Флудилка (часть 4)

Куратор темы: Sanьka
Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.

Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
Scoffer
Member

DuckRider
leif
Нє, фігня, ec1/2 не беріть. Права частина корпусу миші не зручна і в вологих руках норовить вискользнути.

Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
якби я був кіберкотлетою то одразу розбив її до біса, цей маус рятує тільки те, що я давненько не граю в стрілялки

Відправлено через 5 хвилин 46 секунд:
та і не в вологих теж, коротше не та це миша, котру можна рекомендувати, не та
leif
Member

Scoffer
а intellimouse pro ти юзав?
DuckRider
Member

leif: 03.09.2021 11:54
DuckRider: 03.09.2021 02:46Мышь - Zowie ec1b
і що, таки є сенс махнути на таку свій DA elite? вона універсально в чомусь краще чи це питання особистих уподобань щодо форми тощо?

до речі, хтось скаржився, що в нього здохла DA elite миша за пару місяців. не знаю, от в мене вже майже рік, юзається кожен день по 7+ годин і все прекрасно, мишка і виглядає практично так само як після покупки і працює без жодних нарікань.
Форма +- та же, но при этом: достаточно мизерный шанс даблклика и оптическое колесо, которое не ломается. Из минусов там обычно только плохая подгонка боковых кнопок

Отправлено спустя 1 минуту 52 секунды:
Scoffer: 03.09.2021 12:13 DuckRider
leif
Нє, фігня, ec1/2 не беріть. Права частина корпусу миші не зручна і в вологих руках норовить вискользнути.

та і не в вологих теж, коротше не та це миша, котру можна рекомендувати, не та
Там же ревизия с другой финишной обработкой раз в полгода выходит
Последний раз редактировалось DuckRider 03.09.2021 12:19, всего редактировалось 1 раз.
Scoffer
Member

leif
Нє. В захист зовье можу сказати тільки те, що вона дійсно витримує знущання над колесом, заради чого і бралась

Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:
DuckRider: 03.09.2021 12:17Там же ревиза с другой финишной обработкой раз в полгода выходит
З такою формою допоможе хіба що наждачка :laugh: До речі гарна ідея, треба спробувати.
leif
Member

спойлер
ИзображениеИзображение
різниця по формі, здається, таки буде відчуватись. зоя не приваблює, але треба прикупити інтелімаус собі спробувати, периферія МС з якою довелось стикатись, цілком пристойна по якості була

Відправлено через 2 хвилини 59 секунд:
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/igro ... 28ed34a14e

а типу отак можна купувати, як думаєте? огляду на пошті буде достатньо?
Sanьka
Member

leif: 03.09.2021 11:54от в мене вже майже рік
мой Рево (что просто отдал знакомому уже, с 2008г все никак не сдохнет), Мастеру уже лет 5+ на работе сейчас. Мастеру 3 года нет, но продолжаю наблюдение.
А так мне Дедаддер тоже нравится :rolleyes:
leif
Member

Sanьka
скільки ти за компом домашнім на добу проводиш в середньому ?
Sanьka
Member

leif: 03.09.2021 12:34скільки ти за компом домашнім на добу проводиш в середньому ?
часа 2.
Но на рабочем (где Мастер 1, полный день.)
leif
Member

ну от, рахуй у мене рази так в 4 більша інтенсивність юзання :laugh:

насправді майстер дійсно надійні мишаки, вдома майстер 2 працює 3 роки і пару місяців і все супер з ним
Sanьka
Member

leif: 03.09.2021 12:37ну от, рахуй у мене рази так в 4 більша інтенсивність юзання
Sanьka: 03.09.2021 12:34где Мастер 1, полный день.)
leif
Member

Sanьka
ексель?
Scoffer
Member

leif
На оглядах цього не показують, але за праву частину корпусу зої пальцям ні за що вчепитись. Там немає ні виїмки, ні ребра, ні чогось подібного. Тупо плавно скошений бік.
спойлер
Изображение
Я той мс не бачив, але дивись щоб не було так само, бо це реально незручно.
Последний раз редактировалось Scoffer 03.09.2021 12:43, всего редактировалось 1 раз.
Sanьka
Member

1С , 2 монитора

Отправлено спустя 3 минуты 34 секунды:
Юзаю без коврика
спойлер
ИзображениеИзображение
pixels
Member

DuckRider: 03.09.2021 12:17 Форма +- та же, но при этом: достаточно мизерный шанс даблклика и оптическое колесо, которое не ломается. Из минусов там обычно только плохая подгонка боковых кнопок

Підтверджую, бряцають. По формі еліт трохи довша за v2 і трохи нижча, та відчутно важча.
Користуюсь обидвома. Підклеїв v2 в іграх добивати те, що треба.
leif
Member

Scoffer: 03.09.2021 12:42На оглядах цього не показують, але за праву частину корпусу зої пальцям ні за що вчепитись. Там немає ні виїмки, ні ребра, ні чогось подібного. Тупо плавно скошений бік.
недопрацювали, у DA там гумова накладка, неодноразово відмічав подумки її зручність
Scoffer: 03.09.2021 12:42Я той мс не бачив, але дивись щоб не було так само, бо це реально незручно.
у МС форма така, що долоня лягає трохи інакше і цей момент має бути менш критичним, але судячи тупо по оглядах на ютубі. поки не спробуєш не дізнаєшся. виглядає на те, що миша вартує того щоб спробувати її
Sanьka
Member

а что скажете за Razer DeathAdder V2 Pro Wireless ?
pixels
Member

Sanьka: 03.09.2021 12:50 а что скажете за Razer DeathAdder V2 Pro Wireless ?
download/file.php?id=319100&mode=view

Пів року...
Легший за еліт, трохи вищий та коротший.
DuckRider
Member

спойлер
Изображение
Накопил кривых мышей :rotate:

Отправлено спустя 7 минут 49 секунд:
Sanьka: 03.09.2021 12:50 а что скажете за Razer DeathAdder V2 Pro Wireless ?
Нет.

Отправлено спустя 6 минут 6 секунд:
Scoffer: 03.09.2021 12:42 Я той мс не бачив, але дивись щоб не було так само, бо це реально незручно.
Не ощущаю назницу между ДА и МС старой версии
DarkJoney
Member

DuckRider
О, у меня на столе как раз тоже Deathadder и мастер.
_clawfinger_
Member

Кіт на двір, миші в гопак... :laugh:
Стосовно мишей, то я знайшов для себе ДМ, цілком нормальні девайси. ДМ1 ПРО працює й норм. Миша рівної форми без скоса.
А от клаву вирішив оновити, замовив Glorious GMMK TKL Black на амазоні якраз акція за 110 баксів.
Закрыто