Якщо добити всі три танки "з відзнакою"(всі задачі на фулл) - рік прем. аку.Alanis: ↑ 07.10.2025 15:40Я так понял что добив все получу только стиль и нашивку на виндхунд. Я ничего не упустил?
Новости
Последние статьи и обзоры
World of Tanks (часть 4)
-
lewerlin
Member
-
VovaII
Member
lewerlin
А скільки потрібно років, щоб добити всі три із відзнакою?
Відправлено через 5 хвилин 14 секунд:
А скільки потрібно років, щоб добити всі три із відзнакою?
Відправлено через 5 хвилин 14 секунд:
— а що це таке?тигромаус
-
Hells Angels
Member
якщо вистачає скіла то можна упоротись і зробити за тиждень всі задачі з 3 обзVovaII: ↑ 07.10.2025 16:26А скільки потрібно років, щоб добити всі три із відзнакою?
9 тт за бониVovaII: ↑ 07.10.2025 16:26а що це таке?
-
Hotspur
Member
тт9VovaII: ↑ 07.10.2025 16:26— а що це таке?
-
lewerlin
Member
Кому як.VovaII: ↑ 07.10.2025 16:26А скільки потрібно років, щоб добити всі три із відзнакою?
В мене на віндхунді зараз 6/11/3, хоча я їх цілеспрямовано не роблю і граю так собі. Тобто десь за рік, якщо я не ліватиму з танків, всі й зробляться.
Товариш вже віндхунд закрив з відзнакою і закрив десь третину "чеха". Такими темпами, в нього блек рок буде на новий рік, а відзнака за всі три - до кінця січня точно.
Це все дуже сильно залежить від наявності підходящих танків. Умовно, маючи Маус, набагато легше зробити таск на танкування. І навпаки, фактично неможливо, якщо в ангарі один "картон".
Розхвалений усіма шмат чугунію. ІМХО - вазік краще.VovaII: ↑ 07.10.2025 16:26— а що це таке?
-
rage11
Member
lewerlin поубавьте оптимизм, на второй танк уже каждое задание надо делать дважды - на разных танках.
-
Hotspur
Member
тигромиша імба. просто треба т3 закалка+все бонове і екіпаж 6 перковий. звісно на голді.lewerlin: ↑ 07.10.2025 18:35Розхвалений усіма шмат чугунію. ІМХО - вазік краще.
Объект 752 - він в принципі абсолютна імба але тигромиш має свої +
-
Alanis
Member
lewerlin
Добить три танка то дуже наперёд спешить не надо.
Я сказал что уже есть винхунд и видимо закрыв остальные задачи на НЕГО, кроме стиля ничего не светит. Наверное.
И была мысль накопить очков, для буста компании Дравец, а оно фиг там.
Получил машину, и не активировав следующую я вижу в ангаре, что мне теперь не ДАЮТ очков за ежедневку и еженедельные задачи.
А за выполненные начисляются очки в никуда. Мне не нравится что заставляют лететь по лбз, типа спеши открыть, по сути опять методы доп главы БП.
Просто выходит делай задачи на элитку, а мы тебя понемногу наказываем за каждую сделанную.
Добить три танка то дуже наперёд спешить не надо.
Я сказал что уже есть винхунд и видимо закрыв остальные задачи на НЕГО, кроме стиля ничего не светит. Наверное.
И была мысль накопить очков, для буста компании Дравец, а оно фиг там.
Получил машину, и не активировав следующую я вижу в ангаре, что мне теперь не ДАЮТ очков за ежедневку и еженедельные задачи.
А за выполненные начисляются очки в никуда. Мне не нравится что заставляют лететь по лбз, типа спеши открыть, по сути опять методы доп главы БП.
Просто выходит делай задачи на элитку, а мы тебя понемногу наказываем за каждую сделанную.
-
lewerlin
Member
Сарказм?Hotspur: ↑ 07.10.2025 19:01тигромиша імба. просто треба т3 закалка+все бонове і екіпаж 6 перковий. звісно на голді.
Його радять новачкам/лівнувшим 10 років тому. Радять як "фермера". А в стоці(танки зараз балансять під топ сетап, з фулл голдою і доп. пайком), в невмілих руках, це бонус код на демедж для противника.
Отправлено спустя 43 секунды:
Взагалі не трабла, якшо і так граєш різними танками.rage11: ↑ 07.10.2025 18:43lewerlin поубавьте оптимизм, на второй танк уже каждое задание надо делать дважды - на разных танках.
-
Hotspur
Member
ні. я абсолютно серйозноlewerlin: ↑ 07.10.2025 19:20Сарказм?
Його радять новачкам/лівнувшим 10 років тому. Радять як "фермера". А в стоці(танки зараз балансять під топ сетап, з фулл голдою і доп. пайком), в невмілих руках, це бонус код на демедж для противника.
-
DaKaR
Member
в мене одного ігра періодично дико лагає і навіть викидає з сервера?
В давні часи такого ніколи не було.
В давні часи такого ніколи не було.
-
Hotspur
Member
буває і в менеDaKaR: ↑ 20.10.2025 22:41 в мене одного ігра періодично дико лагає і навіть викидає з сервера?
В давні часи такого ніколи не було.![]()
-
destructX
Member
Тільки на першому сервері. Почалось з 2.0, буває тупо нереально грати з дикими скачками пінгуDaKaR: ↑ 20.10.2025 22:41 в мене одного ігра періодично дико лагає і навіть викидає з сервера?
В давні часи такого ніколи не було.![]()
-
KPAH
Member
EU5 самый стабильный в этом плане, но качество соединения в целом как всегда плохое у них.
-
rage11
Member
у меня там несколько раз были катки 10 на 10KPAH: ↑ 21.10.2025 01:18EU5 самый стабильный в этом плане
-
KPAH
Member
Не, ну мы про стабильность соединенияrage11: ↑ 21.10.2025 11:51у меня там несколько раз были катки 10 на 10KPAH: ↑ 21.10.2025 01:18EU5 самый стабильный в этом планекак будто людей не хватает. скачков пига лагов нет, везде около 50мс, но танчики иногда вешают комп, разгон есть конечно и железо старое, но в других более тяжелых ирах не замечал такого.
-
Hells Angels
Member
це серверна проблема, фаєрволл час від часу має епілептичні припадки, може виправлять з часом
-
YumaX
Member
Народ, поділюсь певним спостереженням, давно вже граю в танки на ультра графіці з vsync, завжди вважав, що wot процесоро-залежна гра бо часто під час бою, особливо при роз'їзді на старті катки, коли всі ефекти працюють і купа техніки в кадрі, спостерігаю просадки 20-30 фпс з 165 залочених, мінялись цп, карти, останній перехід з r5 5600x на 9600х не дав абсолютно нічого, а от заміна карти rx6700xt на rx6800 дала результат, що при стартовому роз'їзді, що в лютих замісах я маю 165 фпс в 2К, карта при цьому не напрягається і бустить менше 2ГГц, вентилятори я не чую взагалі, чого не сказав би про 6700XT

-
destructX
Member
Дуже дивно. За всі роки шо грав ніколи такого не спостерігав. Можливо були проблеми саме в 6700хт? В мене що на 7850, що на рх470, шо зараз на 6600хт такого ніколи не булоYumaX: ↑ 21.10.2025 16:47 Народ, поділюсь певним спостереженням, давно вже граю в танки на ультра графіці з vsync, завжди вважав, що wot процесоро-залежна гра бо часто під час бою, особливо при роз'їзді на старті катки, коли всі ефекти працюють і купа техніки в кадрі, спостерігаю просадки 20-30 фпс з 165 залочених, мінялись цп, карти, останній перехід з r5 5600x на 9600х не дав абсолютно нічого, а от заміна карти rx6700xt на rx6800 дала результат, що при стартовому роз'їзді, що в лютих замісах я маю 165 фпс в 2К, карта при цьому не напрягається і бустить менше 2ГГц, вентилятори я не чую взагалі, чого не сказав би про 6700XT![]()
![]()
Зараз є інше, на деяких картах з'явились місця аномальні, які хавають фпс якшо дивитись в ту точку. Особливо замітно на мапах з "випадковими" подіями, так наче в тому місці постійна анімація руйнування якої не видно
-
Hotspur
Member
це цікаво. дякуюYumaX: ↑ 21.10.2025 16:47 а от заміна карти rx6700xt на rx6800 дала результат, що при стартовому роз'їзді, що в лютих замісах я маю 165 фпс в 2К, карта при цьому не напрягається і бустить менше 2ГГц, вентилятори я не чую взагалі, чого не сказав би про 6700XT