SSD. Выбор накопителя, результаты тестов

SSD, HDD, Flash и прочие носители информации
Ответить
Автор
Король клавиатуры

Последний раз редактировалось Vovchic_jrc 05.03.2015 11:09, всего редактировалось 62 раза.
timetron666
Member

Народ! підкажіть, що краще вирати, чи особо рiзницi нема?
1. https://comfy.ua/ssd-nakopitel-vnutrenn ... 2gm28.html
2. https://elmir.ua/ssd-drives/ssd-drive_m ... g3b0e.html
lewerlin
Member

timetron666: 28.05.2025 18:38Народ! підкажіть, що краще вирати, чи особо рiзницi нема?
1. https://comfy.ua/ssd-nakopitel-vnutrenn ... 2gm28.html
2. https://elmir.ua/ssd-drives/ssd-drive_m ... g3b0e.html
Фіга, нема різниці! :lol: Чи це такий тролінг?
WD звісно. Брати Патрік по ціні SN580 - бути генієм.
Striker
Member

Patriot - це сміття. В мене був 512GB Patriot P210, рік користувався, сильно не грузив, потім десь рік взагалі комп майже не включався (вагітна дружина, переїзд). Коли вже після переїзду зібрав комп, виявилось, що цей хлам вже не працює, швидкості впали до нуля. Здав по гарантії в Комфі, через 3 тижні повернули кошти. А 2 шт. A400 Kingston без проблем поки.
timetron666
Member

Striker: 30.05.2025 08:36 Patriot - це сміття. В мене був 512GB Patriot P210, рік користувався, сильно не грузив, потім десь рік взагалі комп майже не включався (вагітна дружина, переїзд). Коли вже після переїзду зібрав комп, виявилось, що цей хлам вже не працює, швидкості впали до нуля. Здав по гарантії в Комфі, через 3 тижні повернули кошти. А 2 шт. A400 Kingston без проблем поки.
Ага, дякую! Буду знати
lewerlin
Member

Striker: 30.05.2025 08:36А 2 шт. A400 Kingston без проблем поки.
Це таке саме лотерейне лайно. Те що виграли ви, не означає, що виграють інші. У кінгстона є хороша КС-серія, котра робить ім'я, і купа ширпу в решті котрий на імені заробляє.
Striker
Member

lewerlin
Та я ж їх не рекламую, просто вказав, що ці працюють, а Патріот здох. Мені тоді були потрібні не дуже дорогі 2.5 ssd, за ці гроші були оптимальні ці. Зараз взяв Samsung 990 PRO 2ТB, цей вже можу рекламувати. :)
7mindfields
Member

Striker: 30.05.2025 08:36 А 2 шт. A400 Kingston без проблем поки.
Таке ж саме сміття з китайського підвалу
lewerlin: 30.05.2025 10:00
Striker: 30.05.2025 08:36А 2 шт. A400 Kingston без проблем поки.
Це таке саме лотерейне лайно. Те що виграли ви, не означає, що виграють інші. У кінгстона є хороша КС-серія, котра робить ім'я, і купа ширпу в решті котрий на імені заробляє.
База
Striker
Member

Пограв години 3 з одного ssd, а інший samsung 990 був в простої і нагрівся аж до 60 градусів (без гри 40 градусів). Самий верхній слот, вище відеокарти. Це нормальна історія? Це якщо з нього ще грати буду, то і 70 побачу?
Striker
Member

Дивні люди, ставлять мінус, а відповісти влом. :dontknow:
lewerlin
Member

Striker: 31.05.2025 09:39Дивні люди, ставлять мінус, а відповісти влом. :dontknow:
Докинув на противагу плюсиків. Полегшало? :laugh:
Таке часто на форумі, не варте воно уваги.
Последний раз редактировалось lewerlin 31.05.2025 10:07, всего редактировалось 1 раз.
l-m
Member

Striker
Ну тобі ж влом самому перевірити, вважаєш що комусь на форумі буде легше вгадувати-відповідати.
мінусів не ставив
Striker
Member

l-m
Що перевіряти? За 70 градусів то я пізніше перевірю, треба тільки туди щось встановити, основне питання було в тому, чи нормальна температура 60 градусів, коли ssd в простої біля гарячої відеокарти. Коротше, проїхали. Просто дивно, наче тільки в мене таке і ніхто нічого не знає. :facepalm:
Cirax
Member

Striker: 31.05.2025 01:39 Пограв години 3 з одного ssd, а інший samsung 990 був в простої і нагрівся аж до 60 градусів (без гри 40 градусів). Самий верхній слот, вище відеокарти. Це нормальна історія? Це якщо з нього ще грати буду, то і 70 побачу?
Нормально. Ставьте радиатор.
Там с лёгкостью можно увидеть и 90.

Просто разные производители, используют разные температурные датчики для вывода температуры.

Вот у меня прям сейчас, без нагрузки, температуры контролеров:
970pro - 70
KC3000 -79

А вот в SN850X такой датчик заблокирован, или отсутствует.

Температура самих SSD в районе 40 градусов, кингстон вообще 32.

Это с радиаторами.
Striker
Member

Cirax
Дякую. В мене і так стоїть рідний радіатор з материнки з термопрокладкою.
DuckRider
Member

Нужна надежная файлопомойка сата (последний нвме порт находится за мамкой, охлаждения там нет, нужно разбирать пк, потому не вариант) на 4 тб, в куда смотреть? 870 ево имели проблемы, могу qvo взять, но вопрос в том на сколько он медленней, какие ещё варианты?
Volodya811
Member

Cirax: 31.05.2025 12:04 Вот у меня прям сейчас, без нагрузки, температуры контролеров:
970pro - 70
KC3000 -79
Это с радиаторами.
В мене при офісній роботі:
KINGSTON SFYRD2000G - температура диска 41 градус (контролера - 62 градуса);
ADATA SX8100NP - температура диска 36 градусів (датчика температури контролера немає).

Секрет низьких температур - якісна материнська плата - Z590 AORUS MASTER, яку я купив нову всього за 7700 грн. (з офіційною гарантією від Брейна восени 2021 року). У другому моєму компі стоїть Z490 AORUS MASTER - також дуже крута плата. Маючи такі материнські плати можна купувати будь-який нонейм ССД і перегріву не буде (працювати він буде роками). Адже, на платах "суцільний" радіатор, як зверху так і знизу.
FirstTDM
Member

Striker: 31.05.2025 01:39Пограв години 3 з одного ssd, а інший samsung 990 був в простої і нагрівся аж до 60 градусів (без гри 40 градусів). Самий верхній слот, вище відеокарти. Це нормальна історія? Це якщо з нього ще грати буду, то і 70 побачу?
Критично для Samsung 990 PRO это выше 80... вроде при превышении 85 градусов начнет "тормозить"

У меня в хорошо продуваемом корпусе под нагрузкой или в игре до 65 прогревается и не выше - 990 PRO с родным радиатором стоит в самом верхнем слоте над видяхой...
Striker
Member

FirstTDM
Дякую. Я думаю спробувати переставити в нижній слот біля нижньої частини відеокарти. Теоретично там повинно бути трохи прохолодніше, але відеокарта впритик стоїть і може бути навпаки. Хоча, це десь на рівні кулерів, треба пробувати.
спойлер
Изображение
FirstTDM
Member

Striker: 03.06.2025 17:32Теоретично там повинно бути трохи прохолодніше
Можно и так попробовать... можно еще кулер на вдув/выдув добавить... но если 990-й с радиатором и выше 70 не поднимается, то беспокоится особо не о чем...
Ответить