумі.
вже є на реддіт, як стікає коли карта встановлена вертикально, та як у звичному положенні. Чели даже карти не розбирали і так все видно.
Entar: 01.07.2025 12:21А чем плоха msi gaming trio?
нічим, але ж хоче жирну карту, msi 2.5 слота, а ці варіанти 3+
У MSI Gaming Trio половина відгуків на розетці про сторонні шуми https://hard.rozetka.com.ua/ua/msi-rtx- ... /comments/
Правда то про 5070, але думаю можна інтерполювати на Ti
Striker
Member

Patruletz: 01.07.2025 12:25вже є на реддіт, як стікає коли карта встановлена вертикально, та як у звичному положенні
Дякую, що відкрили Америку. Як згорить карта - здам по гарантії. :popcorn:
Я поки крім стікання не бачив більше інформації, як там потім з температурами.
Drozd
Member

Striker: 01.07.2025 13:57
Patruletz: 01.07.2025 12:25вже є на реддіт, як стікає коли карта встановлена вертикально, та як у звичному положенні
Дякую, що відкрили Америку. Як згорить карта - здам по гарантії. :popcorn:
Я поки крім стікання не бачив більше інформації, як там потім з температурами.
дай боже нам всім гарних гарантійних сервисів.
Последний раз редактировалось Drozd 01.07.2025 14:10, всего редактировалось 1 раз.
alumem
Member

ilcattivo: 01.07.2025 13:39У MSI Gaming Trio половина відгуків на розетці про сторонні шуми https://hard.rozetka.com.ua/ua/msi-rtx- ... /comments/
Правда то про 5070, але думаю можна інтерполювати на Ti
А я видел на палиты только хорошие отзывы, получается они лучше чем мсайка?)
сильно оценивать продукцию по отзывам все таки не стоит.

Отправлено спустя 48 секунд:
Striker
ну как ты думаешь что- будет с температурой если между охладом и чипами ничего?
Striker
Member

alumem: 01.07.2025 14:00А я видел на палиты только хорошие отзывы
:laugh:
alumem: 01.07.2025 14:00ну как ты думаешь что- будет с температурой если между охладом и чипами ничего?
Десь було вже на Реддіт чи десь ще, що там 100+ градусів після стікання? Чи хоч одна вже крякнула? Якщо ні, то про що ми зараз сперечаємося?
Patruletz
Member

ilcattivo: 01.07.2025 13:39але думаю можна інтерполювати на Ti
а звідти будем інтерполювати на старшу карту :D це все гадання на кавовій гущі засвистить чи ні.
банально може пищати через поганий блок живлення, через підключення через перехідники, ну і через поганої якості розпаяну розсипуху.

Відправлено через 3 хвилини 4 секунди:
Striker: 01.07.2025 13:57Як згорить карта - здам по гарантії.
коли стікання термухи не є гарантією, а перегрів карти виник через провину користувача, наші сервіси в таке вміють :gigi:
Ответить