World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

prosha_evolist
це не моя статистика, в мене акк обнулений в 19, запоров один план і щось вертатись до нього вже немає бажання.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Patruletz
Оу, зрозуміло.
Bender911
Member

Sanьka: 17.01.2023 18:16
Bender911: 17.01.2023 15:26Броня бува дуже норм залежить від сетапа і скіла супротивника.
Я віддаю перевагу швидкості, точності, огляду.
Хоча хтось вірить у броню... Кожному своє :beer:
На справді я теж більше за СТ - т54 був колись моїм самим заїзженим танком) Зараз крім прог 46 та 65 тільки чаркутюра катаю.

Відправлено через 4 хвилини 35 секунд:
Patruletz: 17.01.2023 18:06
Bender911: 17.01.2023 15:26Броня бува дуже норм залежить від сетапа і скіла супротивника.
зайди пограй на 10 проти європейців, тобі покажуть що таке відсутність броні у жирних тяжів, там повні краби роздають поліпшеними снарядами на право і на ліво :laugh:
Я б зайшов але перші два сервери поки закриті, тільки якщо хтось перетягне. Але думав раніше, що нащі краще грають. Цікаво спробувати.

Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
Patruletz
Стата дійсно вогонь - це що треба пити перед боями? :gigi:
Sanьka
Member

Patruletz: 17.01.2023 18:28 а бо плюнути та грати під пивко
Ось і якщо не задротити , а грати просто що би отримувати задоволення, то краще обирати більш комфортні танки.
І толку мені від якогось убер задрота, якщо імбовість танка визначається в середньому по палаті. А потім ти береш і особисто граєш на ньому. І розумієш що на Лео Пта чи СтандартіБ грати набагато приємніше в легше ніж на Е50 чи Паттоні.

Отправлено спустя 3 минуты 42 секунды:
Patruletz: 17.01.2023 18:53це не моя статистика
Ахахах ну давай викидувати стату на танках кажної кіберкотлети.
rage11
Member

Sanьka а что такого классного в лео пта? обычный кустовой картонный танк, но изза игры наносит урон далеко не всегда, у меня было не раз когда два раза подряд снаряд не попадал в танк, падал перед ним или улетал в сторону. я вот сейчас прошел эту ветку, лео1 был открыт чертежами, потом для интереса пытался открыть все модули на пта, но так и не осилил, сдыхался и не жалею.
Sanьka
Member

rage11: 18.01.2023 11:47обычный кустовой картонный танк,
мені дуже зайшов, один із 3х найулюбленіших
Hells Angels
Member

Bender911: 18.01.2023 00:15Стата дійсно вогонь - це що треба пити перед боями?
треба трішки думати, розмінювати союзників і не віддавати своє хп безкоштовно.
Sanьka: 18.01.2023 08:13імбовість танка визначається в середньому по палаті.
Sanьka: 18.01.2023 08:13давай викидувати стату на танках кажної кіберкотлети.
всі середні показники виводяться завдяки таким чувакам котрі мають руки замість клешнів, забравши 55+ з рандому всі будуть нити що рандом став ще неадекватніший чим є зараз :laugh:
Sanьka
Member

Hells Angels: 18.01.2023 12:01 не віддавати своє хп безкоштовно.
Тому стиль гри - "абічнава картоннава танка в кустах" саме воно для рандому 2023 року. Звісно якщо не задротити , вивчати кожну складку місцевості, якісь тактики і тп, а просто грати і не паритись.
З,І. Я звичайний зелений гравець, тому мені розповіді про "глибокі аналізи боїв" до фєні, гра то не більше ніж розвага :gamer:
Hells Angels
Member

Sanьka: 18.01.2023 12:03Я звичайний зелений гравець, гра то не більше ніж розвага
стата трішки вище середньої по палаті
спойлер
Изображение
гра то можливість постригти піпол котрий не вміє в лбз на бабло :laugh:
Sanьka
Member

Hells Angels: 18.01.2023 12:28гра то можливість постригти піпол котрий не вміє в лбз на бабло
комусь ще не пофіг на лбз? ліл :laugh:
Hells Angels: 18.01.2023 12:28стата трішки вище середньої по палаті
Оце досягнення. Жізнь прожіта нє зря :rotate:
Кажу ж, мені пофіг на стату. Навіть якби в мене була не зелена , а червона. Я граю, а не задрочу задля стати. А там як виходить.
rage11
Member

Hells Angels что за сайт?
Patruletz
Member

Sanьka
твоя стата це показник для того щоб сидіти в нормальному клані і отримувати якийсь профіт. А не бути "віслюком" котрий таскає в клан кубіки та немає можливості ними користуватись тому що клановий онлайн не співпадає з твоїм.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Ну привіт :shuffle:
спойлер
shot_003.jpg
Зустрів в рандомі тайп59 голдовий, ото циганомобіль :gigi:
Patruletz
Member

rage11 скоріш за все кттс
Sanьka
Member

Patruletz: 18.01.2023 12:55твоя стата це показник для того щоб сидіти в нормальному клані і отримувати якийсь профіт
о боже, який профіт? Ти заходиш у гру, робиш пару боїв, трохи розважаєшся і йдеш собі далі займатись справами.
Та 99% пофіг на різні кланові заруби, трєнькі і тп. Нафіга на це витрачати час чи втискати себе в якісь там вимоги?
Прикинь, зараз якщо я бачу що бій гівно, я тупо ліваю. І чхати мені на статку чи "санкції"
Взагалі дивно бачити в аркадній грі 2023року статозалежних чи кланозалежних ))))
prosha_evolist: 18.01.2023 12:56Зустрів в рандомі тайп59 голдовий, ото циганомобіль
Ти ще не знаєш скільки він коштував ))))
rage11
Member

еу мой ник чтото не находит. интересен процент побид за последнее время, думаю процентов 40 если не меньше.
Последний раз редактировалось rage11 18.01.2023 13:11, всего редактировалось 1 раз.
Hells Angels
Member

rage11: 18.01.2023 13:01еу мой ник чтото не находит
все правильно вибрав?
там потрібно вибрати еу сервер, та пошук не по клан-тегу, а нікнейму.
вент/поліпшений приціл/стаб
модифікаця 1-1-2-1-2
rage11
Member

Hells Angels да нашел, только оно долго думает. но непонятно как посмотреть статистику за определенный период или за последние 1000 боев, без вип наверно никак, ну и хрен с ним.
Последний раз редактировалось rage11 18.01.2023 13:16, всего редактировалось 1 раз.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Hells Angels: 18.01.2023 13:10модифікаця 1-1-2-1-2
Я ще не розібрався що це таке :gigi:

Відправлено через 2 хвилини 15 секунд:
Sanьka: 18.01.2023 12:58Ти заходиш у гру, робиш пару боїв, трохи розважаєшся і йдеш собі далі займатись справами.
Ну в мене на цей момент таке ж відношення, а колись парився....

Зараз напрягаюсь лише в онлайні форзи 5, бо там стата 100% тумби :D
Hells Angels
Member

rage11 ще є wot life, попробуй там глянути
prosha_evolist: 18.01.2023 13:14не розібрався
це типу підняти одні ттх трішки пожертвувавши іншими, якщо будеш багато грати на танку то проходь, 8 етапів по 28к досвіду, якщо ні то став галочку на екіпаж

Відправлено через 2 хвилини 45 секунд:
Patruletz: 18.01.2023 12:55отримувати якийсь профіт
скільки ще кодів на голду з фейсіта залишилось? :gigi:
Ответить