Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

Striker: 06.11.2025 14:46 KPAH
Так, в Кіберпукі буде норм. Але раптом дружина захоче пограти в Індіану чи Хогвартс, отут вже почнуться проблеми.
Коротше, мабуть буду чекати зниження цін на 5060 ti 16gb або якусь чорну п'ятницю, щоб вихватити по хорошій знижці, бо інші варіанти не дуже.
Ну судячі із тестів на ртх5050 грати не можливо, оті нестерпні 100фпс з длсс4 грати не можливо.
спойлер

Nouriel
Member

man1242: 06.11.2025 15:06Ну судячі із тестів на ртх5050 грати не можливо, оті нестерпні 100фпс з длсс4 грати не можливо.
ти ж глянь спочатку шо ти скинув, бо виглядаєш як дурачок

Відправлено через 19 хвилин 33 секунди:
Striker
Striker: 06.11.2025 14:14Думаю може взяти дружині якусь відеокарту, щоб можна було грати в умовний Кіберпанк, і щоб максимально недорого. Монік 2к. Думав 5050, але впирається в 8 Гб x8 і pci-e 3.0 на материнці. Найближчий адекватний варіант - 5060 ti 16gb. Є якісь варіанти попростіше? Бо дружина грає небагато, сенсу купувати норм відеокарту немає. Подивився на б/в 3060 12 gb на олх - Боже, які кончені.
а шо 9060хт не існує чи шо? вона в хогвардсі на 4-5 фпс швидша і на ті самі фпс повільніша в індіані і це за 18к грн
XXXshadyXXX
Member

KPAH
Ну точно не B580, эта карта очень зависима от процессора, минимум условный Ryzen 5 5600 или i5 12400f надо и то, на более мощных камнях будет лучше результат, так же от игре к игре скачет ФПС, в киберпанке топ, к GOW Ragnarok ФПС плох на уровне других конкурентов по цене + убогий интеловский софт... А так смотреть б.у на Radeon от 10гиг там что то можно взять, хотя я не сведом по б.у. рынку ОЛХ последние так года 2... Все зависит от бюджета :rotate:
Vlaad13
Member

Пропоную 4070 за 20к на лох юа
vsx
Member

Vlaad13
а ты ему свою продай недорого, а себе возьмешь что-нибудь топовое вместо тех двух RTX которых ты нам с Геральтом так и не подарил :lol:
обманщик
Vlaad13
Member

vsx: 06.11.2025 21:14 Vlaad13
а ты ему свою продай недорого, а себе возьмешь что-нибудь топовое вместо тех двух RTX которых ты нам с Геральтом так и не подарил :lol:
обманщик
Так пан Геральд не підтвердив участь в акції, як мені йому відіслати відяху якщо я не знаю куди...
Мені її просто з вікна викинути і надіятися що пан Геральт підійме? :laugh:
Геральт
Member

Ти обидві пану vsx відправляй, а ми вже якось між собою розберемось. І поспішай, будь-ласка, а то можу й передумати.
vsx
Member

поддерживаю
Vlaad13
Member

у мене к пану vsx довіри не має
власник 7600 може бути готовий на все :laugh:
KPAH
Member

XXXshadyXXX: 06.11.2025 20:36 KPAH
Ну точно не B580, эта карта очень зависима от процессора, минимум условный Ryzen 5 5600 или i5 12400f надо и то, на более мощных камнях будет лучше результат, так же от игре к игре скачет ФПС, в киберпанке топ, к GOW Ragnarok ФПС плох на уровне других конкурентов по цене + убогий интеловский софт... А так смотреть б.у на Radeon от 10гиг там что то можно взять, хотя я не сведом по б.у. рынку ОЛХ последние так года 2... Все зависит от бюджета :rotate:
Ну у вас просто хотелки в разбросе по бюджету от условных 10к до 20к+ У B580 проблемы с упором в ЦП в очень редких случаях, в процессорозависимых играх в редкие моменты. Но в остальном конечно лучше и спокойнее какие-то RTX брать, но цены вы сами видите, они в 2 раза выше если хочется больше 8 гигов.
man1242
Member

Nouriel: 06.11.2025 19:51
man1242: 06.11.2025 15:06Ну судячі із тестів на ртх5050 грати не можливо, оті нестерпні 100фпс з длсс4 грати не можливо.
Дурачок це те що виправдовую rtx5050 за свою ціну ?) Карта коштує нова в магазині 10к грн, рівень продуктивності як у рх7600 та це ще за умови що карта буде стояти у pci expres 3.0 слоті,не виходь за обмеження врам усе буде добре + длсс4 є на борту.
спойлер
Знову з питання б850, якщо собі куплять то не поганий варіант але радити іншій людині я б краще не став, навіть пан Володимир дійшов до цього моменту та не придбав арка. Знову я ж дурачок а радити карту бюджетом у 20к зато амд то вже щось на розумному :laugh:
Vlaad13
Member

man1242: 07.11.2025 04:06
Nouriel: 06.11.2025 19:51
Дурачок це те що виправдовую rtx5050 за свою ціну ?) Карта коштує нова в магазині 10к грн, рівень продуктивності як у рх7600 та це ще за умови що карта буде стояти у pci expres 3.0 слоті,не виходь за обмеження врам усе буде добре + длсс4 є на борту.
спойлер
Знову з питання б850, якщо собі куплять то не поганий варіант але радити іншій людині я б краще не став, навіть пан Володимир дійшов до цього моменту та не придбав арка. Знову я ж дурачок а радити карту бюджетом у 20к зато амд то вже щось на розумному :laugh:
Після того як компанія інтуль втратила свого останнього адепта на сайті, вони вирішили знайти нового, і як я бачу все пройшло успішно. :laugh:
Striker
Member

man1242: 07.11.2025 04:06умови що карта буде стояти у pci expres 3.0 слоті,не виходь за обмеження врам усе буде добре + длсс4 є на борту.
Тут згоден повністю. Тому і дивився як раз з умовою роботи з dlls 4. Але подивився вами скинуті відоси, то все ж таки краще буде взяти щось починаючи з 5060 ti 16 і 9060 XT 16, бо 5050 навіть з dlls нормально не вивезе в 2к, картка чисто під Full HD. Почекаю поки впадуть ціни на нові, на б/в навряд чи впадуть)
man1242
Member

Striker: 07.11.2025 06:59
man1242: 07.11.2025 04:06умови що карта буде стояти у pci expres 3.0 слоті,не виходь за обмеження врам усе буде добре + длсс4 є на борту.
Тут згоден повністю. Тому і дивився як раз з умовою роботи з dlls 4. Але подивився вами скинуті відоси, то все ж таки краще буде взяти щось починаючи з 5060 ti 16 і 9060 XT 16, бо 5050 навіть з dlls нормально не вивезе в 2к, картка чисто під Full HD. Почекаю поки впадуть ціни на нові, на б/в навряд чи впадуть)
Ціни на усю пам'ять пішли у гору, це стосується відеокарт, смартфонів, рам для ibm pc, ssd та інше. Питання на скільки і як не відомо, головна проблема звісно це через бум ші, я навіть собі вже нового комплекта в останій потяг замовив. Здуріли зі своїм ші там, як не відеокарти так інше.
vsx
Member

man1242: 07.11.2025 04:06
спойлер
Преимуществом перед конкурентами у интел будет энергопотребление, для кого-то это может быть существенно, ну и объем памяти в определенных случаях. Основным минусом будет отсутствие оптимизации в каких-нибудь инди проектах типа ремейк Готики и т.д. ну и размер карты может.
А так серьезным преимуществом в классе будет dlss4, особенно если монитор не full hd
GreenMile
Member

Striker: 07.11.2025 06:59 бо 5050 навіть з dlls нормально не вивезе в 2к
"5050" і "2к" в одному реченні - :eek: ААААААА! *тікає*
Striker
Member

GreenMile
Біжи, Форест, біжи.
Dlls balance/quality + середньо-високі налаштування хіба не буде під 60 кадрів в більшості ігор на 5050 в 2к? А ще генератор є. Інша справа, що під "dlls нормально вивезе в 2к" потрібна вже хоча б 5060 ti/9060 XT 16Гб, щоб вже все на ультрах (без RT) з dlss quality.
Не розумію, що вам тут не подобається. Багато людей до сих пір якось живуть з умовними 1080 чи 1650, а 5050 це вже хоч щось, реально навіть в 2к пограти більш-менш адекватно з усіма сучасними технологіями навіть не з 40 фпс, а 50-60 і вище.
Я десь в 2021-22 роках проходив Відьмака 3 на GTX 760 2GB на середньо-високих і нічого.

Хаха, приїхали.
Чутки: NVIDIA скасувала відеокарти GeForce RTX 50 Super через дефіцит 3‑ГБ чипів GDDR7
https://www.overclockers.ua/ua/news/nvi ... -shortage/
FirstTDM
Member

Striker: 07.11.2025 11:55Хаха, приїхали.
Чутки: NVIDIA скасувала відеокарти GeForce RTX 50 Super через дефіцит 3‑ГБ чипів GDDR7
Куда приехали? :D

Разве текущая линейка 50хх от этого хуже стала? :lol:

А ждуны спокойно переключатся на RTX 60хх :rotate:
man1242
Member

Striker: 07.11.2025 11:55 GreenMile

Хаха, приїхали.
Я перший був кто це казав :D і без інсайдів зрозуміло було, особливо коли реф варіанти пішли у гору по цінам.
Vlaad13
Member

Striker: 07.11.2025 11:55 GreenMile
Біжи, Форест, біжи.
Dlls balance/quality + середньо-високі налаштування хіба не буде під 60 кадрів в більшості ігор на 5050 в 2к? А ще генератор є. Інша справа, що під "dlls нормально вивезе в 2к" потрібна вже хоча б 5060 ti/9060 XT 16Гб, щоб вже все на ультрах (без RT) з dlss quality.
Не розумію, що вам тут не подобається. Багато людей до сих пір якось живуть з умовними 1080 чи 1650, а 5050 це вже хоч щось, реально навіть в 2к пограти більш-менш адекватно з усіма сучасними технологіями навіть не з 40 фпс, а 50-60 і вище.
Я десь в 2021-22 роках проходив Відьмака 3 на GTX 760 2GB на середньо-високих і нічого.
ладно якщо серйозно то арка виглядає наче кращою для 2к гоймінгу але їй потрыбен потужний проц для того щоб вона нормально працювала
а який там проц в системі у жінки стоїть?
хоча і 5050 також підійде
Вложения
50050505.jpg
Последний раз редактировалось Vlaad13 07.11.2025 13:35, всего редактировалось 1 раз.
Ответить