Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

GreenMile
2 крайніх стовпчики пам'ять і ядро, ну і це там вантуз плюс, а не звичайний, який ще гірше буде
гіга геймінг як на мене зашибісь - за +3к суттєво краще со і + додатковий рік гарантії
в 40хх вантузи цікавіші і габаритніші були :dontknow:
Vlaad13
Member

Не важливо яке в компі залізо, шуму буде менше коли комп під столом. При чому значно менше, чи він в тебе біля вуха стоїть. Плюс такі комп невеликі, і температури в них більші. Плюс є багато місця на столі і можна розкластися з пивом і закусками,чаєм, тортом.
Ніколи не розумів в чому фішка компа ліхтаря. Якщо вам подобаються різнокольорові фонарики накупіть їх на Алі, обкладіться їми і грайте. Навіть у статуетках Кішки- жони більше сенсу чим у незрозумілій коробці. Коробка на столі не несе ніякого функціонального або естетичного сенсу.
Filabatya
Member

Vlaad13
абсолютно правильне твердження, коли в корпусі дві боковини глухі :gigi:
shnok
Member

Vlaad13
Може варто придбати нормальний стіл, щоб хватало місця для торта, чи що там? Навіщо нав'язувати свою точку зору. Для когось автомобіль просто щоб переїхати з пункту а в пункт б. А хтось цим фанатіє. Так само і з цим.
daesz
Member

Vlaad13: 12.12.2025 19:35шуму буде менше коли комп під столом
Якщо купити нормальні вуха - шуму буде менше в не залежності від того, де стоїть корпус :idea:
spong
Member

BenderRodriguez

Підкажіть будь ласка, MSI RTX 5070 Ti EXPERT OC по ширині стане в мій корпус https://can.ua/phanteks-enthoo-pro-m-te ... cteristics ? БЖ підтримує 12вхпвр.
daesz
Member

spong
це ж товстезний гріб
Максимальна висота процесорного кулера: 194 мм
Туди будь-яка ВК поміститься без будь-яких проблем.
oversteve
Member

spong: 12.12.2025 21:59 BenderRodriguez

Підкажіть будь ласка, MSI RTX 5070 Ti EXPERT OC по ширині стане в мій корпус https://can.ua/phanteks-enthoo-pro-m-te ... cteristics ? БЖ підтримує 12вхпвр.
якщо про 194мм кулер не звіздьож, то полізе без проблем
daesz
Member

oversteve: 12.12.2025 22:06якщо про 194мм кулер не звіздьож, то полізе без проблем
Глянув офф сайт, там пишуть 185
CPU Cooler Height 185 mm | 7.28 in
Але навіть так - поміститься абсолютно будь-яка ВК.
Vlaad13
Member

daesz: 12.12.2025 21:58
Vlaad13: 12.12.2025 19:35шуму буде менше коли комп під столом
Якщо купити нормальні вуха - шуму буде менше в не залежності від того, де стоїть корпус :idea:
так можна купити дорогі вертушки нокта по 2к гривень за штуку та відюху в топовому виконанні - шуму дійсно стане менше
але його стане набагато менше якщо комп стоїть під столом та тобі не заважає
не можу зрозуміти чому декому цікаво дивитися на коробку яка стоїть посеред столу
в цьому нема сенсу раціронального - немає сенсу естетичного
spong
Member

daesz oversteve

Дякую. Був націлений на PRIME або GAMING TRIO OC. Стосовно MSI EXPERT, спочатку скептично до неї ставився, але почитав за неї, наче непогане виконання і відгуки теж. Але чомусь оглядів на неї майже немає.
daesz
Member

spong
спойлер
oversteve
Member

spong
на 5080 є, 5070ті фактично те саме, тільки жере меньше
https://www.techpowerup.com/review/msi- ... expert-oc/
man1242
Member

Спробував асус кріейт щоб переназначити оберти вентеляторів у кейсі під температуру гпу, ну результат вийшов трохи позитивним. Гпу 65 градусів на тіж 1850 обертів фіксовано та у авто 66 1710звісно у фурмарк 2.0 з фанстопом коли гпу нижче ніж 50 градусів то взагалі імба вийшла :super: Єдиний мінус асус моніторінг їсть 0.9% час від часу :insane:
Vader
Member

Vlaad13
Из всего выше сказаного,чоловиче,я понимаю одно,что ты просто не слышал тихих,действительно тихих ,систем.Ты написал полную чушь.. :facepalm:
Необязательно ноктуу за 2000,на биквайте-тишина и спокойствие,а 200мм 2 вертушки в моем корпусе,их не слышно вообще..
GreenMile
Member

Vader: 13.12.2025 10:30 Vlaad13
Из всего выше сказаного,чоловиче,я понимаю одно,что ты просто не слышал тихих,действительно тихих ,систем.Ты написал полную чушь.. :facepalm:
Необязательно ноктуу за 2000,на биквайте-тишина и спокойствие,а 200мм 2 вертушки в моем корпусе,их не слышно вообще..
"Не чутно" - це дуже суб'єктивне поняття. Колись давно я жив у пригороді з вікнами у тихий двір і якось ночував у друга в Києві на Позняках з вікнами на Ахматової. Півночі заснути не міг і прокинувся о 6-й ранку, бо шум від дороги просто тершовий: всі гудять, бібікають, пердять і так далі . Питаю у чувака - бляха як ти тут живеш з таким шумом? Він не зрозумів питання :laugh: Розкажіть йому про шум від компа, ага ;)
spong
Member

Підкажіть будь ласка, в мономаркеті зараз є якісь акції на покупку ВК ? І як вважаєте чи є сенс чекати різдвяні знижки ? Є варіант купути msi 5070ti expert за 42600, це норм ?
oh_boy
Member

Купував собі пральну машину, тому шарю код на клік юа, можливо комусь стане в нагоді:
спойлер
CLKNXT993

До 31.12.25
Nouriel
Member

spong: 13.12.2025 12:55Підкажіть будь ласка, в мономаркеті зараз є якісь акції на покупку ВК
місяць напевно як закінчилась халява
Vader
Member

GreenMile
Яке субьективно?Если оно шумит возле бошки,то шумит,если тишина,то тишина. Ты говоришь о привычке,типа аля я живу возле жд,а я в тихом спальном районе...А тут именно о комфорте..Это разное вообще.
Ответить