Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Чим зайнятися ввечері 1 січня? Їсти олів'є Кататися на ровері!
Аж в ліс не поїхав, але 2 годинки по парку і вуличках поганяв.
спойлер
PXL_20260101_210135819.jpg
До речі, не знаю як так сталось, але скинув 2 кг від 24 грудня :spy: Наче і кутю їв, і все інше. Невже ровер так багато дав?
Filabatya
Member

Повідомлення

акуратно там на цій ізоленті, колеса приспустіть чи що :gigi:
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Filabatya
На якій ізоленті)? Колеса підспущені, щоб збільшити поверхню.
murzik
Member

Повідомлення

вчора вранці було -12, ввечері -13
ви головне не застудіть коліна, і обережно їздьте, щоб весною-літом ще покататись ...
unique-neon
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 01.01.2026 23:44До речі, не знаю як так сталось, але скинув 2 кг від 24 грудня Наче і кутю їв, і все інше. Невже ровер так багато дав?
Якщо довго до цього не їздили то може бути з непривички. Плюс коливання в межах 1кг туди-сюди і так постійно відбувається, може навіть в межах дня відбуватись :D. Зранку встали голодні, дегідратовані, ввечері навпаки. Чи добре потренуватись і можна втратити 1кг з потом за годину часу
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 02.01.2026 08:17ви головне не застудіть коліна, і обережно їздьте, щоб весною-літом ще покататись ...
підтримую
dead_rat
Member

Повідомлення

Катнув мтб: трішина в локті, в ребрах чи то тріснуло чи зламалося, ссадини усюди і розбитий шолом. І що неприємно, що довелося так доїхати ще половину трейлу.

Завжди одягайте шолом, я вже два розбив :super:
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

murzik: 02.01.2026 08:17 вчора вранці було -12, ввечері -13
ви головне не застудіть коліна, і обережно їздьте, щоб весною-літом ще покататись ...
Та я знаю. Колись мав мотик, тому розумію, що коліна треба берегти. Але в мене теплий одяг)
unique-neon: 02.01.2026 09:33 Якщо довго до цього не їздили то може бути з непривички. Плюс коливання в межах 1кг туди-сюди і так постійно відбувається, може навіть в межах дня відбуватись :D
Та ні, їжджу якраз багато. Якщо по місту треба десь під'їхати, то майже всюди ровером, ну в межах розумного. І катаюсь постійно. Але в останній тиждень мав навіть більше охоти, ніж завжди, тому катався дуже багато. І то -2кг справді ваги, а не води чи зранку зважився. Зранку ще менше, але я завжди важусь ввечері. Словом, маленький success :banan:

Відправлено через 7 хвилин :
dead_rat: 02.01.2026 21:25 Катнув мтб: трішина в локті, в ребрах чи то тріснуло чи зламалося, ссадини усюди і розбитий шолом.
Ого :eek:
Бажаю швидкого відновлення!
Filabatya
Member

Повідомлення

dead_rat
Черепаху, наліктники, наколінники для про райдера на наступний раз, швидшого одужання :up:
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 02.01.2026 21:25Завжди одягайте шолом, я вже два розбив
одобряю

Відправлено через 32 секунди:
dead_rat: 02.01.2026 21:25Катнув мтб: трішина в локті, в ребрах чи то тріснуло чи зламалося, ссадини усюди і розбитий шолом.
шоссер вийшов на тропу війни :gigi:
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur: 02.01.2026 22:35
dead_rat: 02.01.2026 21:25Катнув мтб: трішина в локті, в ребрах чи то тріснуло чи зламалося, ссадини усюди і розбитий шолом.
шоссер вийшов на тропу війни :gigi:
Ахаха, оце точно сказано.

ПС. Наколінники і налокітники були, без них було б ще гірше :gigi:
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 02.01.2026 22:37ПС. Наколінники і налокітники були, без них було б ще гірше
:eek: :eek: :eek: нагадай не катати з тобою МТБ :gigi: :rotate:

Відправлено через 6 хвилин 4 секунди:
dead_rat: 02.01.2026 22:37ПС. Наколінники і налокітники були, без них було б ще гірше
ти на велі з гелікоптера десантувався в Альпах чи заїхав на тренування ДХ ?
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur
В Таіланді вони завозять на 1600 метрів вверх і звідти трейлами вниз. Плюс їхні вєлікі лише з натяжкою можна назвати МТБ - якісь старі хардтейли на Ацері з макетом вилки, що купувалися мабуть баксів по 300 свого часу B-)

Я намагався тримати швидкість як гід, але занадто в себе повірив десь на середині
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 02.01.2026 22:47В Таіланді вони завозять на 1600 метрів вверх і звідти трейлами вниз. Плюс їхні вєлікі лише з натяжкою можна назвати МТБ - якісь старі хардтейли на Ацері з макетом вилки, що купувалися мабуть баксів по 300 свого часу
а. ну то ясно. не їзди на такому. ще і резина думаю сміття
Filabatya
Member

Повідомлення

я думаю як можна в бундесі так розкластися, хіба записатися в якісь змагання і лідра групи кошмарити :lol:
unique-neon
Member

Повідомлення

dead_rat
Одужання!
А що конкретно то сталось?
odessitmws
Member

Повідомлення

я летом тоже навернулся не слабо, в крутом повороте при наклоненном веле догадался дать газу... полетел кубарем через руль в асфальт отделался по минимуму на локте покраснение кожи, а на 5 точке синяк здоровенный серо буро малиновый аж :D
dead_rat
Member

Повідомлення

unique-neon: 02.01.2026 23:26 dead_rat
Одужання!
А що конкретно то сталось?
На спуску по грунтовці з камінням улетів через руль. Не зажимав гальма, то по камінню так розтрусило.

Відправлено через 31 секунду:
odessitmws
:super:
unique-neon
Member

Повідомлення

dead_rat
Я раз так на шутері (якийсь подріблений піноблок) навернувся в повороті на схилі, почав зіслизати байк :D

Відбувся тоді поверхнево подертими руками
1985god
Member

Повідомлення

З новим роком ! саме час подумати про весняні літні покатушки хочу спробувати ендуранс , як скажете для першого велдосипеда нормально буде ? https://pridebikes.com/ua/product/chara ... 20-chernyy
які підводні камені , пропонують за дуже привабливу ціну 20 000 грн можна сказати вітринний взірець який був на станку в приміщенні . Варто розглядати ?
Ніколи не мав справ з внутрішньою проводкою тросів - чи може бути це проблемою ?
Також там механіка дискова, ніколи не було такого в мене користувався або гідравлікою хорошою або вібрейками класними, чи проблемно буде замінити ту механіку на гідравліку ? в перспективі якщо сподобається. Каретку ідентифікувати не можу :shuffle: пресфіт чи що ?
Відповісти