Футбол

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
_VM_
Member

Повідомлення

Италия вчера очень удивила, Балотелли просто поразил :eek:

Будем болеть за Италию в финале :up:
kyky
Member

Повідомлення

Schumi F1 а який сенс нестись в атаку коли ти виграєш? А хто рпроти іспанії грає у відкритий футбол? Звідки візьметься швидкість якщо більшість команд проти них взагалі "автобусом" грають?
RA
Member

Повідомлення

snegurrrka
хочеш силову гру глянути - дивись регбі (як в рекламі) :lol: , або американський футбол. Soccer - вид спорту акцентований на техніку, а не на табун бовдурів! Регбі і футбол із одніє гри вийшли!
Південний футбол технічніший та кращий...
Клуби завжди сильніше грають від збірних!
Цікава кількість м"ячів - НХЛ (паверплей) або Баскетбол НБА - там видовищність і велика кількість ударів та голів!
Тут - велтике поле, намотані кілометражі та невеликі рахунки! :learn:
"Хліба та видовищ" - це для тупого стада у Римі, щоб не було невдоволень життям...
Подобаеться табун-футбол - Прем"єр ліга та укр чемпіонат тобі в допомогу!

Добавлено через 11 минут 17 секунд:
Schumi F1
У Донецьку вболівальники дуже специфічні! Вони не вболівають за нашу збірну, а лише за кротів! :mad:
Публіка на матчі була паршива - кричати Росія та освистувати - це підчеркування своєї неповноцінності, непотрібу та некомпетентність у футболі.
Барсу такий самий непотріб не любить, на російських каналах їх називають "ртутными хобитами", "...когда же наконец окончится эра Барселоны?" - одним словом непотріб та люди, далекі від футболу, які ще називають себе футбольними аналітиками та фахівцями, у коментарях із мачтчами Барси чути , що коментатор відкрито проти неї та не любить даний клуб! :tomat: :horror:
У Донецьку погані вболівальники!
snegurrrka
Member

Повідомлення

RA
Не надо говорить, что мне делать и я не скажу, куда Вам пойти хорошо? Тем более на "ты" мы не переходили.
И да... один Вы умный, а все на стадионе и аналитики просто ничего не понимают у футболе :-/ На этом разговор считаю уместным завершить.
RA
Member

Повідомлення

Насолоджуйтесь великим футболом іспанців! :super:

Добавлено через 50 минут 29 секунд:
snegurrrka - відсутність аргументів -безсилля...
ukrtel
HWBOT OC Team

Повідомлення

Хорваты играли в группе с чемпионом и вице-чемпионом Европы на уровне :super:
_VM_
Member

Повідомлення

Весьма интересная статья с подбором аргументов в пользу победы Италии :super:
http://korrespondent.net/sport/echampio ... aya-italii" target="_blank
well
Member

Повідомлення

RA: У Донецьку погані вболівальники!
ты был на стадионе, чтобы это утверждать? болели за Украину даже по-круче чем за Шахтер обычно, лично голос сорвал и все окружающие также болели, собственно "Россия" кричали болельщики из России, как только мы это слышали, сразу перекрикивали их, кричали "Украина!" нашу сборную освистывали только в игре с Францией так там и надо было освистывать ибо местами такой позорной игры люди просто не могли им простить, когда некоторые просто ленились лишний раз пробежаться и побороться за мяч и кстати освистывали не донецкие, а болельщики со всей Украины, т.к на этом матче донецким было продано всего 3 тыс. билетов, остальные зрители были со всей Украины, причем тут донецкие болельщики? а в матче с Англией, когда действительно боролись, все уважительно провожали сборную, не смотря на результат все стоя аплодировали...
Eurofighter
Member

Повідомлення

well
Все нормально, спасибо Донецку за поддержку сборной :up: не тот тренер и игроки ....
Вступай в ряды УПА!!!! B-)
RA
Member

Повідомлення

Eurofighter. Я лівівський , але до УПА відношуся негативно. Істрією цікавлюся, тому стадо тупоголових фанатиків із молодиками, на протилежність донецьким, нічого мені не докажуть! Не треба всіх під одну гребінку міряти. Про донецьких та київських також можна багато розповісти і охарактеризувати! :mad: Усі люди різні та по одному хворому судити нетреба, тим більше, що у вас хвореньких у Київі також багато (Я вже мовчу про Черновецького :lol: )...

well
У вас скільки матчів було і було чути на них ...
Згадайте львівські матчі збірної та порівняйте! Згадайте київські! Навіть не до порівняння... Трошки публіка у вас не така, хоча це всіх не стосується!

_VM_
Якщо почитаєш мій пост вище, то зрозумієш, що рос. спортивні журналісти не люблять Барсу та Іспанців, тому така стаття!
ЇЇ опроверження:
1 . Буффонище. Касільяс уже більше 10 років один з найкращих вороторав у світі - це аксіома!
2. Защитная тройка из Ювентуса. . Барса та Реал - найтитулованіші клуби у світі, які зараз на піку! А які успіхи італійців у єврокубках на даний момент? Стосовно складу збірної Іспанії коментувати не треба...
3. Великолепная полузащита. Пункт №2 тобі в коментар!
4. Андреа Пирло. Плеяда гравців- універсалів із Барси...
5. Нападение. Напад у Італії посередній (немає таких великих гравців як Баджо, Вієрі, Інзагі, Монтело...).
У Іспанії він також ніякий:
- Торес, зіпсутий англійським футболом, уже не дуже вписується у нову схему гри збірної ...;
- гравці-універсали із Барси можуть забити також гол...;
6. Чезаре Пранделли хороший тренер. У іспанців є Висенте Дель Боске , один із найтитуловініших тренерів у світі http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0% ... 1%82%D0%B5" target="_blank
Навсі решта пункти можна сказати так:
ритися у стародавній історії не треба, та шукати якісь знаки і циклічності. Два роки назад скільки було воні від журналістів після першої поразки Іспанії від Швейцарії. Тоді казали, що не буває чемпіона, щоб з програшу починав турнір і тд. шукали різні символи та закономірності...
Пора ламати стереотипи і підтверджувати свій клас! :super:

Добавлено через 3 минуты 18 секунд:
Ну не люблять журналісти збірну Іспанії та ніхто ніколи не вважає її фаворитом. Євро 2008 та мундіаль 2010 також був не вийнятком, пророчили усім, крім іспанців! :facepalm:

Добавлено через 20 минут 30 секунд:
Ось вам робота горе-журналістів http://sport.bigmir.net/euro2012/turnir ... v-rasizme-" target="_blank :super:
well
Member

Повідомлення

Президент ФФУ объяснил то, что во время Евро-2012 сборная Украины два из трех своих матчей провела в Донецке, потребностью "компромиссного решения"
В эфире "Шустер Live" 29 июня Григорий Суркис объяснил, что в то время, когда подавалась заявка на проведение Евро-2012, не было необходимости в Донецке строить большое количество отелей. Следовательно, чтобы не строить гостиницы, которые после Евро остались бы незадействованными, было решено, что там будет играть украинская сборная, сообщает Футбол 24.

"Все разговоры о том, что донецкая арена - не фартовая, нужно прекратить... Я думаю, что мы в ближайшем будущем получим долгожданную первую победу на донецком стадионе" - добавил Суркис.

З.Ы. Ну вот и все, сегодня финал! Желаю всем приятного просмотра и хорошего настроения! Forza Italia!!! :banan: :banan: :banan:
RA
Member

Повідомлення

well
Будемо сподіватися, але зараз факти доводять протилежне!

Ось ще лінки на те, про що горе-журналісти розповідали про Україну http://sport.bigmir.net/euro2012/prepar ... jskimi-SMI" target="_blank
_VM_
Member

Повідомлення

well:Forza Italia!!!
:beer: :beer: :beer:

Вперед Италия! :up:

Испанию с ее скучным и примитивным футболом надо побеждать! :super:
sashok-1982
Member
Звідки: Широта: 50° 26'N, Долгота: 30° 31'E. город герой Киев, Позняки

Повідомлення

и я за Италию буду болеть :banan:

Добавлено через 1 минуту 35 секунд:
слава Богу это Евро уже заканчивается, а то запарился я через 2 суток на дежурство заступать (к стати сегодня тоже) :weep:
kyky
Member

Повідомлення

_VM_
скучним і примітивним футболлом? мда... іноді краще жувати ніж говорити. Я за іспанію буду вболівати :beer:
sashok-1982
Member

Повідомлення

kyky:_VM_
скучним і примітивним футболлом? мда... іноді краще жувати ніж говорити. Я за іспанію буду вболівати :beer:
не начинай опять, только угомонились :apes:
kyky
Member

Повідомлення

не починаю ;) просто кожен вболіває за кого хоче, але це не привід обсирати інших :rotate:
sashok-1982
Member

Повідомлення

kyky:не починаю ;) просто кожен вболіває за кого хоче, але це не привід обсирати інших :rotate:
согласен на все 100% :up: , давайте придерживаться каждый своего мнения и уважать чужое :shuffle:
_VM_
Member

Повідомлення

kyky:скучним і примітивним футболлом? мда... іноді краще жувати ніж говорити
100%, иногда лучше помолчать.

Слова "скучный" и "примитивный" к "обсыранию" не имеют никакого отношения. Это мои впечатления от теперешней игры Испании.
Просто наши мнения кардинально не совпадают.
Alex143
Member

Повідомлення

Ниже моего метров 100 дома отель где испанцы остановились, так там такая движуха испанская! Вокруг гостиницы куча народу, флаги, сеньериты в платьях испанских. Жаль фотика не было.
Відповісти