Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

як часто підкачуєте колеса?
за тиждень спускає на 0.7 бар
odessitmws
Member

murzik
микропрокол
Stamb
Member

murzik
У мене таке було із переднім колесом, підкачував час від часу і їздив собі нормально, допоки на повороті вже нормально не пробилося. Після заміни вже не спускає :)
Так що камеру у ванну/умивальник.
dead_rat
Member

murzik: 11.08.2025 23:31 як часто підкачуєте колеса?
Я підкачую щотижня, бо я на шоссері.
waryag
Member

murzik: 11.08.2025 23:31як часто підкачуєте колеса?
З якого тиску? В якому розмірі? Преста чи шредер? :rotate:
Також врахуй, що при перевірці ти трішки спускаєш колесо.
murzik
Member

як продати велик, я раніше писав, що там проблемна 8 передача при перемиканні з 7 на 8? а з 9 на 8 на 7 нормально
причому вверх ногами велосипед - то все нормально перемикає :spy: а в русі така фігня

написати одразу - під технічне обслуговування? чи привести його в порядок і продавати по кращій ціні?
Hotspur
Member

murzik: 27.08.2025 12:56 чи привести його в порядок і продавати по кращій ціні?
краще це. люди не люблять проблемну техніку
murzik
Member

маршрут 32 км
в 1000 метрах від дому пробив камеру попавши в глибоку яму, зі сторони спиці
замінив камеру в полЬових умовах
але довелось повернутись, бо попереду ще 31 км а запаски нема

треба возити 2 запасні :idea:
dead_rat
Member

murzik
Одну запасну і латки. Так менше ваги.

Я тут зрозумів, що все літо прокатав з запаскою, але без лопаток для зйому покришки. Пощастило, що не пробився
Hotspur
Member

dead_rat: 06.09.2025 12:21Я тут зрозумів, що все літо прокатав з запаскою, але без лопаток для зйому покришки. Пощастило, що не пробився
зняти можна без лопаток, залежить від покришки
Krawez
Member

Панове знавці, чи можна відрізати пару ланок цепки, якщо вона розтягнулась? Велосипед Україна.
unique-neon
Member

Krawez
Ланцюг аж на стільки не розтягується. Коли він розтягується - краще його міняти, бо ушатує усі зірки. По розхідниках саме для україни важко щось конкретне сказати.
Krawez
Member

unique-neon: 08.09.2025 12:34 Krawez
Ланцюг аж на стільки не розтягується. Коли він розтягується - краще його міняти, бо ушатує усі зірки. По розхідниках саме для україни важко щось конкретне сказати.
Велосипед використовується постійно і з великими навантаженнями, так що не дивно, що цепка розтягнулась. Просто навіть новою вона була впритик, напевне у нас і в індусів різні розміри велосипедів :). Тому і подумав, що якщо вибити пару ланок, то стане краще. І в Україні одна зірка і вона вічна :) .
waryag
Member

Krawez: 08.09.2025 12:26Панове знавці, чи можна відрізати пару ланок цепки, якщо вона розтягнулась? Велосипед Україна.
Можна. Вибиваєш піни, викидаєш ланку або дві і з'єднуєш (бажано спеціальним піном або замком).
Krawez: 08.09.2025 12:48І в Україні одна зірка і вона вічна
Хіба що при дитячих пробігах.
wigar
Member

Хлопці, хоч у нас не вело барахолка тут, але свій на продаж хочу виставить. Трохи за служби на Львівщині то нема часу і вже бажання катати як раніше. (Почав бігати)
пару разів пройшов повне ТО. Але не за останні пів року.

Карбоновий ендуро-трейл двухпідвіс з фокс кашима 130 ходу, фірма стоклі (круті лижи роблять), трансмісія срамовстка хх ігл 1*12. Молет, покрихи безкамерні майже нові топові континенталь кріптотал 29 (поставлена не той стороною...) та арготал 27.5.
Здається 13 кг важить.
Педалькі гібридні шимановські. Є дропер.
Є 2 керма, зараз стоїть 810мм, є більш коротке стандартне але в Києві.

Фото з останньої покатухи
спойлер
PXL_20250907_140326617~2.jpg
Інші фото в темі скидував, при потребі можу зробити і нові фото та відео.

Не супер точно пишу бо не сильно то і стараюсь :gigi: , якщо за тиждень не продам за ~54 тищі то відправлю баригам.
Тут і педалькі гарні (є і звичайні тапталки) і покришки не дешеві, да і 2 керма в комплекті. Ще додатково ліхтарик яскравий феніксовий вс30, можу за недорого продати в комплекті з велом :rotate: .
dead_rat
Member

Krawez
Може час поміняти ціпок?
Krawez
Member

dead_rat: 08.09.2025 22:05 Krawez
Може час поміняти ціпок?
А смисл? Новий також швидко розтягнеться, проблема не тільки в низькій якості, але й в тому, що індійські трішки довші радянських. Викину пару ланок і подивлюсь на результат, благо на індійських ціпках стоять замки і це легко зробити.
murzik
Member

wigar: 08.09.2025 22:04за ~54 тищі то відправлю баригам.
спойлер
Изображение
dead_rat
Member

Krawez
Але фірмовий KMC ціпок коштує усього 6$ :(
Hotspur
Member

wigar: 08.09.2025 22:04Карбоновий ендуро-трейл двухпідвіс з фокс кашима 130 ходу, фірма стоклі (круті лижи роблять), трансмісія срамовстка хх ігл 1*12. Молет, покрихи безкамерні майже нові топові континенталь кріптотал 29 (поставлена не той стороною...) та арготал 27.5.
гарний вел :D :gigi: . ти б роозмір написав :D
Ответить