По важливості:Hotspur: ↑ 08.02.2026 20:14є шайтан коробки. 12 V я привезу, 24-48 мені не потрібні простоZ440_User: ↑ 08.02.2026 20:02За 24В та 48В читаю з цікавістю.
#1 Тиша при роботі
#2 Робота з поганою мережею (160-280В з того що поки що бачив, до того ж стрибаючою) та видача в хату 220В (наявний 7кВт стаб на свої нужди під 55Вт кушає, треба паспорт подивитися)
#3 Увімкнув, забув де знаходиться та можна поїхати хоч з міста, залишивши будинок на системі. Щоб вона сама перемикалася мережа-акб, сама заряджала, сама стартувала якщо АКБ не вистачило.
В принципі Кулон мене рятує, питань до нього немає. Особливо жорсткий графік на цих вихідних. З 48годин світло було 7 годин. По 1,5год вранці та по 2год ввечері. При економ споживанні щоб бути в балансі із можливістю заряду за наявне світло та повною невпевненістю що його не виб'є як включать.
Тож я поки що дивлюся в сторону повної перебудови електропроводки будинку та введення в неї 6кВт інвертора.
1. Коштовні та тихі Deye/Victron
2. Прокладка біля 100м міді 6мм.кв і розміщення інвертора в нежитловому приміщенні, правда доведеться гріти АКБ тоді.
3. Або розмістити на горищі і так само робити термоізольований ящик. Бо влітку там за 50градусів гарантовано, а взимку вулична температура.