Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Последний раз редактировалось gehka3 22.11.2018 10:37, всего редактировалось 1 раз.
Причина: !
Klon
CG graphikos fan

maroders2
не, спецификации я почитал, там указано 12000 при 5в но при 3,6А , а тут контроллер супердешманский - заряжает только с 5в и 1,5-0,6А ... На заряд девайсов тоже идет аналогичная фигня - 5в\1,6А (на одном моем девайсе), а в остальных 1-0,5А.

Будет нормальный свет - протестирую, отпишусь (на всякий случай в 0 и 100 не буду его заряжать, а то мало ли что). Если совсем будет плохо - то разберу и гляну что там за контроллер.

но как вы и пишете - за 400 грн сойдет.
TSMatvey
Member

Народ, 30 листопада зробив замовлення на інвертор/окремо зарядку для телефона. Зарядка вже -"Out for delivery. Left from departure country/region". А по інвертору глуху і 0 рухів. Написав продавцеві, але він відповів стандартним текстом, що у них багато замовлень і типу чекайте, або робіть відміну". Орієнтовний час доставки стоїть 14 січня. Який адекватний час можна чекати на відправку?
tolebamber
Member

Ребят, заказывал с алика в Киев на отделение новой почты с дальнейшей переадресацией. На алике прям выбирал нужное отделение. Сейчас эта опция пропала вообще...
kilroy
Junior

tolebamber способ доставки должен быть AliExpress Standart Shipping, но бывают товары, где даже при этом способе доставки нету возможности выбрать отделение.
geka3250
Member

TSMatvey
часом не продавець інверторів longhui? Писав продавцю - нічого, але коли залишалось 12 год до відправки, то скинув дивний трек. А через декілька днів змінив трек схоже на справжній. Та вже неділю так і висить в Китаї.
WalkMan
Member

geka3250
TSMatvey
мені також їде (онлайн ups) інвертор, довго чекав на відправку і коли вже залишався один день до закриття замовлення, продаван дав трек «заглушку» по якій нічого не трекається, але замовлення звісно «відправлене». Щодо терміну доставки, я б орієнтувався на нього. І ще, існує не маленька ймовірність того, що наші габаритні посилки прилетять скопом, всім і одразу. Тому – чекати.
geka3250: 10.12.2022 01:29часом не продавець інверторів longhui?
напевно нормальний бренд :D
TSMatvey
Member

продаван - LVYUAN Store. Сьогодні вже -Out for delivery [Shatian Town]Processing at sorting center. Якийсь рух пішов.
WalkMan - а який упс замовляли? бо я думаю брати у нас, але або все дуже дорого 10тис+, або немає в наявності. Дивлюсь на щось таке - https://logicpower.ua/product/19408. Але в наявності немає. По ютубу багато відгуків про косяки цієї фірми, але сервіс ніби латає проблеми. Прийшов від них акумулятор із поламаною ручкою(акум важить 30кг) але здавати не став, бо заміни у них немає)))
До речі підключив до акума через інвертор без синуса ноутбук - і почав пищати/свистіти блок живлення ноута( б/ж монітора також свистить). Я одразу відключив, бо я не електрик. Сподівався посидіти на ноуті. Лампочка спокійно працює, не мерехтить. Інвертор - якийсь китаєцть типу на 4квт, але щоб там було реальних 1квт))
kolesnukm
Member

так відгук в оголошенні з 20000 про те що із 30000 є всього 9500, в мене один Xiaomi 10 вздувся інший за 3 міс перестав працювати, в Baseus взагалі на 4 раз використання всі USB порти відмовили((, тому в всіх виробників бувають поломки. Але враховуючи вартість двох банок на 20 із доставкою в Україну біля 53 євро не погано

Відправлено через 3 хвилини 46 секунд:
мені один простенький інвертор їде, а ті що замовив на 1500w в піку 3000w і синусом в JZLTOOL Store, вже 2 тиждень відправляє, то в них ковід і завод не працює, то тільки в нього замовили майже 3000 шт. в Україну, а вчора взагалі відпивав що завод піднімає ціну і випустив оновлену модель, і якщо хочу що б вони поїхали то ще докинути 8 баксів або повернення коштів
tolebamber
Member

kilroy: 10.12.2022 00:41 tolebamber способ доставки должен быть AliExpress Standart Shipping, но бывают товары, где даже при этом способе доставки нету возможности выбрать отделение.
Сделал 4 заказа именно AliExpress Standart Shipping, была возможность выбрать конкретно отделение новой почты, часть уже приехала. Пытаюсь заказать тот же товар, выбираю AliExpress Standart Shipping и выбора отделения НП уже нет.
WalkMan
Member

TSMatvey
Та ось такий для будинку http://bit.ly/3hhLxkK і залишилось обрати акуми поки він приїде.
quadrotony
Member

Alipay встановив додав картку українську

надіюсь буде працювати

які популярні китайські магази є крім таобао? :rotate:
kilroy
Junior

tolebamber, ну возможно что продаван как-то иначе стал отправлять.
tolebamber
Member

kilroy
Так я уже перепробывал все что можно купить - не на одном товаре при выборе AliExpress Standart Shipping - нет выбора отделения...
NFS-Racer
Member

tolebamber
а зачем вам выбор отделения сразу при заказе если его можно спокойно выбрать потом?
WalkMan
Member

NFS-Racer
це щоб Укрпоштою не поїхало
Последний раз редактировалось WalkMan 12.12.2022 22:12, всего редактировалось 1 раз.
NFS-Racer
Member

WalkMan
Приедет на 2 дня раньше или позже, какая разница? В принципе покупка на Али подразумевает что вещь нужна не срочно. К чему эти заморочки с отделениями?
WalkMan
Member

NFS-Racer
ну а мені звідки знати? :rotate:
quadrotony
Member

укр карти аліпей приймає? яка конвертація і комісія при оплаті на таобао ітд, хто пробував?

конвертує в юань?
ljon4ik
Junior

kolesnukm: 10.12.2022 11:58 так відгук в оголошенні з 20000 про те що із 30000 є всього 9500, в мене один Xiaomi 10 вздувся інший за 3 міс перестав працювати, в Baseus взагалі на 4 раз використання всі USB порти відмовили((, тому в всіх виробників бувають поломки. Але враховуючи вартість двох банок на 20 із доставкою в Україну біля 53 євро не погано

Відправлено через 3 хвилини 46 секунд:
мені один простенький інвертор їде, а ті що замовив на 1500w в піку 3000w і синусом в JZLTOOL Store, вже 2 тиждень відправляє, то в них ковід і завод не працює, то тільки в нього замовили майже 3000 шт. в Україну, а вчора взагалі відпивав що завод піднімає ціну і випустив оновлену модель, і якщо хочу що б вони поїхали то ще докинути 8 баксів або повернення коштів
Хм. Я його теж замахував. Сьогодні написав, що відправив нову модель з діодним дисплеєм і двома розетками. Про доплату нічого не казав.
kolesnukm
Member

ljon4ik а трек якийсь дав? Мені відписав що все кур'єру передав але треку так і далі не має

Відправлено через 38 хвилин 53 секунди:
але в тій що я замовляв тільки одна розетка, тому походу якісь інші моделі
Ответить