Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Kirakishou: 26.09.2025 22:55Якби це було так, то в ХСР не додали б длсс з виходом Амфореуса. А в Зенлессі в наступному патчі буде не тільки длсс, а й повноцінне трасування променів. Якщо твій дохід це смартфони, то навіщо заморочуватися з покращенням версії для ПК?
Так а я про що писав?
Kirakishou: 26.09.2025 22:55Не радий. Але цього не буде, ви й самі це розумієте.
Легко. Якщо Давей не буде контролювати процес.
Kirakishou: 26.09.2025 22:55В Китаї таке не пройде цензуру.
Цензура проходиться формальними критеріями.
Kirakishou: 26.09.2025 22:55 Це не кажучи про реакцію гравців, яка на відміну від реакції на звичний паверкріп і ХП інфляцію, точно буде.
В Китаї, на інфляцію ХП ХСР був дикий бунт. Шитшторм просто еталонний. Присипали халявою і з'їлося. Опісля шліфанули холіваром з Куро.
А Хойо не ілюзорно боялись провалити річницю і колабу с Фейтом.
daesz
Member

ЛОЛ. Щойно гортав реддіт поки робив чай і надибав от цей пост і згадав Kirakishou який не хотів купляти прімо (чи що там) через треті країни, щоб не втратити акк :eek:
https://www.reddit.com/r/GirlsFrontline ... t_is_this/
Killer__Waffle • 14h ago
Did you buy packs/ColapsePieces from any suspicious websites or third party dealer?
lewerlin
Member

daesz: 27.09.2025 01:03не хотів купляти прімо (чи що там) через треті країни, щоб не втратити акк :eek:
100 літ подібним темам. Такий баянище. В Хойо до речі були випадки бану навіть за донат через ВПН(наш наприклад, в нас Геншин дешевий в гуглплей).
Kirakishou
Member

lewerlin
lewerlin: 27.09.2025 00:53Так а я про що писав?
Ви написали, що "3/4 доходу це ПК і ПС5, а там поки що одна ВуВа, зі своїми нюансами". Якби у Хойо не було прибутків з ПК та ПС5, то навіщо їм заморочуватися з оптимізацією ігор для цих платформ? Крім того, Зенлесс є і на Хбокс, і на ПС5Про.
Звідки у вас інформація, що в ігри Хойо не грають на ПК і що з цієї платформи Хойо мають набагато менші прибутки, а ВуВа навпаки має основі прибутки саме з ПК?
lewerlin: 27.09.2025 00:53Цензура проходиться формальними критеріями.
Компанії, які просувають воук, для китайського ринку мовчки роблять окремі версії продуктів, з яких прибирають не те що воук, а навіть просто темношкірих. Скільки вже було щітштормів на твітері від воукнутих, що Хойо освітлюють колір шкіри? Ви справді вірите, що якщо Хойо зроблять в своїх іграх воук-дизайн, то ті ж куроботи не скористаються цим шансом, щоб написати куди треба? Та навіть самі ж фанати Хойо це зроблять.
lewerlin: 27.09.2025 00:53В Китаї, на інфляцію ХП ХСР був дикий бунт. Шитшторм просто еталонний. Присипали халявою і з'їлося. Опісля шліфанули холіваром з Куро.
А Хойо не ілюзорно боялись провалити річницю і колабу с Фейтом.
Після цензури Кантарелли теж був щітшторм. І зараз є щітшторм через ХП інфляцію в ВуВі, що навіть куроботи про це говорять. Куро навіть не звернули увагу на щітшторм після цензури Кантарелли і навіть халявою не присипали, їм взагалі плювати. Але мразотна компанія це Хойо, не переплутайте.
А Хойо провалили і річницю, і колаб з Фейтом. Але на фоні провального Амфореуса провалений колаб і річниця навіть не помітні. Саме на Амфореусі з гри пішло багато стрімерів і частина гравців. Але яка це частина відносно загальної кількості гравців ні ви, ні я інформації не маємо. Тому все це лише припущення. Ми можемо тільки опиратися на інформацію з гачаревеню. І по ній видно, що в ігри Хойо ще грають.

daesz
daesz: 27.09.2025 01:03Щойно гортав реддіт поки робив чай і надибав от цей пост і згадав Kirakishou який не хотів купляти прімо (чи що там) через треті країни, щоб не втратити акк :eek:
Я купував через муголд. Наче нормальна контора, за весь час я тільки двічі звертався в підтримку. Перший раз, бо не міг залогінитися. Я зв’язався з підтримкою і продемонстрував скріншот свого вотсапу, щоб довести, що я не бот. Підозрюю, у них був якийсь нюанс з шахраями, можливо навіть з нашого регіону, що вони почали вимагати підтвердження. Ще раз у мене було таке, що я не отримав підписку. Я придбав одночасно підписку в ХРС і Зенлесс, і в якійсь із цих ігор підписка продовжилася, а в інші – ні. Знову написав в підтримку і вони вирішили цю проблему. Але зараз я не рекомендую купувати через цей сервіс, бо вигоди майже немає. Раніше там було трохи дешевше, потім так само, як і в грі, тільки без податку на гугл. А зараз через курс долара і через те, що Епік Геймс дає 20% кешбек і ціни реально в гривні, а не як в Стімі з подвійною конвертацією, краще купувати просто через Епік Геймс.
lewerlin
Member

Kirakishou: 27.09.2025 10:09Ви написали, що "3/4 доходу це ПК і ПС5, а там поки що одна ВуВа, зі своїми нюансами"
Серед конкурентів на пк/пс одна вува. Це малось на увазі.
спойлер
До речі якась фігня виходить. До 2.0 Вуви, всі мейн ринком рахували мобілки(точніше андроїд, бо багато хто грає на телику), це було видно з пріоритетів розробників. Хоча фін стата з самого початку, показувала, звідки основні гроші, всі її якось... не бачили? А потім ти дивишся, на мобілках вува десь в масовці, за два місяці лям 50, а біржеві вісники говорять, що в Куро чверть лярда. І всі такі "так не мобілки заробляють?", наче раніше в очі довбились.
От і розказуй, що в керівництвах не дурні сидять, ага.
Kirakishou: 27.09.2025 10:09А Хойо провалили і річницю, і колаб з Фейтом.
Малось на увазі фінансово. Решта нікому не цікава. Рекордів не побили, але на рівні.
Kirakishou: 27.09.2025 10:09Зараз теж щітшторм через ХП інфляцію в ВуВі, що навіть куроботи про це говорять. Куро навіть не звернули увагу на щітшторм після цензури Кантарелли і навіть халявою не присипали, їм взагалі плювати.
А з кого вони беруть приклад? Хто їм показує, наочно, що таке катить? Це те, про що мова - лідер ринку задає тон ринку. Хойо самі спершу змінили ринок в кращий бік, а тепер "відігруються". Я казав "мразотне відношення", не перекручуйте. Щодо великих компаній в мене немає ілюзій, їх не буває добрих/злих, вони бувають корисні і шкідливі, розумні і тупі. Хойо наразі на всіх парах, по обом шкалам, до шкідливого і тупого.
Kirakishou: 27.09.2025 10:09Але яка це частина відносно загальної кількості гравців ні ви, ні я інформації не маємо.
Маємо, це загальнодоступна статистика. Часто платна(аналітики не за спасибі працюють), але вона не є секретом.
Доходи взагалі можна спитати в буль-якого знайомого фін.аналітика, з підписками.

Kirakishou: 27.09.2025 10:09Але зараз я не рекомендую купувати через цей сервіс, бо вигоди майже немає. Раніше там було трохи дешевше, потім так само, як і в грі, тільки без податку на гугл.
Знайомій з Естонії, забанили акк навіть не за ВПН, а за логін в Україні, з наступним донатом через гуглплей.
Kirakishou
Member

lewerlin: 27.09.2025 10:58Маємо, це загальнодоступна статистика. Часто платна(аналітики не за спасибі працюють), але вона не є секретом.
Доходи взагалі можна спитати в буль-якого знайомого фін.аналітика, з підписками.
Тоді чому цю інформацію не показують в гачаревеню? У них немає знайомого фін. аналітика, який би міг порахувати, яка частка доходів йде з ПК та ПС5? Навіть не треба таких подробиць, хай просто покажуть, скільки загалом Хойо і Куро заробляють. Бо я і від куроботів на ютубі чув, що насправді у Куро дохід чи не більший, ніж у Хойо. Але цифри чомусь ніхто називати не хоче.
lewerlin: 27.09.2025 10:58Знайомій з Естонії, забанили акк навіть не за ВПН, а за логін в Україні, з наступним донатом через гуглплей.
Десь читав, що зараз Хойо змінили правила і тепер купувати через VPN вже не можна.
Раніше я кілька разів купував через Proton або Opera VPN з США, щоб не платити податок на Google. Аккаунт не забанили. Більш того, тоді це було дозволено, бо хтось навіть постив відповідь представника Хойо, що через VPN можна купувати. Але потім при покупці з’явилося обов’язкове поле Zip Code і я вирішив не ризикувати і не писати ліву інформацію. Деякий час купував як є, а потім дізнався про MooGold і почав купувати через нього. Але через нього не можна купити БП, тому БП купував або через Гугл Плей, або через Епік Геймс, коли там з’явилися ціни в гривнях. Бо завдяки курсу долара навіть з податком за гугл там невелика переплата. В цьому році в Епік Геймс для Зенлесс теж додали ціни в гривнях, чого раніше не було. Плюс зараз там акція 20% кешбеку, яку продовжили до наступного року. З цією акцією немає сенсу шукати якісь ліві сайти. Та й для ВуВи в Епік Геймс найдешевші ціни.
lewerlin
Member

Kirakishou: 27.09.2025 11:48Тоді чому цю інформацію не показують в гачаревеню?
Бо гачаревеню просто скриптом тягне сирі дані сенсортавера(там базова підписка копійчана), навіть без обробки(тому в деяких місяцях якась країна може порахуватись 2-3 рази). На додачу місцевих адмінів ловили на підмальовуванні. Це сайт тупо для інфоповодів і накрутки відвідувань, просто він єдиний, де є, красиво оформлений і доступний обивателю, список з числами. Ще одним доступним агрегатором є Статіста, але там підписка досить вартісна, і графіки з налаштуваннями, а не тупо чарт(тому туди ніхто навіть не дивиться.
Ще момент - серйозні фін. ресурси не індексуються гуглом. Бородата політика.
daesz
Member

Kirakishou
Я тільки до того, що гача деви з цим реально не жартують :)
Kirakishou
Member

daesz
Наскільки я зрозумів з коментарів інших людей, там проблема в тому, що було зроблене повернення коштів. Або самим гравцем, або якимось недобросовісним сервісом, через який він купував ігрову валюту. Не може бути бана за те, що тобі хтось поповнив аккаунт. Уявімо ситуацію, що ти якийсь стрімер і тобі хтось із глядачів поповнив аккаунт. Як ти можеш заборонити це зробити? Якби це дійсно було заборонено правилами гри, то не було б можливості поповнювати ігрову валюту якось інакше, ніж через ігровий магазин. Інакше таким чином можна було б банити аккаунти всіх стрімерів, які тобі не подобаються. Вони б і самі банили б своїх конкурентів. Тому тут причина саме в тому, що було зроблене повернення коштів.
daesz
Member

Kirakishou: 27.09.2025 18:56Наскільки я зрозумів з коментарів інших людей, там проблема в тому, що було зроблене повернення коштів. Або самим гравцем, або якимось недобросовісним сервісом, через який він купував ігрову валюту.
Я тільки про те, що купляти через "лєві" сервіси доволі ризиковано :-/
Kirakishou: 27.09.2025 18:56Як ти можеш заборонити це зробити?
Воно хіба не приходить на мило із можливістю "відмовитись" (ну типу відправити мило назад відправнику)?
Незнаю як це відбувається в гача іграх, ніколи не стикався/не мав справи/не бачив. Але одного разу бачив як одному із самих популярних стрімерів по SWGoH на мило один із глядачів (який був у френдлисті в грі) прислав пак за 10$, то був його ф2п акаунт і він подякував, але вибрав "повернути назад відправнику" :)
Kirakishou
Member

daesz: 27.09.2025 19:01Воно хіба не приходить на мило із можливістю "відмовитись" (ну типу відправити мило назад відправнику)?
В іграх Хойо відразу приходить в гру, без підтвердження. І якщо купуєш через офіційний веб-магазин Хойо, і якщо через Муголд.
Бани на багато років дають або за чіти, або за повернення коштів. Якщо та людина каже, що не користувалася чітами, то або сама зробила повернення, або її батьки чи жінка зробили повернення, або якийсь лівий сервіс зробив повернення. Хоча навіщо ці заморочки для лівого сервісу, можна просто взяти гроші і не поповнювати.
Перед тим, як користуватися Муголдом, я пошукав про нього інформацію. Вже тільки коли переконався, що сайт нормальний, спробував поповнити. Я через нього і паки за $ 99.99 купував, коли Ахерон крутив. У нас пак коштував $ 119.99 доларів, а я поповнював по $ 78.62. Але це без комісії. Зараз коштує $ 81.49 і теж без комісії. Комісія там ще кілька доларів зверху накине. Тобто нормальна така економія. Втім така економія тільки для ХСР, для Зенлессу зараз $ 94.76 плюс комісія, тобто виходить майже собівартість. Просто у нас ще податок на Гугл, тобто навіть по собівартості вигідно. Але саме зараз в Епік Геймс акція, вони дають не 5% кешбек, як зазвичай, а 20%. Тобто якраз компенсують ці 20% податку на Гугл.
Зараз Стелар Блейд що в Стімі, що в Епік Геймс зі знижкою 20%, але з кешбеком в Епіку виходить 40% знижка. Зараз думаю, чи купувати цю гру чи ні. Просто не впевнений, що буду в неї грати. Я навіть демку досі повністю не пройшов. За ці гроші я можу взяти штук десять підписок в ХСР чи Зенлессі.
daesz
Member

Kirakishou
зрозуміло.
Що до стелар блейду - мені не подобається ЕГС, купляв там ігри двічі і обидва рази мав проблеми. Їхній суппорт - це якийсь зашквар, таке взаження що спілкуєшся із індіан тех саппортом, які тобі просто шаблонні фрази шлють. Жодну з дрох проблем вони не вирішили по сьогоднішній день. Тому я там беру тільки фрішні ігри раз в тиждень і на тому кінець. З іншої сторони -20% зверху - це доволі суттєво.
Kirakishou
Member

daesz
Мені подобаються ціни в Епік Геймс для тих гача-ігор, які там є і для яких там є ціни в гривні. Навіть дешевше, ніж в Гугл Стор.
Я колись також звертався до саппорту Епік Геймс, коли замість магазину Епік Геймс з цінами в гривні і кешбеком відкривався магазин Хойо з цінами в доларах та без кешбеку. Я написав про це, але підтримка через кілька днів відповіла, що так і має бути. Я тоді просто перестав купувати підписку в Геншині і видалив гру з Епік Геймс, а встановив з офіційного лаунчеру. Через деякий час повторно встановив Геншин з Епік Геймс і там знову відкривається магазин Епік Геймс з цінами в гривні. Тобто то таки був якийсь баг, але саппорту було профіг на те, що люди в обхід магазину купують і Епік Геймс не отримує свої відсотки з продаж. :lol:
daesz
Member

Kirakishou
я не про те, купляти поповнення для гача ігор по дешевшій ціні - це нормально, включно із тим же епіком, бо це не прив'язує вас до платформи. Але купляти окрему синглову чи мультиплеєрну гру в епіках я точно більше не буду :)
А про ситуацію із багом - це якраз те про що я писав, вони банально навіть не дивляться в чому проблема, а сиплють дефолтними відповідями і нічого не роблять.
Kirakishou
Member

daesz
Я ще жодної гри в Epic Games Store не придбав. Просто різниця в ціні на Stellar Blade в Epic Games Store і Steam – 400 гривень. Звісно, ці гроші я отримаю у вигляді кешбеку на рахунок магазину, але я все одно потім їх витрачу на Zenless Zone Zero.
Для початку спробую повністю пройти демку. Пограти в цю гру хотілося, коли вона вийшла на PlayStation 5 і навколо неї був хайп, а зараз гра щось не дуже заходить. Персонаж гарний, але геймплейно гра не дуже подобається. Та і для неї треба відеокарту з DLSS 4, бо моя RХ 7800 XT в 4К@60 на максимальних налаштуваннях її не тягне, а FSR 3 це лайно. А грати за допомогою OptiScaler та бібліотеки amd_fidelityfx_upscaler_dx12.dll, яка дозволяє на моїй відеокарті грати з FSR 4 я не дуже хочу, бо цей метод навантажує відеокарту, якщо не обрати налаштування на максимальну швидкодію.
daesz
Member

Kirakishou
Звичайно що 10$ це гроші які можна пустити на крутки, ну чи додати до покупки наступної гри. Але в мене поки стосовно ЕГС тільки негативний експерієнс в плані покупок.
Kirakishou
Member

daesz
Є ще один нюанс. Не знаю щодо синглових ігор в Епік Геймс, але версії Геншина та ХСР в Епік Геймс певний час були з багами. Геншин при виході з гри просто зависав, його треба було закривати через диспетчер завдань. А ХСР хоч і не зависав, але при закритті викидав якесь вікно про завершення гри чи щось типу того. І це довго не фіксили, я тоді через це повернувся на оригінальний лаунчер. Звичайно, у цих ігор окремий лаунчер для Епік Геймс, а у Стеллар Блейд наче ніякого окремого лаунчеру немає. Але все одно який пріоритет для розробників має версія гри в Епік Геймс в порівняні зі Стімом? Чи не може бути такого, що версія в Епік Геймс буде пізніше отримувати оновлення? А ще ж можуть не працювати якісь моди для версії гри із Епік Геймс, а для Стеллар Блейд зробили багато модів. Тому дійсно краще двічі подумати перед тим, як купувати синглову гру в Епік Геймс.
daesz
Member

Kirakishou
в мене було 2 проблеми, обидві на іграх юбі (дівіжн 2 та р6с), при скачуванні клієнту з їх лаунчеру - вибивало, що файли гри застарілої версії і треба щось там докачати на 6гб, після докачування вибивало що файли гри кораптед і треба щось перекачати наново клієнт і так по колу. Але якщо зайти напряму в лаунчер юбі і скачати ці ігри - то все працювало без будь-яких проблем. Із р6с був ще зашквар в тому, що качало гру тільки з російською мовою і докачати інші мовні паки опції не було. Мені в суппорті говорили, що вони провірили і все в них добре. Я спецом через рік-рівтори перекачував клієнти обидвох ігор, глянути чи виправили і воно так і далі було з проблемами.
Тому я краще переплачу 10$ в стімі, ніж отримаю не робочий продукт :rolleyes:

Але якщо б ситуація була тупо купити БП чи внутріігрову валюту через ЕГС і там було дешевше, то мабуть вибрав би цю опцію :)
lewerlin
Member

Kirakishou: 27.09.2025 18:56Наскільки я зрозумів з коментарів інших людей, там проблема в тому, що було зроблене повернення коштів. Або самим гравцем, або якимось недобросовісним сервісом, через який він купував ігрову валюту.
За межами України, багато банків можуть постфактум блокувати/відміняти оплати, якщо операція для їм моніторингу "підозріла"(в нас оплати не чіпають, лише перекази). А всі подібні сервіси для оплат використовують мережу "дропів". Складіть 2+2.
Kirakishou: 27.09.2025 18:56 Уявімо ситуацію, що ти якийсь стрімер і тобі хтось із глядачів поповнив аккаунт. Як ти можеш заборонити це зробити?
Ти не можеш не приймати, але можеш не витрачати. При рефанді, тобі списують кристали і якщо не витратив їх і не перевів їх в геми, то нічого тобі не буде. Рефанд повністю законна дія, за неї не можна банити саму по собі. А от рефандити вже витрачене в грі - абуз, таке тобі точно не пробачать.
daesz
Member

lewerlin: 28.09.2025 01:09в нас оплати не чіпають
Це не зовсім так, мені постійно приходять підтвердження оплати на товари з іноземних інтернет-магазинів, коли ціна перевищує умовні 50$. Типу блаблабла, підозріла транзакція, підтвердіть смс-кою.
Ответить