Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка (часть 4)
Куратор темы:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
-
DarkJoney
Member
pixels
Твоя правда, в гугле тоже самое. ЭХ, придется разбирать, менять разъем. На гигабайте-олрайте можно было.
Твоя правда, в гугле тоже самое. ЭХ, придется разбирать, менять разъем. На гигабайте-олрайте можно было.
-
Sanьka
Member
Я отношусь к тем кому автобуст проца до 4800
вполне ок. В современных процах уже все выжато на 95%. Страдать ради 5% желания нет, видать старею.
Моя задача обеспечивать хороший охлад что бы буст лупил как надо.
Озу ещё можно поразгонять,. там хоть какой то запас есть.
Думаю времена когда Пенек дуал кор 1.8 лупил до 3.0 уже не вернутся.
Отправлено спустя 2 минуты 10 секунд:
вполне ок. В современных процах уже все выжато на 95%. Страдать ради 5% желания нет, видать старею.
Моя задача обеспечивать хороший охлад что бы буст лупил как надо.
Озу ещё можно поразгонять,. там хоть какой то запас есть.
Думаю времена когда Пенек дуал кор 1.8 лупил до 3.0 уже не вернутся.
Отправлено спустя 2 минуты 10 секунд:
Делает так что у обеих контор есть что выбрать на любой вкус.odessitmws: ↑ 21.08.2021 16:15 что конкуренция делает
-
DarkJoney
Member
Sanьka
Так у тебя лупит отлично, у меня тогда частота около 4.3 была в синьке. Я не вижу смысла гнать вообще, охладов не хватает.
Так у тебя лупит отлично, у меня тогда частота около 4.3 была в синьке. Я не вижу смысла гнать вообще, охладов не хватает.
-
DuckRider
Member
Два схожих продукта на один вкус - выжат с завода, устаревает через поколение
-
Sanьka
Member
Учитывая какая лажа нас ждёт с биг литл, я бы не был так однозначен
-
WakeMe
Member
Может там и не такая лажа будет как кажется. Вон прохайтек сказали будет свой директор по потокам
а слабые ядра уровня скайлейка, что не так страшно. Не понятно только почему не сделать все ядра новые и быстрые
-
Scoffer
Member
WakeMe
Тому, що думгай ще не готовий воювати з усіма тварюками, котрі вилізуть з цього проца коли він перетвориться на портал у пекло.
Відправлено через 2 хвилини 13 секунд:
Насправді епопея бігліттл закінчиться тим, що залишаться лише літтл, потім з часом вони розжиріють і знадобиться робити ще більш літтл. Це за умови що техпроцеси не загнуться на якійсь найближчій ітерації, бо такий шанс теж існує.
Тому, що думгай ще не готовий воювати з усіма тварюками, котрі вилізуть з цього проца коли він перетвориться на портал у пекло.
Відправлено через 2 хвилини 13 секунд:
Насправді епопея бігліттл закінчиться тим, що залишаться лише літтл, потім з часом вони розжиріють і знадобиться робити ще більш літтл. Це за умови що техпроцеси не загнуться на якійсь найближчій ітерації, бо такий шанс теж існує.
-
Sanьka
Member
WakeMe
Проц будет настолько хорош насколько большие ядра.
Проц будет настолько хорош насколько большие ядра.
-
leif
Member
мені складається таке враження з останніх зливів, що з Raptor Lake-S (другого покоління) це будуть взагалі норм процесори з різними ядрами. і воно вийде після першої ітерації майже одразу, в другій половині 22го на тому ж 1700 сокеті. вангую, що там і косяки gen1 пофіксять чисто архітектурні (вже пообіцяли оновлену архітектуру великих ядер) і з жором буде покраще ніж у попередників, знаючи інтел.WakeMe: ↑ 21.08.2021 22:43Может там и не такая лажа будет как кажется.
перше покоління у вигляді адлерів, з великою імовірністю в синтетиці буде непогане, але IRL косячно працювати. але побачимо
-
Sanьka
Member
-
Scoffer
Member
Sanьka
Це він у тебе якийсь ідентичний натуральному
Це він у тебе якийсь ідентичний натуральному
-
Sanьka
Member
наоборот натуральный, даже без нитратов (там не шарят какие надо)Scoffer: ↑ 23.08.2021 16:21Це він у тебе якийсь ідентичний натуральному
Так попробовала посадить, лето удалось и получились большие.
То сорт такой.
-
_clawfinger_
Member
Гарний кавун...Sanьka: ↑ 23.08.2021 16:17Внезапно складкие. Никогда бы не подумал что под корсунем могут расти сладкие арбузы ещё и большие, кг 8 не меньше.
Такие нестандартного цвета
-
Scoffer
Member
IBM випустила новий проц для IBM z. Щось зачастили вони.
Називається Telum.
Telum vs z15 (попередник):
8 cores - 12 cores
5.0 GHz - 5.2 GHz
L2 32MB на ядро - L2 4MB на ядро
L3 відсутній, за інфою пропонується ходити в сусідній L2 (приблизно як в зенах L3) - L3 256MB на всі ядра
L4 невідомо, мовчать - L4 960MB в окремому сокеті, до 5 таких мікрух = до 4800MB сумарно
7nm TSMC - 14nm SOI GF
От що техпроцеси животворящі роблять
Називається Telum.
Telum vs z15 (попередник):
8 cores - 12 cores
5.0 GHz - 5.2 GHz
L2 32MB на ядро - L2 4MB на ядро
L3 відсутній, за інфою пропонується ходити в сусідній L2 (приблизно як в зенах L3) - L3 256MB на всі ядра
L4 невідомо, мовчать - L4 960MB в окремому сокеті, до 5 таких мікрух = до 4800MB сумарно
7nm TSMC - 14nm SOI GF
От що техпроцеси животворящі роблять
Последний раз редактировалось Scoffer 25.08.2021 15:59, всего редактировалось 3 раза.
-
Sanьka
Member
Scoffer: ↑ 25.08.2021 15:44IBM випустила новий проц для IBM
так по характеристикам он хуже папєрєдніка.Scoffer: ↑ 25.08.2021 15:44Telum vs z15 (попередник):
-
Scoffer
Member
Sanьka
Вони прямо і написали що з інтела брали приклад.
Вони прямо і написали що з інтела брали приклад.
-
Sanьka
Member
да все сейчас долбятся с стену границы техпроцессов.Scoffer: ↑ 25.08.2021 15:52Вони прямо і написали що з інтела брали приклад.
что бы продавать, надо что то новое. Наваливать больше и шире уже не получится.
ИМХО сейчас начнется маркетинг новшества. Когда новые процы не будут лучше, а будут другими. Главное что бы ПО успевало гадить произ-ть старых поделий и типа показывало прорыв с новыми.
Апол тому подтверждение.
-
leif
Member
DarkJoney
коротше, дешманський низькопрофільний корсар LPX 32гб 3600сl18 куплений за 200 баксів в телемарті, погнався досить непогано за свої гроші.
3900сl17 на інтелі повністю стабільні, цілком пристойно. скоріше за все з сl17 можна і 4000 зафіксувати, але у мене не було часу довго сидіти підбирати параметри, дружина вимагала віддати її комп
там з вольтажем треба було гратись, 3900мгц ще їхали на 1.39v, SA\IO — 1.13v\1.18v, а от додаткові 100мгц вже потребували якогось тюнінгу.
коротше, дешманський низькопрофільний корсар LPX 32гб 3600сl18 куплений за 200 баксів в телемарті, погнався досить непогано за свої гроші.
3900сl17 на інтелі повністю стабільні, цілком пристойно. скоріше за все з сl17 можна і 4000 зафіксувати, але у мене не було часу довго сидіти підбирати параметри, дружина вимагала віддати її комп
там з вольтажем треба було гратись, 3900мгц ще їхали на 1.39v, SA\IO — 1.13v\1.18v, а от додаткові 100мгц вже потребували якогось тюнінгу.
-
DarkJoney
Member
leif
Ну это круто, но я все это не умею, и не разберусь, если не прикончу пару планок(
Ну это круто, но я все это не умею, и не разберусь, если не прикончу пару планок(
-
leif
Member
це неможливо, якщо слідкувати за напругами і не виставляти небезпечних значень там. решта помилок в цьому процесі лікує елементарне скидання біосуDarkJoney: ↑ 25.08.2021 16:41если не прикончу пару планок