В реддіт фіді попалось
Відправлено через 3 хвилини 37 секунд:
Олсо
https://www.reddit.com/r/andor/comments ... _messages/
В систему вникали півтора анонімуса. А пререги - натовп з інших гач, котрі гру чекають як манну небесну "ну от ця гача вже точно буде хороша"(має бути мем з Падме). В 35лям доволі легко віриться.Raynor: ↑ 12.01.2026 14:20Ох шось я сильно сумніваюсь в тих 35-ти мільйонах пререгістрацій, в 3 мільйони може ще повірив би.
daesz вище наче рахував, що воно "жирніше"
Пройшовся по їх соц. мережам, там загалом на всіх не набереться і півтора ляма, а ще якщо врахувати що багато людей підписуються зразу на декаілька соц мереж, то ця цифра буде значно менша, з такими показниками як не крути, а навіть в 10 лямів тяжко повірити, крім того помітив що коли стали зливати відоси з бета-тесту гри та ще й після всіх оцих драм з гача системою, хайп навколо гри значно поменшав, і судячи з коментарів, багато хто розчарований тим що очікував чогось іншого від гри, ну і гача система додала розчарування.lewerlin: ↑ 13.01.2026 00:04 В систему вникали півтора анонімуса. А пререги - натовп з інших гач, котрі гру чекають як манну небесну "ну от ця гача вже точно буде хороша"(має бути мем з Падме). В 35лям доволі легко віриться.
А якщо ще й декілька акаунтів реєструєш - то точно не реєструєш акаунти в соц.мережах для кожного із них. Це вже не кажучи про те, що бізнес із "беґінер ак із 3х 6*, онлі інтро дан 15$, дамі мейл інклудед" нікуди не дівся.Kirakishou: ↑ 14.01.2026 05:58По-трете, навіть якщо я роблю реєстрацію, я не підписуюся на соцмережу, бо я в них не сиджу.
Raynor: ↑ 14.01.2026 02:33Пройшовся по їх соц. мережам
ThisKirakishou: ↑ 14.01.2026 05:58По-друге, потрібно враховувати і китайські соцмережі,
Всі чекають "копія геншину+", котра налякає Хойо(sic!) і ті завезуть в оригінал... (далі йдуть персональні хотілки кожного). Народ не хоче визнавати, що єдиний спосіб апрувнути Геншин - дропнути його. Але винен має бути хтось інший, тому винні Куро/Грифи/etc. Звідси і негатив.Raynor: ↑ 14.01.2026 02:33багато хто розчарований тим що очікував чогось іншого від гри
У АК чимале ком'юніті (напевно, друге найбільше після combined хойо) і більшість із них гратимусьlewerlin: ↑ 14.01.2026 11:09Проте є і інша сторона - ті кого все влаштовує/все пофіг.
Оригінальний АК націлений на, відмінну від хойошної, аудиторію. А Ендфілду, через свій рівень/масштаб і системки(не плутати з оптимізацією будь-ласка), без "геншинят" не вижити. Йому конче потрібна аудиторія за межами АК-комюніті. І вона потрібна на релізі. А в гри буде 100500 дитячих болячок і потрібно щось, за що ці болячки би пробачили. Умовно, як у Вуви можна було тикати "гача м'якша, деви слухняні". І якщо на фідбек Грифи то реагуватимуть, то з гачею трабли(а саме її сприйняття аудиторією) - це не те, що виправляється після релізу. Можна звісно наліпити костилів, але що "закидати крутками"(поламає економіку для самих грифів), що "тихо підкрутити"(пахне комісією КПК) дуже недобра історія.daesz: ↑ 14.01.2026 11:43До того ж - у оригінального АК гача була гірша
Виходить, той пост на реддіті був правийlewerlin: ↑ 15.01.2026 18:155к кредити - топ.

У мене зараз півтори години світло є, а чотири з половиною - нема. Тепер ви розуміє мої емоції місяць назад, коли я писав, що хочу купити планшет для ігор. Бо у мене все частіше почали виникати ситуації, коли я не заходив в ігри, щоб не те що зробити дейліки, а навіть забрати крутки з платної підписки. Саме тому я зараз не купую підписки навіть в моїх улюблених іграх і планую, кого я в ХСР буду скіпати, а там зараз просто ну дуже класні персонажі, бо виходить новий регіон.daesz: ↑ 17.01.2026 06:58Лиш би світло було, зараз повний піпець із ним, аж обідно, що чекав гру 3.5 роки і можу пропустити старт..
У нас 10 із 24 годин є, трохи краще ніж у вас, але не на багато, чесно кажучиKirakishou: ↑ 17.01.2026 08:31У мене зараз півтори години світло є, а чотири з половиною - нема. Тепер ви розуміє мої емоції місяць назад, коли я писав, що хочу купити планшет для ігор.
В БраунДаст2 недавно було так само, викликали косплеєршу, щоб вона покрутила, вона крутила-крутила і випадали прості нагороди, а потім колесо само якимось магічним чином повернулося на виграш круток для гачі.
Туфта схема, я в коментарях із цього посту на реддіті вже й написав чому + там ще є коментарі стосовно не точностей.lewerlin: ↑ 17.01.2026 21:32Ви мене пробачте, не знаю настільки схема достовірна, але якщо Грифи в реліз випустять таке, їм гайки. На нинішньому ринку подібне нічим не перекриється.
- спойлер
- photo_2026-01-17_15-25-02.jpg
Пробігся по відосах/стрімах. Як визнаний душніла, надаю Грифам почесне місце в клубі душніл. Ідіоти. Інакше це не назвеш.daesz: ↑ 17.01.2026 22:01Туфта схема, я в коментарях із цього посту на реддіті вже й написав чому + там ще є коментарі стосовно не точностей.