Новини
Останні статті і огляди
Обсуждение процессоров Sandy Bridge Core i3/i5/i7 + (FAQ в будущем)
-
Judge13
Member
Editor
ну например viewtopic.php?t=30257
ну например viewtopic.php?t=30257
-
Editor
Junior
SetBika, далеко не везде.
Judge13, дороговато там. Да и в магазине привычнее
В любом случае, спасибо за внимание!
Judge13, дороговато там. Да и в магазине привычнее
В любом случае, спасибо за внимание!
-
Gecko
Member
На скрине напряжение 0,944V. Это мать так сбрасывает в простое? А какой вольтаж под нагрузкой?snegurrrka:core i5 2500K.png
Вообще у кого как работает энергосбережение на разных матерях?
-
RU$L
Member
С простоем понятно ,Gecko:На скрине напряжение 0,944V. Это мать так сбрасывает в простое? А какой вольтаж под нагрузкой?snegurrrka:core i5 2500K.png
Вообще у кого как работает энергосбережение на разных матерях?
а теперь давай педаль до пола , и на пятёрочку !
-
Gecko
Member
педаль в пол и пятерочка это хорошо, но хотелось чтоб на холостых оборотах поменьше расход был.
У меня пока взял 4,8 при безопасном напряжении, множитель в простое опускается до 16, а напряжение - нет.
У меня пока взял 4,8 при безопасном напряжении, множитель в простое опускается до 16, а напряжение - нет.
-
Carlos10
Member
Ребята, кто подружил 2500К с матерью от Гигабайт - поделитесь, пожалуйста, настройками БИОС, хотя бы до 4.5 Ггц. Раньше имел дело только с мамками Асус - теперь для меня и БИОС, и сама мать с ее скачками напруги и сбросом все в дефолт - темный лес. Помогите, плиз!
-
vavan222
Member
Може дурне питання, але все ж, яке відеядро буде потужніше? розігнане на процесорі core i3 550 чи розігнане core i3 2120? читав, що core i3 2120 не розганяється, але все ж в обзорах пише що, можна частоту виставити 1350 відеядра а його самого розігнати до 3,53 не знаю чи більше можна.
-
Eurofighter
Member
Зіткнувся з проблемою високої температури на процесорі i7 2600k, зі стоковим куллером та направленим на цп 120мм вентилятором в RealTemp test набирає при 100% загрузці 78* за цельсієм
і це при тому ,що мах робоча повинна бути 72*??
-
nands444
Member
якщо про в розгоні то це і недивно.
-
Eurofighter
Member
Ні дефолтні частоти, при автоматичному розгоні до 4.6GHz температура росте неймовірним темпом, біос зразу попереджує ,що температура приближається до критичної в тому ж температурному тесті сигналізувавши 82* за цельсієм
не навмисно включився Prime95 при перезагрусці з розгоном авто так зразу сигналізація попередила про температуру в 92* за цельсієм
ця стандартна "жужалка" не нащо не здатна....
П.С. термопасту наклав рівномірним тонким шаром, плюс в корпусі 2 вентилятори 120мм нагнітають повітря в сторону цп та материнської плати.
П.С. термопасту наклав рівномірним тонким шаром, плюс в корпусі 2 вентилятори 120мм нагнітають повітря в сторону цп та материнської плати.
-
Allex...
Member
тоесть я правильно понял - стоковый кулер - это то что шёл в коробке с процом...
да, и то что проц не хочет работать(перегревается) на 4,6 - это проблема???
да, и то что проц не хочет работать(перегревается) на 4,6 - это проблема???
-
Eurofighter
Member
Так "жужалка" це боксовий куллер, ні перегрівається тільки в температурному тесті(на основі Prime95 тільки там всього декілька хвилин навантаження під 100% 4 ядер фізичних) в іграх не дивився так як зразу повернув дефолтні частоти. Тому можна констатувати , що "жужалка" не здатна охолоджувати процесор в авто розгоні.
-
Alexey1977
Member
ну вы батенька извращенец , а потом в ветках по разгону sandy появляются сообщения на тему сгорела материнка или процессор
минздрав рекомендует стоковый кулер закинуть куда подальше , если вы планируете использовать разгон.
и второй момент при установке напряжений в авто - они могут сильно завышаться относительно номинала.
минздрав рекомендует стоковый кулер закинуть куда подальше , если вы планируете использовать разгон.
и второй момент при установке напряжений в авто - они могут сильно завышаться относительно номинала.
-
Eurofighter
Member
Напруга вся в дефолті, в біосі на авто, режим нормального ф-ння без розгону авто, розгін не планую використовувати навіть коли придбаю якісний куллер та зміню корпус, оскільки мені цих 8 потоків немає чим зайняти
тампература зараз у грі в Бед Компані 2 64* за цельсієм в простої 36*-37* за цельсієм
-
Eurofighter
Member
Підскажіть температура в Prime95 за датчиком 78*-77*за цельсієм стабілізувалася після кількох хвилин, частоти дефолтні, RealTemp показує, що при цьому температура 2 та 3-го ядра 80* та 79* це нормально для i72600k?
П.С. куллер боксовий, просто хочу спати спокійно
П.С. куллер боксовий, просто хочу спати спокійно
-
Gecko
Member
Eurofighter
У меня 2500k, разгон до 4,1 при 1,236В. Под боксом в Prime95 - 76-77С. 2600, вероятно, горячее, чем 2500. Или может тебе стоит проверить установку кулера?
У меня 2500k, разгон до 4,1 при 1,236В. Под боксом в Prime95 - 76-77С. 2600, вероятно, горячее, чем 2500. Или может тебе стоит проверить установку кулера?
-
Eurofighter
Member
Gecko
Куллер встановлений як по інстукції, от тільки я його розвернув наклейкою "Інтел" відносно встановленого процесора на право, мідні ребра на куллері не горизонтально розположені відносно процесора , а вертикально(оскільки куллер розвернутий на право), просто на ресурсі Інтела пишеться про 72,3* за цельсієм робочу температуру, ось чому в мене виникли деякі сумніви...
Куллер встановлений як по інстукції, от тільки я його розвернув наклейкою "Інтел" відносно встановленого процесора на право, мідні ребра на куллері не горизонтально розположені відносно процесора , а вертикально(оскільки куллер розвернутий на право), просто на ресурсі Інтела пишеться про 72,3* за цельсієм робочу температуру, ось чому в мене виникли деякі сумніви...
-
Gecko
Member
В Интеле меряют рабочую температуру процессоров ни разу не риалтемпом и не еверестомEurofighter:на ресурсі Інтела пишеться про 72,3* за цельсієм робочу температуру
-
Eurofighter
Member
Gecko
Ну не знаю мах не мах, але в праймі95 розкручується до 2600-2800 об, + напроти цп на боковій стінці корпуса прикріпив 120мм вентилятор направлений саме на цп, куллер закріплений надійно перевіряв перед запуском системи, також вчора ще раз перевірив закріплений надійно всі заглушки прикріпленні жорстко до мп, наче все як повинно бути...
Ну не знаю мах не мах, але в праймі95 розкручується до 2600-2800 об, + напроти цп на боковій стінці корпуса прикріпив 120мм вентилятор направлений саме на цп, куллер закріплений надійно перевіряв перед запуском системи, також вчора ще раз перевірив закріплений надійно всі заглушки прикріпленні жорстко до мп, наче все як повинно бути...
-
Gecko
Member
Eurofighter
В общем, не парься. Температуры как для дефолта, по-моему, высоковаты, но далеко не критичны. А если еще сменишь кулер на что-то поприличнее, чем ЭТО из коробки с процессором, то вообще проблем не будет.
В общем, не парься. Температуры как для дефолта, по-моему, высоковаты, но далеко не критичны. А если еще сменишь кулер на что-то поприличнее, чем ЭТО из коробки с процессором, то вообще проблем не будет.