Anytime: ↑
06.09.2025 16:20
просто цікаво, на вашу думку чим може бути гірший то й же Asus VY249HGE з плашкою gaming, у нього багато позитивних відгуків.
Ще момент - трохи не подобається, що більшість доступних моніторів з вбудованим блоком живлення. Як погортав останні сторінки обговорення не я один такий)
Та можливо, він нічим не гірший. Asus досить непоганий бренд. Думаю, можете брати, перевіряти, якщо вам все сподобається і підходить, то залишайте й користуйтеся. Але краще з трьох річною гарантією, про всяк випадок! Он, на Розетці, зараз на нього якраз і акція.
Просто, як я вже писав раніше, за Dell іще BenQ, в основному дорожчі за аналогічні моделі від інших брендів, а але й вони по якості внутрішніх компонентів і надійності довговічності будуть дещо кращі.
В мене на роботі, в більшості співробітників монітори від Dell працюють (різної цінової категорії), по 10-15 років без нарікань і проблем. А змінюють їх, не через якісь поломки чи проблеми, а просто вже хочуть оновити на більш новіші, більші за розміром та іншими потребами. І також, в основному, Dell купують. Тому, я й спокійно рекомендую їх, навіть в бюджетному асортименті. А от щодо інших брендів, цього сказати не можу, що там та як.
Особисто від себе: щоб не прогадати і не переживати, щодо якості товару, потрібно купувати, щось середньої чи дорогої цінової категорії, відомих/перевірених вами брендів, тоді як на мене все буде добре.
Відносно, вбудованих блоків живлення, то якось, проблем з ними в мене і моїх знайомих не виникало. Важко в цьому плані, щось порекомендувати. Гадаю, якщо не купувати самий низ бюджету, то можна не хвилюватися