говорят, что сезонов ББ будет 3. но в этом сезоне уе не 3 главы, а будет уже 4Sanьka: ↑ 28.04.2022 13:25
Говорят (варгеи) будет 4й
Только не понятно его можно пройти сразу когда активируется или по прохождении первых 3х?
Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks (часть 4)
-
куе
Member
-
Sanьka
Member
куе
Да, я о главах.
По поводу 4й как то непонятно что она и как она.
говорят какую то прем канистру дадут 8лвл.
Да, я о главах.
-
Hells Angels
Member
в цьому році буде два.GoToHell: ↑ 28.04.2022 12:08Сезонів три, і це нова трійка
етап 4 може буде.. типу задача на прем-каністру.. якесь гівно, а би було.Sanьka: ↑ 28.04.2022 13:25Говорят (варгеи) будет 4й
-
куе
Member
ага, что-то такое. выполнять можно будет, не выполнив предыдущих. по времени будет вроде ограничено. премканистра вроде в разработке)))) я не особо интересовался. но скоро уже должны запустить))))Sanьka: ↑ 28.04.2022 13:48 куе
Да, я о главах.
-
avtoelectrik
Member
як ви можете грати в одній команді з під..ами які вбивають гвалтують знущаються і розстрілюють наших людей?
,добре би як би ці варгеї дали українцям перенести свої акаунти на евросервери так вони ж при таких запитаннях на форумі морозяться і теми закривають,я би в гру їз виродками в одній команді ніколи не зайшов би а тут дивлюся таких багато хто грає 
-
куе
Member
ты такой молодец. на газе кушать себе не готовишь? или о таком лучше молчать, ведь без танчиков можно обойтись, а вот без газа туговатоavtoelectrik: ↑ 28.04.2022 14:04 як ви можете грати в одній команді з під..ами які вбивають гвалтують знущаються і розстрілюють наших людей?,добре би як би ці варгеї дали українцям перенести свої акаунти на евросервери так вони ж при таких запитаннях на форумі морозяться і теми закривають,я би в гру їз виродками в одній команді ніколи не зайшов би а тут дивлюся таких багато хто грає
![]()
-
Hells Angels
Member
avtoelectrik з 14 року до 24,02,2022 нормально гралось?
-
rage11
Member
avtoelectrik
ты косишь всех под одну гребенку. враг это путинский режим. за газ тоже верно подметили, до сих пор его и нефть покупают(ЕС) и финансируют войну рф. насколько я понял в преступлениях больше всего замаралась деревенская тувинская мордва, которая не знает с какой стороны подойти к компьютеру.
ты косишь всех под одну гребенку. враг это путинский режим. за газ тоже верно подметили, до сих пор его и нефть покупают(ЕС) и финансируют войну рф. насколько я понял в преступлениях больше всего замаралась деревенская тувинская мордва, которая не знает с какой стороны подойти к компьютеру.
-
GoToHell
пес Патрон
Жду кстати перевода на европку, корабли уже можно.
-
Hells Angels
Member
обіцяного три роки чекаютьGoToHell: ↑ 28.04.2022 15:29Жду кстати перевода на европку
-
avtoelectrik
Member
куея газом не користуюсь раз ,а два-не треба оправдовуватитись ))) ,я сказав своє те що вважаю правильним ,хочеш сидіть в одній вигрібній ямі з орками сиди ,я не хочу і не заходжу туди навіть
Hells Angels
не грав до 17 ,потім якось за 5 років може 1тис боїв накатав і то постійне лайно в чатах на українців не давало радості від гри як до речі і сама гра
по суті ,я просто хотів би так сказать своє перевести на євросервер і якшо колись буде натхнення то покатати з адекватними людьми ,не дадуть значить хай ідуть за кораблем
Hells Angels
не грав до 17 ,потім якось за 5 років може 1тис боїв накатав і то постійне лайно в чатах на українців не давало радості від гри як до речі і сама гра
по суті ,я просто хотів би так сказать своє перевести на євросервер і якшо колись буде натхнення то покатати з адекватними людьми ,не дадуть значить хай ідуть за кораблем
-
Hells Angels
Member
можеш помріяти, всі адекватні сидять в УР і на рандом положилиavtoelectrik: ↑ 28.04.2022 15:59покатати з адекватними людьми
-
GoToHell
пес Патрон
дик євро від ру не відрізняется нічимHells Angels: ↑ 28.04.2022 15:52 потр..ь з кодом гри
Загалом не нам сулити, на місцевому форумі вже багато було "Эта нивазможна!!1"
А без чату, доречі, цілком нічого, краще ніж булоavtoelectrik: ↑ 28.04.2022 15:59хочеш сидіть в одній вигрібній ямі з орками сиди
-
Hells Angels
Member
GoToHell подивись на те як вони роблять гру, а тоді прикинь як це перенести один акк з одного сервера на інший, зі збереженням всього що є на акку.
Простіше перекинути нуль, лише з прем-каністрами і золотом, але вони легких шляхів не шукають
Простіше перекинути нуль, лише з прем-каністрами і золотом, але вони легких шляхів не шукають
-
VovaII
Member
Hells Angels
Що таке УР?
— Один акаунт із всіма досягненнями і танками — це лише один запис в базі даних. Можливо займає пару кілобайт, або навіть меньше.
— Перенесення можна значно спростити, якщо на РУ сервері акаунт заблокувати(не видаляючи), а на Євро його скопіювати і активувати. Все. — Ну хіба що Вам доведеться наступного дня дочекатися? І то не факт.
А! Ще одне: скоріш за все бути траплятись співпадання ігрових ніків, то до наших ніків просто допишуть щось типу UA-, чи -UA. І дадуть можливість перейменувати. Не безкоштовно, звичайно.
Що таке УР?
— Один акаунт із всіма досягненнями і танками — це лише один запис в базі даних. Можливо займає пару кілобайт, або навіть меньше.
— Перенесення можна значно спростити, якщо на РУ сервері акаунт заблокувати(не видаляючи), а на Євро його скопіювати і активувати. Все. — Ну хіба що Вам доведеться наступного дня дочекатися? І то не факт.
А! Ще одне: скоріш за все бути траплятись співпадання ігрових ніків, то до наших ніків просто допишуть щось типу UA-, чи -UA. І дадуть можливість перейменувати. Не безкоштовно, звичайно.
-
GoToHell
пес Патрон
Вже були переноси. Навіть з азійського. Багато разів обсмоктувалось на форумі.
А ніки 100% будуть ренамедюзер
А ніки 100% будуть ренамедюзер
-
Hells Angels
Member
не було переносу в танках на ПКGoToHell: ↑ 29.04.2022 01:10Вже були переноси.
перенос був лише на смартах/планшетах через якусь там фігню.. а це кардинально різні ігри, даже на консолі різні параметри каністр і механік.
-
Sanьka
Member
Кстати, 3 сервер в Европе находится.GoToHell: ↑ 28.04.2022 15:29Жду кстати перевода на европку
RU3 — Германия, Франкфурт
Не вижу проблемы разделить или банально назвать его УА1
-
Hells Angels
Member
перед переводом акка на європу, затартесь золотом, а то 2500 330грн, а не 230 
-
Patruletz
Member
Hells Angels ще коди за фейсит маю, ті що в 19 році брав, як добре що вони без кінцевої дати