Новости
Последние статьи и обзоры
Перевірені люди (2024-2026)
-
олег Л
Junior
Обменялись железом с linq. Все
Рекомендую к сотрудничеству 
-
linq
Junior
Приобрел видеокарты у mafan9, БП у v1adi и память у олег Л.
Всех продавцов рекомендую к сотрудничеству.
-
sdbndfgn
Member
Купив в пана Larate міні пк, все ок. Раджу до співпраці.
-
Sempron
Junior
Рекомендую Kowalski89 як надійного покупця.
-
Kowalski89
Junior
Приобрёл ОЗУ для ноутбука у Sempron. Всё хорошо! Рекомендую к сотрудничеству.
-
render
Junior
Приобрёл у Buldozer. карту ASUS Dual RTX 4070. Состояние новой, как и описывалось, тихая, холодная. Отправлена в оговоренный срок, рекомендую 
-
Technetium
Junior
Виграв лот у homie420, після повної оплати отримав товар поштою. Рекомендую як надійного продавця
-
AlexsandrOne
Junior
Купил у Buldozer. БП FSP Hydro X PRO HPT3-1200M, новый, запечатанный. Отправка быстрая. Рекомендую.
-
Pandemium77
Junior
Купил у creater_ua, Мишку MCHOSE M7 Ultra (чорна), новая заводская упаковка + бонус, Рекомендую
-
v1rtu0z
Member
Продал відеокарту Nikola40 по повній його передплаті, виділив пару тижнів на перевірку і манібек, все норм - рекомендую як надійного покупця!
-
Nikola40
Junior
Покупал по полной предоплате видеокарту у v1rtu0z ,все прошло отлично и самые лучшие рекомендации! Спасибо!
-
sergick
Junior
Покупал по полной предоплате материнку у Alteraco все прошло отлично , притензий нет. Рекомендую как надежного продавца
-
smetuh
Junior
Дякую шановному lom_ua за якісні кабелі. Дуже професійна та відповідальна людина
-
Dremjke
Member
Придбав килимок для миші у OdeessaM.
Ввічливий продавець, інформував про наявність конкретного килимка, швидка відправка. Рекомендую!
Ввічливий продавець, інформував про наявність конкретного килимка, швидка відправка. Рекомендую!
-
Mardatyi
Junior
Придбав 8Gb DDR4-3200 G.Skill у sskiev. Швидко відправив, товар відповідае опису. Рекомендую.
-
Vnu4arA
Junior
Придбав у Rosberg відеокарту. Був час на перевірку. Можно працювати по повній предоплаті і все пройде добре. Рекомендую цю людину. 
-
shatun
Member
Купляв у Svyatoslav пам'ять DDR4 32GB по предоплаті.
Вислав достатньо швидко, запакував нормально. Ціна за вживану 32GB 3600 MHz - нижчої, ще й з триденним манібеком, я не бачив...
Вислав достатньо швидко, запакував нормально. Ціна за вживану 32GB 3600 MHz - нижчої, ще й з триденним манібеком, я не бачив...
-
mafan9
Member
взаимно, рекомендую к сотрудничеству товарища linq - был обмен видеокартами и никаких нюансов не возникло, что очень хорошоlinq: ↑ 14.09.2025 21:44 Приобрел видеокарты у mafan9, БП у v1adi и память у олег Л.
-
NIGHTMARIC
Junior
Придбав відеокарту rx 6800 Red Dragon у пана RunR . Перші тести карти - вдалі, хотспот та температура в нормі, артефакти відсутні.
Знайшов на форумі, контактували в телеграмі. Гарна та приємна комунікація. Скинув всі тести, швидко відправив, по передоплаті. Я задоволений, можу рекомендувати його всім!
Знайшов на форумі, контактували в телеграмі. Гарна та приємна комунікація. Скинув всі тести, швидко відправив, по передоплаті. Я задоволений, можу рекомендувати його всім!
-
Vagrant
Member
Придбав у DJ_Rus viewtopic.php?t=277417
Palit GamingPro OC GTX 1660 Super 6GB співпраця та комунікація на рівні, зауважень до товару немає, все працює..
Palit GamingPro OC GTX 1660 Super 6GB співпраця та комунікація на рівні, зауважень до товару немає, все працює..