Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

sdbndfgn: 18.07.2025 11:39
Hotspur: 17.07.2025 20:35ссилку і повну назву моделі. speeder їх 10 варіантів в кожному році
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/velo ... WYtxq.html
ну це вже велосипед

Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
Filabatya: 18.07.2025 03:21завтра прийдуть спортсмени на гравелах щось путнє порядять
путне починається з 1500 доларів за б у

Відправлено через 42 секунди:
Filabatya: 18.07.2025 03:21pride ше подивіться б у
так, вони гарні в бюджетних варіантах
Filabatya
Member

Hotspur
Canyon Roadlite для першого з головою стане а людині що питала взагалі космосом здасться 400$ б у на олх
мені Rose до душі припав по вигляду
Последний раз редактировалось Filabatya 18.07.2025 20:00, всего редактировалось 2 раза.
Hotspur
Member

прайд отой не поганий. меріда дуже стара
sdbndfgn
Member

Hotspur
Filabatya
dead_rat
Дякую вам за допомогу. Стало трохи ясніше. Врятували від марнотратства.
Hotspur
Member

sdbndfgn: 18.07.2025 21:05Дякую вам за допомогу.
напишеш враження як купиш
waryag
Member

Думаю, відос як раз в тему дешевих велів
спойлер
Hotspur: 18.07.2025 19:51 путне починається з 1500 доларів за б у
Залежить від задач. Під його вимоги можна взяти щось на 26 колісах за кілька тисяч з ОЛХ. Можливо, трохи вкинути в ремонт-заміну розхідників чи убитої комплектухи, тут як повезе.
sdbndfgn
Member

Дякую всім за поради. Купив на olx Pride Rocx XL на 28 колесах за 8700. Вже катнув - ідеальний для мене розмір, накат. Дякую за поради і що відмовили від гімнокитайця
Изображение
Filabatya
Member

поставте нормальні педалі і кайфуйте, Вітаю :super:
Hotspur
Member

sdbndfgn: 25.07.2025 17:48Дякую за поради і що відмовили від гімнокитайця
звертайся :beer:
dead_rat
Member

sdbndfgn
З покупкою :beer:
Piter Cantrope
Member

sdbndfgn
файно :super:
murzik
Member

від собак щось юзаєете?
якщо собаки на одній і тій же локації, то допомогає разове використання билончика. як рукою знімає.
а якщо випадкові, то діставати балончик проблемно і на швидкості небезпечно. а ця курва встигає і бігти і в ноги цілитись.
судячи по ютубу, дуже ефективний шокер - на сам звук реагують
а є чисто профільні ультразвукові відляковучі

було б зручно закріпити якусь приблуду на кермі

собаки або в зграї, найбільш небезпечні, причому зазивада сама дрібна тварь
або приручене людьми ч*о, безпритульне, але яке слугує рандомним дегенератам, які їх годують, пестять, а коли воно кидається на тебе, то єбальник роблять типу "ця собака не зі мною. тому і покарання ця шавка повинна отримати відповідне. але якщо задути таку шавку, то буде багато галасу в місцевих групах про поганого велосипедиста з балоном
unique-neon
Member

Проблеми місцевих груп, то проблеми місцевих груп. Ніхто нікому нічого не винен. Відчуваєте загрозу - пшикайте ;)

Сам балонами не користуюсь, рідко на агресивних собак потрапляю, і вони не можуть наздогнати.
murzik
Member

unique-neon
подивився трошки ютуба. ультразвукові ефективні проти спокійних собак і НЕ глухих.
шокер і балончик ефективніше
один дід возить з собою суміш табака і перцю :laugh:
unique-neon
Member

murzik
Шокери - то вже фізичний контакт, вважайте чи будете тим займатись, особливо на ходу :gigi:
dead_rat
Member

murzik
Основна проблема, шо собака кинеться і ти розкладешся по асфальту. Собак що б реально напали на здорового чоловіка я не зустрічав, тока таких що лаятимуть, лякатимуть але вплотну не підійдуть
murzik
Member

unique-neon: 10.08.2025 10:00Шокери - то вже фізичний контакт
на звук шокера реагують
unique-neon
Member

dead_rat
Тю, підбігають дрібні шавки і за кросівок кусають.

Інший випадок, але пішки. Йду в магаз, поперек йде дівчина, за нею зграя вуличних собак іде в кількох метрах. Йду між ними і одна з собак ні з того ні з сього кусає мене за бік, бачив її до того кілька разів. По асфальту не розклався, лише бік болів, синці і порваний батнік. Після того та собака зникла з вулиць.
Hotspur
Member

dead_rat: 10.08.2025 12:37Собак що б реально напали на здорового чоловіка я не зустрічав
знаю я пару кавказьких вівчарок але вони за забором сидять. мурзіка туди кинути хіба що через забор :D

Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
unique-neon: 10.08.2025 14:18 Йду між ними і одна з собак ні з того ні з сього кусає мене за бік
це погано бо може бути сказ або багато чого іншого. саме про бродячих мова, хазяйські таким рідко боліють і їм прививки роблять кожен рік
unique-neon
Member

І сказ може бути, і гангрена, просто зіпсовані кросівки, чи аварійні ситуації на трасах (де дрібних тварин треба впринципі збивати згідно пдр). Тому можна безсоромно запшикувати дурбецило тереном :D
Ответить