Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
leif
Member
угу, саме так. я особисто давній прихильник коричневих, як найбільш збалансованих. хоча так само давно хочу докупити другу клаву на блакитнихSanьka: ↑ 29.08.2021 12:19у них линер, тактиль и клик. Это типа ред, бровн и блу?
-
Sanьka
Member
ну вот и я тожеleif: ↑ 29.08.2021 12:21 особисто давній прихильник коричневих, як найбільш збалансованих.
Я шел за красными, потом поюзал коричневые и понял - Вот оно! А потом попробовал ромеры и это как коричневые + более прияный "чпок" + правильная подсветка.
Ромеры и есть некий аналог коричневых. Жаль что не по надежности (((
Отправлено спустя 30 секунд:
А какой их новых лоджиков соотв коричневым - тактиль?
-
leif
Member
ну бачиш, я ж теж перейшов з коричневих на ромери, поплювався, продав, взяв назад коричневі. кожному своє, нічого дивного.Sanьka: ↑ 29.08.2021 12:26А потом попробовал ромеры и это как коричневые + более прияный "чпок" + правильная подсветка.
Ромеры и есть некий аналог коричневых. Жаль что не по надежности
Sanьka: ↑ 29.08.2021 12:26коричневым - тактиль
Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:
G PRO хочу взяти, дорого тільки, в два рази дорожче ніж мій разер нинішній. і щось я сильно сумніваюсь, що там буде різниці на стільки грошей по відчуттях.
-
Sanьka
Member
наверное. А я вот 4 года получаю удовольствие от пользования. Недавно даблкличить начали 3 свича. Сегодня перепаял (благо есть Г клавиши ))) )leif: ↑ 29.08.2021 12:29ну бачиш, я ж теж перейшов з коричневих на ромери, поплювався, продав, взяв назад коричневі. кожному своє, нічого дивного.
Может я рано кипишую и все будет ок еще 4 года, но на всякий пожарный хочу быть в курсе что есть сейчас
Вот если что то выберу тактиль.
Отправлено спустя 2 минуты 54 секунды:
А мышки мне проще простого выбирать. Кроме МХ серии я даже думать ни о чем не хочу. За лет 15 юзания серии МХ(Революшин, Мастер, Мастер3) рука просто не принимает ничего иного.leif: ↑ 29.08.2021 12:32G PRO хочу взяти,
Да это офисная мышка но какая же удобная.
Востаннє редагувалось 29.08.2021 12:37 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
G pro є і миша і клава, я про клаву казавSanьka: ↑ 29.08.2021 12:36А мышки
Відправлено через 22 секунди:
https://www.3ona51.com/ru/gaming-keyboa ... index.html
-
Sanьka
Member
а, я просто не так в курсеleif: ↑ 29.08.2021 12:37G pro є і миша і клава, я про клаву казав
Отправлено спустя 1 минуту 29 секунд:
ну не особо дорого.
а какие там свичи если на чери перевести?
-
leif
Member
я свою нинішню клаву взяв за 1999грн, в ній є абсолютно все що мені потрібно: разеровський аналог коричневих свічів, зручний для мене розмір, відсутність ргб.Sanьka: ↑ 29.08.2021 12:39ну так не особо дорого.
попередня моя клава була на точно таких самих свічах, пропрацювала у мене майже 4 роки без анінайменшого глюку, при тому що була залита кавою і просушена разів 5. а TKL, здається, навіть покраще зроблена. як виправдати ціну 4к на цьому фоні?
блакитніSanьka: ↑ 29.08.2021 12:39а какие там свичи если на чери перевести?
Відправлено через 34 секунди:
хоча ні, не все є в клаві, я ще хочу PBT кейкапи
-
7mindfields
Member
Так я про старые логи и говорил, уточнил же что на ромерахSanьka: ↑ 29.08.2021 12:03ты не читаешь мои посты.7mindfields: ↑ 29.08.2021 11:42Логу однозначно нет, особенно их модельный ряд на всратых ромер-ж свитчах, в список которых входит и 910я кстати.
1. ромер г шикарны, но не надежны(4 года прошло, даблкличат 3 свича, перепаял). По этому если моя накроется/начнет сыпатся то конечно я на них уже не возьму. Да и не выпускают их уже.
2. Новые логи не на ромерах.
Отправлено спустя 50 секунд:
Потому что даблкликаютleif: ↑ 29.08.2021 12:05тому що вони такі класні свічі чи тому що вони хлам, який мало кому сподобався ?Sanьka: ↑ 29.08.2021 12:03Новые логи не на ромерах![]()
-
Sanьka
Member
тогда точно Вармило бери. Там ПБТ + нет подсветки (а где есть ее можно отключить)leif: ↑ 29.08.2021 12:44 я ще хочу PBT кейкапи
Дизайн и функционал Логи + качество Вармило бил бы моим идеалом.
-
DuckRider
Member
Но ведь у логи ужасный дизайн 
-
Sanьka
Member
DuckRider: ↑ 29.08.2021 13:18Но ведь у логи ужасный дизайн
leif: ↑ 29.08.2021 12:32кожному своє, нічого дивного.
-
_clawfinger_
Member
Ясно.nv_ua: ↑ 29.08.2021 00:13Повністю перейшов на ноут, вступив на бакалаврат в ХПІ, заробляю й далі на це все в Чехії, "фармлю" на ремонт квартири, хоч і не капітальний, як у пана Scoffer, таке: нові вікна та котел, виношуючи надію на покупку ПС5 на Різдво та кількох останніх ексклюзивів до неї, як той же Привид Цусіми та Бог Війни, Горизонти обидва, оновлений Симулятор Кур'єра та Атракціони з пані Дімітреску.
У мене в якості хобі одноплатні пк. Власне малінка. Одна працює в якості днс сервера, другу купив для проби й експериментів. Поки що відклав, бо переїхав у нову систему й доводжу її до ладу. Система в профілі. Вирішив поміняти кулера боксового на Noctua NH-L9a-AM4, у нас такого нема. Тож довелось замовляти на амазоні, чекаю поки відправлять, потім поки приїде в Україну.
Ще ремонт вдома роблю.
Роблю потрошку й сам у вільний час після роботи. Тож це вже як хобі.
-
Sanьka
Member
а я опять в зал пошел после 2 лет перерыва 
как же я скучал за этим.
как же я скучал за этим.
-
_clawfinger_
Member
А я думаю хотсвап спробувати самому зібрати й поекспериментувати з різними свічами.
-
Sanьka
Member
прикольное решение_clawfinger_: ↑ 29.08.2021 13:41хотсвап
Отправлено спустя 4 минуты 52 секунды:
leif
в общем полчасика поколупал, дполучил вот так с 3600МГц цл16

-
7mindfields
Member
Может тогда есть смысл кастом собирать самому? В чем смысл покупать готовое, если капы, свитчи под замену планируются?_clawfinger_: ↑ 29.08.2021 13:41 А я думаю хотсвап спробувати самому зібрати й поекспериментувати з різними свічами.
-
leif
Member
Sanьka
можна краще. в топіку про розгон пам'яті купа народу з таким мікроном як у тебе, спробуй принаймні налаштування чувака з 5900х з останніх кількох сторінок, який накрутив 3800сl16
можна краще. в топіку про розгон пам'яті купа народу з таким мікроном як у тебе, спробуй принаймні налаштування чувака з 5900х з останніх кількох сторінок, який накрутив 3800сl16
-
_clawfinger_
Member
Капи ні, а свічі так. Просто ніколи не було хотсвапа й ніколи не збирав. Не знаю які там підводні камені.7mindfields: ↑ 29.08.2021 13:49Может тогда есть смысл кастом собирать самому? В чем смысл покупать готовое, если капы, свитчи под замену планируются?
-
7mindfields
Member
Это ты сейчас думаешь, что только свитчи , наивный_clawfinger_: ↑ 29.08.2021 13:58Капи ні, а свічі так. Просто ніколи не було хотсвапа й ніколи не збирав. Не знаю які там підводні камені.7mindfields: ↑ 29.08.2021 13:49Может тогда есть смысл кастом собирать самому? В чем смысл покупать готовое, если капы, свитчи под замену планируются?
Востаннє редагувалось 29.08.2021 14:02 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
-
WakeMe
Member
А почему у 5900 в аиде запись нормальная, а у 5800 1/2? В чем там отличие?