Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
_VlaD_
Member

Повідомлення

Барбарис: 13.03.2026 08:13Поки звіряв номер замінити блістер безліч можливостей. Підібрати момент з чергами і оператори вже не уважні будуть. Просто система загалом розрахована на чесних людей.
А камери там є? Моє відділення понатикане камерами. Не так просто щось замінити.
Барбарис
Member

Повідомлення

_VlaD_, камери є, але центральний стіл занижений, там ще посилки були, рюкзак поруч поклав, закрити руки не складно. Той же блістер з процом не складно підмінити.
Patruletz
Member

Повідомлення

хтось вже на таке попадав? бо у мене перший раз :laugh:
спойлер
Зображення
KimRomik
Member

Повідомлення

Patruletz
Олх кидали настільки переуспіли, що цей вид заробітку вже став окремою наукою :laugh:
nummus777
Junior

Повідомлення

Patruletz
Ого, це щось нове.
Qwerty1987
Member

Повідомлення

Надо было предоплату взять и отправить только футболку :laugh:
_VlaD_
Member

Повідомлення

Patruletz: 13.03.2026 16:23 хтось вже на таке попадав? бо у мене перший раз :laugh:
спойлер
Зображення
Ну, там гайки закручують.
Я от раз пишу що продаю АВР.
Інший раз що електричні комплектуючі.
Тобто, якщо він одне і те саме буде скупати, то це вже підприємнитьська діяльність.
Нова Пей рахунки блокує якщо більше 30к на місяць оберт. Або якщо велика кількість замовлень.
От фіг воно зна. Якщо наші закони почитати, то сміхуєчків поубавиться.
Patruletz
Member

Повідомлення

_VlaD_: 13.03.2026 23:07Тобто, якщо він одне і те саме буде скупати, то це вже підприємнитьська діяльність.
ну розумієш, коли я би відправив мишу завернуту у футболку, то він банально забирає коробку і каже вибачте мені футболка не підійшла ... і компенсувати НП/олх вкрадену мишу мені не будуть бо їхала вона як футболка.

чесний покупець
спойлер
Зображення
KimRomik
Member

Повідомлення

Patruletz: 13.03.2026 23:57
_VlaD_: 13.03.2026 23:07Тобто, якщо він одне і те саме буде скупати, то це вже підприємнитьська діяльність.
ну розумієш, коли я би відправив мишу завернуту у футболку, то він банально забирає коробку і каже вибачте мені футболка не підійшла ... і компенсувати НП/олх вкрадену мишу мені не будуть бо їхала вона як футболка.

чесний покупець
спойлер
Зображення
прикол в тому, що таке вже давно робиться з речами, звідки викрадають якусь частинку, але це треба вже або тримати приховану викрутку на руках наготові і заздалегідь по фото подивитися що зняти, або бути таким супершвидким щоб оком швидко побачити що легко знімається і зробити це непомітно
здається вже була така тема колись, хтось жалівся що з системника щось пропало після повернення :laugh:
і нічого не докажеш, адже їхав він як системник
Skoda
Junior

Повідомлення

Треба було новый акк зробити на олх, але зіткнувся з проблемою - не можу підтвердити замовлення олх доставкою Укрпоштою. Ні з додатку, ні з браузера. Єдине що на думці- може з-за того що по батькові одну букву тільки вказав? Хоча кнопка стала активною, натискаю і тиша... Чи зараз якась тех проблема?
Карта приват, ніде не прив'язана.

Хоча з основного аккаунта все ок, зранку підтвердив продаж через УП.
_VlaD_
Member

Повідомлення

Как вам сообщение от "павла"?
спойлер
Зображення
:D
Skoda
Junior

Повідомлення

О як. Ото значить по першій олх доставці мене і не вийшло підтвердити, бо не знав цього алгоритму...
DDV
Junior

Повідомлення

Skoda: 16.03.2026 11:48 О як. Ото значить по першій олх доставці мене і не вийшло підтвердити, бо не знав цього алгоритму...
хоч не ходіть до того бота, бо акаунт вкрадуть, а може і на гроші розведуть
Gil_gamesh
Junior

Повідомлення

А чи можна якось довідатись чи замовлення вже оплачене, чи людина вибрала оплату у відділенні?
Мені попросив чоловік кілька днів тому увімкнути оплату на відділенні. Він був цілком нормальний, я увімкнув і він забрав пакунок.
Але я забув зняти можливість оплати у відділенні. Сьогодні у мене замовили щось значно дорожче. Замовили на відділення №1 в селі Високе Чернігівської області. То відділення не є відділенням, а продуктовим магазином. І ніхто мені не писав.
спойлер
screen1.png
Але не бачу, чи вже заплатили, чи вибрали оплату після. Наскільки я зрозумів, допоки не підтверджу, не буде видно.
Там набір в коробці, і можна запросто щось витягнути. Так як то якесь село, плюс якщо вони ще не заплатили, то я б точно не хотів відправляти.
nummus777
Junior

Повідомлення

Gil_gamesh
Раніше при підтвердженні замовлення писало, щось на кшталт:
1) покупець вже сплатив товар, гроші буде перераховано, коли покупець отримає товар;
2) покупець оплатить товар у відділенні.

Замовлення на відділення не страшно, страшно це коли - на пункт видачі. Бо як правило по селах у відділеннях камери є, а по пунктах видачі нема.
Gil_gamesh
Junior

Повідомлення

nummus777
Дякую. Глянув, прийшов імейл. В ньому пише "Покупець оплатить ваш товар у відділенні." Оплата у відділенні, далеке село, у якому видача в магазині. Не буду ризикувати.
leonid4d
Junior

Повідомлення

Там шафа начала письма счастья рассылать в связи с грядущими покращеннями законодательства - предлагает индентификацию через дию или фото документов. Мол пока необязательно, но как введут - нужно будет, как минимум "супер-продавцам"
Ektalion
Member

Повідомлення

Коли у тебе посилку не забирають такі люди, уже перестаєш дивуватись звичайним.
спойлер
Зображення
Не відповів, замовляв ЛОХ післяплата. Хоч би сказав у чому причина.
Tim
Member

Повідомлення

Никакие обьявы невозможно отредактировать...
Ой, что-то пошло не так…
Ektalion
Member

Повідомлення

Tim: 25.03.2026 14:30 Никакие обьявы невозможно отредактировать...
Ой, что-то пошло не так…
У мене оголошення пішло на модерацію і там залипло.
спойлер
Зображення
Відповісти