Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка (часть 4)
Куратор темы:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
-
Scoffer
Member
DuckRider
leif
Нє, фігня, ec1/2 не беріть. Права частина корпусу миші не зручна і в вологих руках норовить вискользнути.
Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
якби я був кіберкотлетою то одразу розбив її до біса, цей маус рятує тільки те, що я давненько не граю в стрілялки
Відправлено через 5 хвилин 46 секунд:
та і не в вологих теж, коротше не та це миша, котру можна рекомендувати, не та
leif
Нє, фігня, ec1/2 не беріть. Права частина корпусу миші не зручна і в вологих руках норовить вискользнути.
Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
якби я був кіберкотлетою то одразу розбив її до біса, цей маус рятує тільки те, що я давненько не граю в стрілялки
Відправлено через 5 хвилин 46 секунд:
-
leif
Member
Scoffer
а intellimouse pro ти юзав?
а intellimouse pro ти юзав?
-
DuckRider
Member
Форма +- та же, но при этом: достаточно мизерный шанс даблклика и оптическое колесо, которое не ломается. Из минусов там обычно только плохая подгонка боковых кнопокleif: ↑ 03.09.2021 11:54і що, таки є сенс махнути на таку свій DA elite? вона універсально в чомусь краще чи це питання особистих уподобань щодо форми тощо?DuckRider: ↑ 03.09.2021 02:46Мышь - Zowie ec1b
до речі, хтось скаржився, що в нього здохла DA elite миша за пару місяців. не знаю, от в мене вже майже рік, юзається кожен день по 7+ годин і все прекрасно, мишка і виглядає практично так само як після покупки і працює без жодних нарікань.
Отправлено спустя 1 минуту 52 секунды:
Там же ревизия с другой финишной обработкой раз в полгода выходитScoffer: ↑ 03.09.2021 12:13 DuckRider
leif
Последний раз редактировалось DuckRider 03.09.2021 12:19, всего редактировалось 1 раз.
-
Scoffer
Member
leif
Нє. В захист зовье можу сказати тільки те, що вона дійсно витримує знущання над колесом, заради чого і бралась
Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:
До речі гарна ідея, треба спробувати.
Нє. В захист зовье можу сказати тільки те, що вона дійсно витримує знущання над колесом, заради чого і бралась
Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:
З такою формою допоможе хіба що наждачкаDuckRider: ↑ 03.09.2021 12:17Там же ревиза с другой финишной обработкой раз в полгода выходит
-
leif
Member
різниця по формі, здається, таки буде відчуватись. зоя не приваблює, але треба прикупити інтелімаус собі спробувати, периферія МС з якою довелось стикатись, цілком пристойна по якості була
Відправлено через 2 хвилини 59 секунд:
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/igro ... 28ed34a14e
а типу отак можна купувати, як думаєте? огляду на пошті буде достатньо?
Відправлено через 2 хвилини 59 секунд:
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/igro ... 28ed34a14e
а типу отак можна купувати, як думаєте? огляду на пошті буде достатньо?
-
Sanьka
Member
мой Рево (что просто отдал знакомому уже, с 2008г все никак не сдохнет), Мастеру уже лет 5+ на работе сейчас. Мастеру 3 года нет, но продолжаю наблюдение.leif: ↑ 03.09.2021 11:54от в мене вже майже рік
А так мне Дедаддер тоже нравится
-
leif
Member
Sanьka
скільки ти за компом домашнім на добу проводиш в середньому ?
скільки ти за компом домашнім на добу проводиш в середньому ?
-
Sanьka
Member
часа 2.leif: ↑ 03.09.2021 12:34скільки ти за компом домашнім на добу проводиш в середньому ?
Но на рабочем (где Мастер 1, полный день.)
-
leif
Member
ну от, рахуй у мене рази так в 4 більша інтенсивність юзанняSanьka: ↑ 03.09.2021 12:34часа 2.
насправді майстер дійсно надійні мишаки, вдома майстер 2 працює 3 роки і пару місяців і все супер з ним
-
Sanьka
Member
leif: ↑ 03.09.2021 12:37ну от, рахуй у мене рази так в 4 більша інтенсивність юзання
Sanьka: ↑ 03.09.2021 12:34где Мастер 1, полный день.)
-
leif
Member
Sanьka
ексель?
ексель?
-
Scoffer
Member
leif
На оглядах цього не показують, але за праву частину корпусу зої пальцям ні за що вчепитись. Там немає ні виїмки, ні ребра, ні чогось подібного. Тупо плавно скошений бік.
На оглядах цього не показують, але за праву частину корпусу зої пальцям ні за що вчепитись. Там немає ні виїмки, ні ребра, ні чогось подібного. Тупо плавно скошений бік.
- спойлер

Последний раз редактировалось Scoffer 03.09.2021 12:43, всего редактировалось 1 раз.
-
Sanьka
Member
1С , 2 монитораleif: ↑ 03.09.2021 12:41ексель?
Отправлено спустя 3 минуты 34 секунды:
Юзаю без коврика
-
pixels
Member
Підтверджую, бряцають. По формі еліт трохи довша за v2 і трохи нижча, та відчутно важча.DuckRider: ↑ 03.09.2021 12:17 Форма +- та же, но при этом: достаточно мизерный шанс даблклика и оптическое колесо, которое не ломается. Из минусов там обычно только плохая подгонка боковых кнопок
Користуюсь обидвома. Підклеїв v2 в іграх добивати те, що треба.
-
leif
Member
недопрацювали, у DA там гумова накладка, неодноразово відмічав подумки її зручністьScoffer: ↑ 03.09.2021 12:42На оглядах цього не показують, але за праву частину корпусу зої пальцям ні за що вчепитись. Там немає ні виїмки, ні ребра, ні чогось подібного. Тупо плавно скошений бік.
у МС форма така, що долоня лягає трохи інакше і цей момент має бути менш критичним, але судячи тупо по оглядах на ютубі. поки не спробуєш не дізнаєшся. виглядає на те, що миша вартує того щоб спробувати їїScoffer: ↑ 03.09.2021 12:42Я той мс не бачив, але дивись щоб не було так само, бо це реально незручно.
-
Sanьka
Member
а что скажете за Razer DeathAdder V2 Pro Wireless ?
-
pixels
Member
download/file.php?id=319100&mode=viewSanьka: ↑ 03.09.2021 12:50 а что скажете за Razer DeathAdder V2 Pro Wireless ?
Пів року...
Легший за еліт, трохи вищий та коротший.
-
DuckRider
Member
- спойлер
Отправлено спустя 7 минут 49 секунд:
Нет.Sanьka: ↑ 03.09.2021 12:50 а что скажете за Razer DeathAdder V2 Pro Wireless ?
Отправлено спустя 6 минут 6 секунд:
Не ощущаю назницу между ДА и МС старой версииScoffer: ↑ 03.09.2021 12:42 Я той мс не бачив, але дивись щоб не було так само, бо це реально незручно.
-
DarkJoney
Member
DuckRider
О, у меня на столе как раз тоже Deathadder и мастер.
О, у меня на столе как раз тоже Deathadder и мастер.
-
_clawfinger_
Member
Кіт на двір, миші в гопак...
Стосовно мишей, то я знайшов для себе ДМ, цілком нормальні девайси. ДМ1 ПРО працює й норм. Миша рівної форми без скоса.
А от клаву вирішив оновити, замовив Glorious GMMK TKL Black на амазоні якраз акція за 110 баксів.
Стосовно мишей, то я знайшов для себе ДМ, цілком нормальні девайси. ДМ1 ПРО працює й норм. Миша рівної форми без скоса.
А от клаву вирішив оновити, замовив Glorious GMMK TKL Black на амазоні якраз акція за 110 баксів.