Новости
Последние статьи и обзоры
Перевірені люди (2024-2026)
-
qwerty4055
Junior
Придбав у пана Heatstroke оперативну пам'ять, працює без нарікань. Рекомендую до співпраці 
-
олег Л
Junior
Купил у N3URO процессор, все
Оперативно отправлено и добротно упаковано. Надежный ЧЕЛОВЕК! Однозначно рекомендую

-
monk
Junior
Нещодавно купував різні речі у delta86,N00b,Russel,olegelitmetall,bullik01 - рекомендую до співпраці.
-
N3URO
Member
Взаимно рекомендую олег Л, не первый раз сотрудничаем, только положительные эмоции 
-
bullik01
Junior
Продал жёсткие диски (2 Тб + 3 Тб) пользователю monk с постоплатой - всё прошло быстро и отлично. Рекомендую к сотрудничеству! 
-
N3URO
Member
Придбав у пана kurdas по повній передплаті Ryzen 5700X, оперативна відправка, якісне пакування, працює все як треба, рекомендую до співпраці 
-
злый пэс
Member
Придбав у Ramon Microsoft Surface Book 3 передоплатою, рекомендую до співпраці як надійного продавця 
-
grand_01
Junior
купляв через олх у GeForsik карту Asus RTX5070 Prime OC 12GB, швидко відправив, надійне пакування, до співпраці рекомендую
-
ve4eslavswed
Junior
Добрий день форумчани! Купив у комрада Yurius Кулер для корпуса 120mm ID-Cooling TF 12015 (TF-12015-W) (Slim) , нові 3шт - рекомендую до співпраці, усе отримав як було зазначено у топіку!!! Дякую продавцеві! 
-
Yurius
Member
ve4eslavswed , мої найкращі рекомендації ,все пройшло пречудово 
-
Roma_54
Junior
Купив в DJ_Rus по частковій передоплаті GTX 1070 EVGA, повний комплект і ідеальний стан відеокарти. Швидка відправка, рекомендую 
-
KingpinUA
Member
Мав справу з vadda , мої найкращі рекомендації 
-
vadda
Junior
Відправив відеокарту KingpinUA післяплатою, все добре, рекомендую.
-
BanShee
Member
Хочу виразити подяку комрадам форума за співпрацю в 2025 році:
Megaclite - за материнську плату Asus B650e-f
Oakenfold - чудовий біленький набір ОЗУ DDR5-6400
a_z_z_y - за чудовий проц 7500f, особлива подяка за консультацію налаштування БІОСа!!!
Georgin - Ваша GT730 дуже доречна в тестуванні комплектух
OdeessaM - завдяки Вам більше не бігаю по сусідах за обжимкою витої пари)
EUGENEY - мій проц та відяха б'ють подяку Вам за супер комфортні температури
greatspqr - Ваш хард вже повністю забитий фільмами та серіалами, чудова торент-корзинка)
Форумчани вище вже мають гарну репутацію, рекомендую до співпраці!
Megaclite - за материнську плату Asus B650e-f
Oakenfold - чудовий біленький набір ОЗУ DDR5-6400
a_z_z_y - за чудовий проц 7500f, особлива подяка за консультацію налаштування БІОСа!!!
Georgin - Ваша GT730 дуже доречна в тестуванні комплектух
OdeessaM - завдяки Вам більше не бігаю по сусідах за обжимкою витої пари)
EUGENEY - мій проц та відяха б'ють подяку Вам за супер комфортні температури
greatspqr - Ваш хард вже повністю забитий фільмами та серіалами, чудова торент-корзинка)
Форумчани вище вже мають гарну репутацію, рекомендую до співпраці!
-
-DNK-
Junior
Останнім часом мав справи з камрадами (в когось купляв, комусь продавав):
Nick_Executer
дайвер
Dante_syb
Alteraco
igor07
Всіх можу рекомендувати до співпраці як надійних та адекватних
Nick_Executer
дайвер
Dante_syb
Alteraco
igor07
Всіх можу рекомендувати до співпраці як надійних та адекватних
-
Piter Cantrope
Member
Купив у шановного a_z_z_y комплект. Я максимально задоволений і залізом, і тим, як все пройшло
Продав пану Vladislav756 жменьку оперативки по передоплаті. Рекомендую як порядного покупця, гарне спілкування. Вітаємо з першою покупкою на форумі)
Продав шановному WSavage кілька планок пам'яті післяплатою. Все пройшло максимально просто і швидко, як ми й любимо
Мінявся недавно дрібничками з big_bang, все гуд
І ще давніше мав справу, але забув лишити відгуки. Краще пізно, ніж ніколи, як то кажуть. Рекомендую Newzluka, Shader1 як гарних покупців.
Продав пану Vladislav756 жменьку оперативки по передоплаті. Рекомендую як порядного покупця, гарне спілкування. Вітаємо з першою покупкою на форумі)
Продав шановному WSavage кілька планок пам'яті післяплатою. Все пройшло максимально просто і швидко, як ми й любимо
Мінявся недавно дрібничками з big_bang, все гуд
І ще давніше мав справу, але забув лишити відгуки. Краще пізно, ніж ніколи, як то кажуть. Рекомендую Newzluka, Shader1 як гарних покупців.
-
a_z_z_y
HWBOT OC Team
Продав Piter Cantrope комплект 1150 за передплатою.
Рекомендую як гарного покупця
Рекомендую як гарного покупця
-
maxn
Member
bullik01
Покупал у него игры в стиме - все ок.
Покупал у него игры в стиме - все ок.
-
bullik01
Junior
Помог купить maxn игры со скидкой в Steam. Всё прошло быстро и чётко! Рекомендую 
-
manofdecember
Junior
З передплатою придбав у Dubass процесор, все чудово!