Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
IvanKrysko
Member

Повідомлення

shnok: 03.07.2026 04:38
IvanKrysko: 01.07.2026 10:41 Вибачаюсь, шо питання не по темі. Але, дивлюся, шо тут час від часу питають, як правильно протерти екран, тому сподіваюся, шо не закидають камінням)

Наразі маю отакий монітор - Philips 242E1GAJ/00
І шось ніколи не задавався питання, яка стоїть герцовка. Пару днів тому відкрив налаштування і побачив, шо стоїть 60 герц. Поміняв на 144 і змінилися кольори
Тож питання, чи має бути так, при зміні герцовки монітору? Типу, кольору стали більш насичені
без образ, але людина яка навіть в віндовс не бачить різницю між 60 і 144 :-/ щось радити це пуста витрата часу. Зайдіть в Nvidia app, можливо ще там вдастся поставити 10біт. Хоча якщо б Вам це було потрібно ви б ним користувалися, а так....
Образ немає. Я не граю в кіберкотлетні ігри, наприклад. Я не мав монітора рінш, який мав герцовку якусь, окрім як 60 герц. Я й не заходив в налаштування дисплея, якщо чесно. Купив монітор, підключив і поїхав. От зараз, поставивши 144 герци - різниця відчутня. Але для мене - це не ВАУ ефект. Може, монітор такий, а може очі якісь криві
Відповісти