Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Moderator

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
vovse
Junior

Tim: 17.06.2025 16:52 Начали еще палки в колеса вставлять,блочат все обьявы где больше 1 товара в обьявлении однотипного. Последние пол года такого не было.
працюэ ши
Изображение
Valley
Junior

Спіціально хтось повишує ціни для Українців в кризис. Це нормально шо за 1.5 роки на олх спіціально підняли ціни для простих продавців на 1-2% у війну. І це все для простих а не бізнеса. Так ще і підняли ціну навіть для покупців у війну коли і купувати нема за шо. Саме цікаве шо у них є олх Португалія Ромунія Казахстан Узбекистан де такого вроді нема. І деякі країни з цих уже давно в Европі і війни у них нема. Но є шось похоже у Польші. Но ви зрівніть Польшу з Україною. Нема війни товари дешевше заробітов людей више Країна уже давно в Евро.....Многі українці їздять туди на заробітки. Но не ми Польша і війни у нас нема. Так можна описати це ограбленія шо іде уже 1.5 роки і продолжается. Любі дальше ухудшенія олх уже можна оцінювати як ограбленія
tablestikus
Member

Valley: 23.06.2025 11:36 Спіціально хтось повишує ціни для Українців в кризис. Це нормально шо за 1.5 роки на олх спіціально підняли ціни для простих продавців на 1-2% у війну. І це все для простих а не бізнеса. Так ще і підняли ціну навіть для покупців у війну коли і купувати нема за шо. Саме цікаве шо у них є олхпортугалія ромунія казахстан узбекистан де такого вроді нема. І деякі карїни з цих уже давно в Европі і війни у них нема. Но є шось похоже у Польші. Но ви зрівніть Польшу з Україною. Нема війни товари дешевше заробітов людей више Країна уже давно в Евро.....Многі українці їхдять туди на заробітки. Но не ми польша і війни у нас нема. Так можна описати це ограбленія шо іде уже 1.5 роки десь і продолжается. І хто в цьому винен цікаво. Любі дальше ухудшенія олх уже можна оцінювати як ограбленія.
Так, рептілоїди з іллюмінатами зібралися в бункері у Швейцарії і на XXXIV всесвітньому конгресі гіперборейців постановили підняти ціни на 1-2% на ОЛЇ.

Судячи по тому як апгрейдиться автопарк у мене на районі і як народ фігачить ремонти - то купувати є за що.

Де ви нитіки тіки беретеся. Ну не подобається олх - не користуйся. Знову всі навколо щось винні.
Tim
Member

vovse
Это как так,тут бизнес,а там приват?
И что значит 14 дней кстати? Товар продается б.у без чеков,с какого фигу я через 14 дней что-то обязан принимать?
Valley
Junior

Судячи по тому як апгрейдиться автопарк у мене на районі і як народ фігачить ремонти - то купувати є за що.

Де ви нитіки тіки беретеся. Ну не подобається олх - не користуйся. Знову всі навколо щось винні.
Я незнаю де ви це бачили в Германії може. При таких неадекватних цінах і таких процентах Уже зборка компютера визиває питання. А продати його потім буде важко даже тут на форумі. Тому возмущатися мають люди на таких форумах їх коснется в першу чергу.
Васильович
Member

tablestikus: 23.06.2025 11:42Де ви нитіки тіки беретеся.
Та тут борошнами за кілометр тхне :)
tablestikus
Member

Valley: 23.06.2025 15:00

Я незнаю де ви це бачили в Германії може. При таких неадекватних цінах і таких процентах Уже зборка компютера визиває питання. А продати його потім буде важко даже тут на форумі. Тому возмущатися мають люди на таких форумах їх коснется в першу чергу.
В Україні бачив і продовжую бачити. Ти тіки на цей форум глянь - народ як оновлював залізо, так і оновлює. Якщо нема грошей - то не купляй, або шукай де заробляти.
Fuuuuuuury
Junior

люди адаптуються і до поганого і до хорошого, шукайте-вишукуйте де дешевше, торгуйтесь і зберете за прийнятну ціну
Diablique
Member

Можливо ти бачиш те, що хочеш бачити, але я скажу, що люди як покупали, так і покупають, машини, квартири, так, не як до війни, але всеодно, народ живе ганяє, відпочиває, ресторани, клуби, як то кажуть війна для бідних.
Valley
Junior

Я просто нагадаю шо Україна це країна де колись диски продавались по 10 гривен а тойже олх працював бесплатно багато років.
LiquidStorm
Member

Valley: 24.06.2025 11:25 Я просто нагадаю шо Україна це країна де колись диски продавались по 10 гривен а тойже олх працював бесплатно багато років.
І долар в той час був 2грн )
Valley
Junior

Так вот не просто 1.5 роки олх превращается в обдіраловку. Так ще і курс послідні 1.5 роки повишается непонятно. Хотя до того 2.5 роки війни і олх був бесплатним для простих і курс був стабільний . За 1.5 роки Олх почав превращатися в обдіраловку і в тойже час повишатися курс. Рахую шо ситуація взагалі послідні 1.5 роки не нормальна і не тільки на олх.
f24gun69
Member

Valley: 24.06.2025 12:50Так вот не просто 1.5 роки олх превращается в обдіраловку
Так переходь на Ебей, там повна халява, ще й доплачують :lol:
movi
Member

Valley: 23.06.2025 11:36зрівніть
Valley: 23.06.2025 11:36ограбленія
Valley: 23.06.2025 11:36і продолжается
Valley: 23.06.2025 11:36Любі дальше ухудшенія олх уже можна оцінювати як ограбленія
Valley: 24.06.2025 12:50превращается
Valley: 24.06.2025 12:50 послідні
Valley: 24.06.2025 12:50повишается
Valley: 24.06.2025 12:50превращатися
Valley: 24.06.2025 12:50послідні

Миколо Яновичу - перелогіньтеся))
tablestikus
Member

LiquidStorm: 24.06.2025 11:58
Valley: 24.06.2025 11:25 Я просто нагадаю шо Україна це країна де колись диски продавались по 10 гривен а тойже олх працював бесплатно багато років.
І долар в той час був 2грн )
І пиво по 98 коп )

Відправлено через 59 секунд:
Valley: 24.06.2025 12:50 Так вот не просто 1.5 роки олх превращается в обдіраловку. Так ще і курс послідні 1.5 роки повишается непонятно. Хотя до того 2.5 роки війни і олх був бесплатним для простих і курс був стабільний . За 1.5 роки Олх почав превращатися в обдіраловку і в тойже час повишатися курс. Рахую шо ситуація взагалі послідні 1.5 роки не нормальна і не тільки на олх.
Тобі на схід - там все безкоштовно :laugh:
Tim
Member

Смотрю,рекламные объявления уже не блокируются адблоком,у всех так? В поддержке сказали,что они ничего еще не сделали и не знают,как так вышло :gigi:
alumem
Member

Tim
браузер какой? на firefox все вроде по старому(ublock)
Последний раз редактировалось alumem 24.06.2025 17:02, всего редактировалось 1 раз.
maxn
Member

Valley: 24.06.2025 12:50 Так вот не просто 1.5 роки олх превращается в обдіраловку. Так ще і курс послідні 1.5 роки повишается непонятно. Хотя до того 2.5 роки війни і олх був бесплатним для простих і курс був стабільний . За 1.5 роки Олх почав превращатися в обдіраловку і в тойже час повишатися курс. Рахую шо ситуація взагалі послідні 1.5 роки не нормальна і не тільки на олх.
Две лопаты блинов этому господину.
Ektalion
Member

Tim: 24.06.2025 16:40 Смотрю,рекламные объявления уже не блокируются адблоком,у всех так? В поддержке сказали,что они ничего еще не сделали и не знают,как так вышло :gigi:
Адблок давно так собі. Став Ublock Origin.
Skoda
Junior

movi
Так бичать зараз за рос мову.
А воно пів країни то розмовляло.

Ось і пишуть/кажуть люди як можуть...
Ответить