Можете монитор посоветовать? Больше 20 дюймов (уже 8 лет 20 дюймовым пользуюсь), чтобы Full HD. Примочек игровых не надо, ну, может парочку, но игровые для меня слишком дорогие. В районе 5 тысяч гривен?
volodko
Другий в знайомого простояв рівно 1 день, очі виїдає неймовірно, аж дивитись боляче. Налаштувати до пристойного результату не вдалось, повернув в магазин.
З LG щось трапилось, раніше були дуже пристойні монітори практично по всім моделям, але останнім часом якість зображення погіршилась в рази. Ми рядовим користувачам в офісі вже третій рік закуповуємо, а вірніше закуповували одну і ту саму бюджетну модель, але ця ж модель з нової ревізії так само почала виїдати очі і люди просять встановити їм щось з б/в. Перейшли на філіпс, теж в бюджетних варіантах не фонтан, але значно краще за lg.
В такому форматі рекомендую придивитись до Iiyama XB2783HSU-B1/X2783HSU-B1 (між ними різниця в нозі).
Добавлено через 7 минут 1 секунду: Граф_Гена
BenQ GW2270/BenQ GW2270H (різниця в портах)
volodko
Не знаю що там LG намутили, але дивитись в цей монітор довше 10 хвилин неможливо. Я таке погане на очі зображення бачив останній раз років 8 тому, коли LCD тільки з'являлись в продажу.
В XB2783HSU-B1/X2783HSU-B1 чесна 8-бітна AMVA матриця без ШІМ (не мерехтить).
Дизайн монітора - останнє на що треба звертати увагу, бо якщо обирати тільки за цим параметром, то похід до окуліста гарантований в дуже короткий термін.
Scoffer
от засада мне этот лиана не попрет, мне нужно 2 хдми чтоб было
мне пк чтоб подключить и консоль, привык уже что так по другому не могу
у них у всех 1 хдми не в курсе?
Смотрю, многие рекомендуют Ийяму. Что можете сказать по поводу ProLite XU2490HS-B1? Стоящий вариант или все же стоит обратить внимание на проверенный временем ProLite XB2481HS-B1?
Вообще по хорошему мне нужен монитор 27", потому как менять свой текущий 22" на 24"или25" разница не так ощутима, т.е. я хотел бы стартануть уже с 27",но опять же потолок что могу заплатить это 280 долл?
Вот из этих,какой лучше всего для игр и кино? http://hotline.ua/computer/monitory/24733-9867-36/" target="_blank
Firebrand:Вообще по хорошему мне нужен монитор 27", потому как менять свой текущий 22" на 24"или25" разница не так ощутима, т.е. я хотел бы стартануть уже с 27",но опять же потолок что могу заплатить это 280 долл?
Вот из этих,какой лучше всего для игр и кино? http://hotline.ua/computer/monitory/24733-9867-36/" target="_blank
Рекомендую сначала в живую поглядерть как смотрится разрешение 1920 на 27 дюймах. У многих возникает дискомфорт из-за крупного зерна, хоть и не у всех, некоторым наоборот нравится.
Scoffer:Не знаю що там LG намутили, але дивитись в цей монітор довше 10 хвилин неможливо. Я таке погане на очі зображення бачив останній раз років 8 тому
pararam
В мене не було можливості заміряти що саме з ним не так, але всі четверо присутніх одноголосно підтвердили, що конкретно в цю модель дивитись боляче в самому прямому сенсі. Відправили назад, друг натомість взяв іяму і зараз задоволений як слон.
Ймовірно щось не так з підсвічуванням. Скоріш за все низькочастотний ШІМ, але це лише припущення.
Це не перший такий випадок з моніторами LG останніх ревізій, я вище писав.