lewerlin
Ви написали, що "3/4 доходу це ПК і ПС5, а там поки що одна ВуВа, зі своїми нюансами". Якби у Хойо не було прибутків з ПК та ПС5, то навіщо їм заморочуватися з оптимізацією ігор для цих платформ? Крім того, Зенлесс є і на Хбокс, і на ПС5Про.
Звідки у вас інформація, що в ігри Хойо не грають на ПК і що з цієї платформи Хойо мають набагато менші прибутки, а ВуВа навпаки має основі прибутки саме з ПК?
Компанії, які просувають воук, для китайського ринку мовчки роблять окремі версії продуктів, з яких прибирають не те що воук, а навіть просто темношкірих. Скільки вже було щітштормів на твітері від воукнутих, що Хойо освітлюють колір шкіри? Ви справді вірите, що якщо Хойо зроблять в своїх іграх воук-дизайн, то ті ж куроботи не скористаються цим шансом, щоб написати куди треба? Та навіть самі ж фанати Хойо це зроблять.
lewerlin: ↑
27.09.2025 00:53В Китаї, на інфляцію ХП ХСР був дикий бунт. Шитшторм просто еталонний. Присипали халявою і з'їлося. Опісля шліфанули холіваром з Куро.
А Хойо не ілюзорно боялись провалити річницю і колабу с Фейтом.
Після цензури Кантарелли теж був щітшторм. І зараз є щітшторм через ХП інфляцію в ВуВі, що навіть куроботи про це говорять. Куро навіть не звернули увагу на щітшторм після цензури Кантарелли і навіть халявою не присипали, їм взагалі плювати. Але мразотна компанія це Хойо, не переплутайте.
А Хойо провалили і річницю, і колаб з Фейтом. Але на фоні провального Амфореуса провалений колаб і річниця навіть не помітні. Саме на Амфореусі з гри пішло багато стрімерів і частина гравців. Але яка це частина відносно загальної кількості гравців ні ви, ні я інформації не маємо. Тому все це лише припущення. Ми можемо тільки опиратися на інформацію з гачаревеню. І по ній видно, що в ігри Хойо ще грають.
daesz
daesz: ↑
27.09.2025 01:03Щойно гортав реддіт поки робив чай і надибав от цей пост і згадав Kirakishou який не хотів купляти прімо (чи що там) через треті країни, щоб не втратити акк

Я купував через муголд. Наче нормальна контора, за весь час я тільки двічі звертався в підтримку. Перший раз, бо не міг залогінитися. Я зв’язався з підтримкою і продемонстрував скріншот свого вотсапу, щоб довести, що я не бот. Підозрюю, у них був якийсь нюанс з шахраями, можливо навіть з нашого регіону, що вони почали вимагати підтвердження. Ще раз у мене було таке, що я не отримав підписку. Я придбав одночасно підписку в ХРС і Зенлесс, і в якійсь із цих ігор підписка продовжилася, а в інші – ні. Знову написав в підтримку і вони вирішили цю проблему. Але зараз я не рекомендую купувати через цей сервіс, бо вигоди майже немає. Раніше там було трохи дешевше, потім так само, як і в грі, тільки без податку на гугл. А зараз через курс долара і через те, що Епік Геймс дає 20% кешбек і ціни реально в гривні, а не як в Стімі з подвійною конвертацією, краще купувати просто через Епік Геймс.