Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 2)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
Феном Феномыч
Member
Ага, просто 2к.
Отправлено спустя 23 минуты 51 секунду:
https://hotline.ua/computer/monitory/cm ... 3-18410131
Отобрал для мониторинга цен. Что из этого категорически нет, и почему.
Отправлено спустя 23 минуты 51 секунду:
https://hotline.ua/computer/monitory/cm ... 3-18410131
Отобрал для мониторинга цен. Что из этого категорически нет, и почему.
-
odessitmws
Member
Феном Феномыч
ипски и матовые выкидывай... антиблик сносно, глянцевые крутые и для глаз полезней
ипски и матовые выкидывай... антиблик сносно, глянцевые крутые и для глаз полезней
-
Scoffer
Member
odessitmws
ПФ, глянець - лайно. Самий дурнуватий в дорогих моніторах типу епловських, врубив лампочку і вже вільно голитись перед ним можна. А як сонце то просто капець. Годиться лише дизайнерам при умові натягування екрану.
ПФ, глянець - лайно. Самий дурнуватий в дорогих моніторах типу епловських, врубив лампочку і вже вільно голитись перед ним можна. А як сонце то просто капець. Годиться лише дизайнерам при умові натягування екрану.
-
odessitmws
Member
Scoffer
ну все таки вариант для дома, можно развернуть от солнца, ламп
главное качество!
ну все таки вариант для дома, можно развернуть от солнца, ламп
главное качество!
-
Scoffer
Member
Боти вже по 24 дня з моменту реєстрації витримують. Прогрес 
Відправлено через 2 хвилини 55 секунди:
odessitmws
Не згоден. Матові екрани наше все. Я за цими еплами багато сидів, ну його, воно того не варте. І що за фобія IPS? Зараз тільки IPS і є сенс розглядати.
Відправлено через 2 хвилини 55 секунди:
odessitmws
Не згоден. Матові екрани наше все. Я за цими еплами багато сидів, ну його, воно того не варте. І що за фобія IPS? Зараз тільки IPS і є сенс розглядати.
-
odessitmws
Member
Scoffer
ну инженерам эпла наверное виднее
ну инженерам эпла наверное виднее
-
Scoffer
Member
odessitmws
Знайшов кому довіряти. Вони і залипаючі клавіатури з дегенеративними мишами роблять, це ж не привід з них приклад брати
Знайшов кому довіряти. Вони і залипаючі клавіатури з дегенеративними мишами роблять, це ж не привід з них приклад брати
-
odessitmws
Member
то же верно, они там там вроде через 1го п... простите геиScoffer:це ж не привід з них приклад брати
а по поводу ипс, ну так контраст 800-1200 это просто ниочем тут даже 3к хватает в притирочку
-
DarkJoney
Member
Феном Феномыч
Делай наоборот от того, что пишет odessitmws. Бери матовый и IPS, серьезно. Меня глянцевые мониторы бесят, за ними работать невозможно. И я сомневаюсь, что VA будет лучше, чем IPS. Может там на бумаге будет ого-го какой контраст в ВА, но я не могу сказать, что у AH-IPS плохой черный...
Делай наоборот от того, что пишет odessitmws. Бери матовый и IPS, серьезно. Меня глянцевые мониторы бесят, за ними работать невозможно. И я сомневаюсь, что VA будет лучше, чем IPS. Может там на бумаге будет ого-го какой контраст в ВА, но я не могу сказать, что у AH-IPS плохой черный...
-
Феном Феномыч
Member
Такс, будет над чем подумать. (Не про ориентацию инженеров эпл
) Был Делл ва, а сейчас апс чего то там. Чет мне кажется на ва более лампово было. Шлейфы? Вроде не видел. Будем подумать
Кстати что то подозрительно, шаг ячеек у всех одинаковый, почти 
Отправлено спустя 2 минуты 57 секунд:
Да, ещё не увидел на сколько часов рассчитано. Конечно не принципиально, но ...
Отправлено спустя 2 минуты 57 секунд:
Да, ещё не увидел на сколько часов рассчитано. Конечно не принципиально, но ...
-
Scoffer
Member
Феном Феномыч
VA можна було брати пару-трійку років тому, коли з нормальними IPS`ами біда була в нижній ціновій категорії моніторів, а від лиж очі витікали. А потім там з'явились путні самси. Забудь про цей тип матриці, він більше не актуальний. Не те щоб на VA була якась сильно погана картинка типу як на TN, просто IPS реально краще.
VA можна було брати пару-трійку років тому, коли з нормальними IPS`ами біда була в нижній ціновій категорії моніторів, а від лиж очі витікали. А потім там з'явились путні самси. Забудь про цей тип матриці, він більше не актуальний. Не те щоб на VA була якась сильно погана картинка типу як на TN, просто IPS реально краще.
-
leif
Member
вже писав це неодноразово, але для Феном Феномыч повторюсь, що на прикладі двух профільних моніторів asus PG279Q (IPS) та benq PD3200Q (VA) зробив для себе висновок, що якщо працювати з зображеннями\відео\текстом, то benq на VA виглядає набагато краще через те, що менше втомлюються очі, передача кольорів більш приємна (особливо чорного). але в іграшках ця матриця це повний провал і судячи з оглядів буквально всі VA матриці мають ці недоліки (гостінг, повільний відгук, розмазня на темних ділянках).
IPS має інший характер зображення, від якого втома від багаточасової роботи відчувається сильніше, але при цьому очевидних слабких сторін монік на мій погляд не має, підходить нормально і для роботи, а в іграшках приносить просто купу задоволення (монік у мене вже 2.5 роки, а я досі тішусь з цієї швидкості
).
тобто IPS виглядає як більш універсальний варіант, а VA — компромісний для гамінгу, але за одну і ту ж ціну видасть більш якісне зображення у порівнянні з IPS, ще й очі менше втомлюються (за умови що монітори flicker free, звичайно).
IPS має інший характер зображення, від якого втома від багаточасової роботи відчувається сильніше, але при цьому очевидних слабких сторін монік на мій погляд не має, підходить нормально і для роботи, а в іграшках приносить просто купу задоволення (монік у мене вже 2.5 роки, а я досі тішусь з цієї швидкості
тобто IPS виглядає як більш універсальний варіант, а VA — компромісний для гамінгу, але за одну і ту ж ціну видасть більш якісне зображення у порівнянні з IPS, ще й очі менше втомлюються (за умови що монітори flicker free, звичайно).
-
Феном Феномыч
Member
Scoffer
Тогда получаются две илиамы, и нигде нет синк. Надо подробнее почитать
Отправлено спустя 3 минуты 7 секунд:
leif
Да, согласен. Но медленности вроде не замечал за ва, ибо не было ипс, возможно. А вот цвет бомбезный был и глазам легче.
Отправлено спустя 2 минуты 25 секунд:
И опять же, ипс в выборке 4-5мс, а ва азус 1
Отправлено спустя 3 минуты 7 секунд:
leif
Да, согласен. Но медленности вроде не замечал за ва, ибо не было ипс, возможно. А вот цвет бомбезный был и глазам легче.
Отправлено спустя 2 минуты 25 секунд:
И опять же, ипс в выборке 4-5мс, а ва азус 1
-
leif
Member
все пізнається в порівнянні.Феном Феномыч:Но медленности вроде не замечал за ва
p.s.
144гц+ це класна штука, рекомендую, навіть, якщо не вважаєш себе кіберспортсменом
-
Scoffer
Member
Феном Феномыч
В ВА то не мікро, а макросекунди
В ВА то не мікро, а макросекунди
-
leif
Member
це "маркетинговий" відгук, треба по нормальних оглядах дивитись типу як на https://www.tftcentral.co.uk/Феном Феномыч:И опять же, ипс в выборке 4-5мс, а ва азус 1
-
Феном Феномыч
Member
leif
По этой выборке ипс и ва одинаковы +- Кроме последнего самса.
Отправлено спустя 43 секунды:
Это ещё надо постараться, взять ипс не медленнее ва.
Отправлено спустя 1 минуту 32 секунды:
Напряжения глаз мне и в жизни хватает. Прям и не знаю.
По этой выборке ипс и ва одинаковы +- Кроме последнего самса.
Отправлено спустя 43 секунды:
Это ещё надо постараться, взять ипс не медленнее ва.
Отправлено спустя 1 минуту 32 секунды:
Напряжения глаз мне и в жизни хватает. Прям и не знаю.
-
leif
Member
-
odessitmws
Member
нету никакой дилемы, насмотрелись на что то древнее и неудачное и теперь по нему все ва меряютФеном Феномыч:Тогда получаются две илиамы
-
Феном Феномыч
Member
leif:повністю читати
Ещё не сбрасываю со счетов. Все таки цветопередача и более щадящий режим для глаз,тнемадовпжны. Будем рыть, примерно расклад понял.odessitmws:по нему все ва меряют
Синк же важен, как я понимаю.
Отправлено спустя 3 минуты 22 секунды:
А на работе был самс, элт, Мэджик колор или ... Может по этому как то непривычно, или даже не естественно ипс смотрится.