Выбор компьютерного кресла, стола и тп

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
Draqoon
Member

Повідомлення

DaKaR: 14.06.2025 17:01 а що на рахунок такого?
https://kreslalux.ua/kresla-rukovoditel ... hnoe-seroe

Його можна в нашом місцевому магазині заказати
Якщо є можливість то ідіть і посидіть, я ось прийшов і багато на яких посидів, але найкраще мені підійшло
Кресло ERGOHUMAN PROJECT 2 :beer:
The_Rusik
Member

Повідомлення

https://www.olx.ua/d/obyavlenie/ofsne-k ... YcNDB.html

или

https://www.olx.ua/d/obyavlenie/kompyut ... YjnIF.html

какое будет лучше? Нужно кресло до 100 долларов
Tesseract
Member

Повідомлення

The_Rusik
Перший варіант здається має якісь налаштування і є досить універсальним. Другий варіант дозволяє регулювати лише висоту над підлогою, тому його треба обов'язково міряти перед покупкою. Якщо хочете взяти без примірки, то беріть перший варіант.
Kandidat
Junior

Повідомлення

Ну таке щось. Якщо довго сидіти, то однозначно треба офісні варіанти, вони для цього й робилися, тут згоден. Я брав і стіл і крісло на https://ofc.ua/, там і моделі цікавіші + були певні нюанси з простором робочого місця, то окремо виготовили під мене з врахуванням усіх забаганок
feniks_tm
Member

Повідомлення

Що у нас є цікавого з крісл до 300-400$ (~15000грн), чи все ж більше сенсу притащити той же Colamy Atlas з-за кордону у цьому бюджеті? Сидіння бажано тканинне, спинка сітка.
Rucha
Member

Повідомлення

feniks_tm
Ikea Markus.
StTechnik
Member

Повідомлення

feniks_tm
Совершенно недавно брал супруге Kulik System Victory в ткане Азур. Оно где то 17 примерно. Но ее спина сказала огромное спасибо. Очень эргономично и удобно. Себе ранее брал тоже Кулик, но Роял - оно посолиднее, но и дороже. Но Виктори - отлично если не на рост в 190. Хотя конечно надо самому садиться и попой + спиной испытывать.
Igor_1974
Member

Повідомлення

FirstTDM: 12.06.2025 15:04 Кресло Атлант Хром M-1 (Tilt) Флай 2230
https://rozetka.com.ua/433683986/p433683986/
В мене подібне - під задницею ок, але ляжки перетискає, і ноги пухнуть, короче на зріст 170-175 точно не підійде (мені зовсім незручно). Сісти рівно дуже важко, або далеко в глибині напівлежиш у формі напівкреветки (бо зад весь час норовить з"їхати до спинки), або сидиш на самому краєчку сидіння. Можливо зі зростом в 180+ буде краще. Зате міцне, вагу 130 кг тримає без проблем. На старій роботі я в ньому напівлежав на відкинутій по максимуму спинці - то було ок, а зараз варіанту лежати немає :(
Я собі приглядів ERGO CHAIR 2 та ERGOHUMAN PROJECT 2 та PROFIM LIGHT UP - також порадили посидіти в них, може на наступному тижні поїду поміряю, в нас є від них дилер
Devijack
Member

Повідомлення

Rucha: 19.08.2025 15:57 feniks_tm
Ikea Markus.
В мене за 5 років розсипались ручки в буквальному сенсі гума розвалилась, почалось десь на третій рік, спочатку підклеював, нема тепер ручок. Паралон в сідушці перетворився на бридоту, маю два такі великі каньйони посередині. Тож к якості маю претензії
Rucha
Member

Повідомлення

Devijack
Моєму 6 років. Як нове.
LiquidStorm
Member

Повідомлення

Devijack: 07.09.2025 02:54за 5 років розсипались ручки
Rucha: 07.09.2025 04:23Моєму 6 років. Як нове.
Варто вказувати хоча б вагу та середній час користання, бо хтось, наприклад, вагою 75кг може сідати в крісло на пару годин в день, а хтось 120кг сидить по 6+ годин, і стан цих крісел за 3+ роки буде суттєво відрізнятися :shuffle:
Rucha
Member

Повідомлення

LiquidStorm
Користуюсь мінімум 5 днів/тиж 8-9 годин/доб. Вага 77 кг, але як вага впливає на ручки?
Tesseract
Member

Повідомлення

Ще середовище впливає. Якщо крісло стоїть, наприклад, в автосервісі і його постійно чіпають руками заляпаними автохімією, то воно дуже швидко втратить вигляд.
Devijack
Member

Повідомлення

Rucha: 08.09.2025 18:27Користуюсь мінімум 5 днів/тиж 8-9 годин/доб. Вага 77 кг, але як вага впливає на ручки?
Та в мене приблизно так само. Вже десь через рік-півтори коли хотів бруд відмити з ручок вже помітив що гума наче скочується з брудом і текстура наче змилась без агресивної хімії звичайна ганчірка та вода. Можливо це піт роз'їв не знаю, не зіткався з таким. Ніяких стресових умов, не автосервіс, навіть сонце прямим промінням не потрапляло. А в фіналі ще й плимінний допоміг :laugh: лише на хвилину відвернувся він там дірок наколупав наче в сирі.
Поки з ситуаціх вийшов ось так
спойлер
Зображення
це не зручніше ніж було, але краще ніж залізяка.
Devijack
Member

Повідомлення

Подивився на фото, вирішив що час йому в пральну машину :-/ приємно здивувало що під чохлом є ще окремі чохли, наприклад та подушка що під поясницю теж на молнії, паралон виймається, знав би раніше напхав би туди більше.. Підголовник теж з середини на застібці. можна спокійно прати. Лише незручно що доведеться спинку знімати та викручувати гвинти на фіксаторі. По якості з'єднань та обробки надиво в тих місцях де все приховано все профарбовано та гладко.
SaxOFFoN
Member

Повідомлення

Ніколи не занурювався в питання, як "осів" в одному місці, то придбав Ikea Markus, додав ортопедичну подушку під попу, та й так і користувався останні років 5. Зараз вимушено став більш сидячий спосіб життя + маркус вже втомився, то прогортав дану тему, замовив Ergohuman Elite 2 і перше враження...
Ну це як ходити в термобілизні X-bionic після звичайного одягу, якщо хтось в темі :laugh: Прямо відчуваєш на своєму тілі наскільки заморочки в структурі виробу не маркетингові лозунги, а дійсно працюють)
Щось детальне і конструктивне напишу як зникнуть емоції + покористуюсь довше одного дня, але вже жалкую що не заморочився з кращим кріслом раніше.
KVM
Member

Повідомлення

Хотілось почути думки власників Ergohuman та і взагальному теж - чи доречно брати крісло з підставкою під ноги?
Особисто що помітив то в складеному режимі ноги бються об неї.
tablestikus
Member

Повідомлення

KVM: 15.09.2025 22:24 Хотілось почути думки власників Ergohuman та і взагальному теж - чи доречно брати крісло з підставкою під ноги?
Особисто що помітив то в складеному режимі ноги бються об неї.
Я два роки з Ergohuman Elite 2 - все ок і після маркуса спина повністю перестала боліти при затяжних робочих днях. Єдиний мінус - збира під сіткою що під сракою багато пилу і треба часто пилососити і є невеликий люфт при висунутому підголовнику.
Підставку для ніг не використовував і маю сумніви щодо її користі.
_tekken_
Junior

Повідомлення

tablestikus
а подскажите, пожалуйста, как сетка себя ведет? Провисает или нет? И как вообще по мягкости после маркуса: сильно твердое? Голым телом / в шортах комфортно сидеть или нет? Некоторые пишут, что дерет ткань и тело

Если можно, дайте развернутую обратную связь. Спасибо заранее
Відповісти