Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

Barmaloid
Скажемо так.

Я активно катаюся на шоссері з 2020. І поки що не можу відповісти чи мені треба раму 54 чи 52 і довший винос.

При цьому маю три шоссери з різною комплектацією і призначенням. Накатав з 2020 щонайменше 20к км(в Страві не бачу стати, але катав 5-7к км на рік останні роки)

Удачі тобі дотицяти АІ щоб з першого разу купити те що треба :laugh:

Відправлено через 7 хвилин 49 секунд:
Barmaloid: 04.05.2025 15:02 Я маю чітке уявлення про те, що я хочу. Показати ? B-)
Показуй.

І пояснюй чого саме це, як використатимеш, яка ростовка, які компоненти.
Barmaloid
Member

Повідомлення

dead_rat: 04.05.2025 17:55І пояснюй чого саме це
Що ? Пояснювати тобі ? :lol:
unique-neon
Member

Повідомлення

Між словом про кастоми і апгрейди. 1x12 трансмісія для MTB.

Я на свої байки розглядав, як варіант не за всі гроші, мікс із шимано:
- шифтер XT, суто за можливість по дві передачі вверх і вниз перемикати
- передкидка SLX, або навіть Deore (Deore сам не пробував), наче однаково працюють (якщо ж хочеться XT, то можна вже дивитись на garbaruk натомість)
- касета SLX, не найважча, перемикання не відрізняється від XT (і від Deore також, але цей важкий)
- шатуни SLX, на 10 грам важчі за XT якщо пам'ять не зраджує, зато відчутно дешевші
- чейнрінг Deore (думаю без вимірюваної різниці який, тому Deore)
- ланцюг XT/XTR - все що нижче швидко зношується, не вигідно

Ну і бонус - все локально можна придбати і відповідно при потребі швидко замінити

Що думаєте?
Востаннє редагувалось 04.05.2025 18:30 користувачем unique-neon, всього редагувалось 1 раз.
Barmaloid
Member

Повідомлення

unique-neon: 04.05.2025 18:02Що думаєте?
Я думаю, що поради у цій гілці форума, можуть ганебно відобразитися на твоєї кишені, і що є сучасний спосіб отримати відповідь на твоє питаннячко :shuffle:
unique-neon
Member

Повідомлення

Barmaloid
Не треба за мою кишеню переживати, я на цьому вже давно їжджу. Цікаво що змінилось тут з роками
Barmaloid
Member

Повідомлення

unique-neon: 04.05.2025 18:17 Barmaloid
Не треба за мою кишеню переживати
Та я цім не переймаюсь, я за свою кишеню думаю(що логічно), просто кажу, що місцеві 'лідери думок' не є тим, за кого себе видають :rotate:
unique-neon
Member

Повідомлення

Barmaloid
Так добрі поради були поїздити на БВ чи прокаті перш ніж збирати якщо нема досвіду. А якщо він є, то знову ж як писали вище - не зрозуміло до чого тоді ці питання.
dead_rat
Member

Повідомлення

Barmaloid: 04.05.2025 18:01
dead_rat: 04.05.2025 17:55І пояснюй чого саме це
Що ? Пояснювати тобі ? :lol:
Та нащо мені, собі-то хоч можеш пояснити?
Barmaloid
Member

Повідомлення

unique-neon: 04.05.2025 18:33 Barmaloid
Так добрі поради були поїздити на БВ чи прокаті перш ніж збирати якщо нема досвіду. А якщо він є, то знову ж як писали вище - не зрозуміло до чого тоді ці питання.
У вас трохи фокус збився, але це нічого, так буває, коли вже одне одному нема що казати :)
dead_rat
Member

Повідомлення

unique-neon: 04.05.2025 18:02 Що думаєте?
Воно все 12 швидкостей, то міксуватиметтся без проблем.

Все що вище за Деор дадуть лише мінімальну різницю, та й та більше плацебо. Ну чи побалувать себе любимого.

Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Barmaloid
Так той, хоч похизуйтеся потім, що за чудо агрегат зібрали з допомогою АІ. Ми всі за вас порадіємо.
Barmaloid
Member

Повідомлення

dead_rat: 04.05.2025 18:41Ми всі за вас порадіємо.
Я ж кажу, місцеві 'лідери думок' - це ганебний непотріб. Майже кожне слово - брехня :gigi:
dead_rat
Member

Повідомлення

Barmaloid: 04.05.2025 18:47
dead_rat: 04.05.2025 18:41Ми всі за вас порадіємо.
Я ж кажу, місцеві 'лідери думок' - це ганебний непотріб. Майже кожне слово - брехня :gigi:
Ну чого ж відразу образи?

Гадаєте в мене молоко зкисне, якщо хтось вдало обере собі велосипед? Та навпаки ж. Ну і при чому тут «лідери думок»? Невже ви гадаєте, що в мене таке невдале життя, що я самостверджуюся рекомендуючи людям яку ім перекидку поставити на вєлік?
Hotspur
Member

Повідомлення

unique-neon: 04.05.2025 17:43Схоже Barmaloid просто флудить. Збирати кастом на спутніку - це потужний мув.
цей індивід в мене давно в чс :shuffle:
Барбарис
Member

Повідомлення

Barmaloid, до чого тут кома? Справа у формулюванні питання. :facepalm:
Reverse_rain
Member

Повідомлення

Stamb
unique-neon
Hotspur
Ок, дякую за поясненя за обода, буду думати. Зібрати з нуля будуть коштувати як мій вел. Мабуть найкращий варіант це пошукати б/в готовий вілсет.
Ну або запасна камера в сумку і все))
unique-neon
Member

Повідомлення

Hotspur: 04.05.2025 18:59цей індивід в мене давно в чс
Теж от додав після кількох коментів вище :beer:
Solpadeine
Member

Повідомлення

Панове, треба порада)
Вже досить давно не їздив на велосипеді, та, відповідно, навіть не знаю, який взяти :)
Здебільшого буде використовуватися для прогулянок по місту, коли-не-коли можливо на природу
Я так розумію, що потрібен гібрид для таких цілей?
Основне питання в тому, що за медичними показниками мені не можна згинати суглоби в стегнах більше, ніж на 90 градусів, тому треба щось з високим кермом та більш-менш прямою посадкою :-/
Ну і по цінам зорієнтуйте.
Якщо брати, як для новачка, щось недороге, тисяч в 12-15 можна вкластися?

А, так :D
Зріст десь 173-174, вага 115
Я так розумію, потрібна М або Л рама та 26 або 27.5 колеса?
Барбарис
Member

Повідомлення

Solpadeine, взяти щось на ремені та й все.
А де в стегнах суглоби? Мова про коліна чи може таз? При правильній рамі та висоті сідла ніяких 90 не може бути, а якщо є, то сам себе вбиваєш.
Востаннє редагувалось 04.05.2025 21:03 користувачем Барбарис, всього редагувалось 1 раз.
Hotspur
Member

Повідомлення

Solpadeine: 04.05.2025 20:57Основне питання в тому, що за медичними показниками мені не можна згинати суглоби в стегнах більше, ніж на 90 градусів
я дуже погано розумію наскільки це
Барбарис
Member

Повідомлення

Hotspur, це коли дорослий їде на дитячому.
Відповісти