Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
momo
Member

Повідомлення

Да уж... Но сегодня брать 9XX серию на ОЛХ за столько денег...
С 9XX можно рискнуть взять разве макс 960-970.
К сожалению,ничего удивительного с этой 980Ti. :( :insane:
shnok
Member

Повідомлення

Кстати вот выше где человек писал, что его кинули с GTX980Ti, у продавца уже нет ничего на продажу, это или саппорт заблокировал, или не знаю.
Megaclite
Member

Повідомлення

980Ti - 10 років карті, і це 250W крупний чіп 601mm², такі довго не живуть.
Є куча RX580 2017-2018р 150w, та сама продуктивність в DX12 і +2гб
ну захотілось комусь розстатись з грошима :D
maxn
Member

Повідомлення

shnok
раскупили.
heidfeld
Member

Повідомлення

maxn: 27.05.2024 15:07 shnok
раскупили.
А ты жирно троллишь :gigi: :laugh: :lol:
sensey
Member

Повідомлення

Давно нічого тут не постив. І слава Богу, але прийшла біда і в мій дім. Деякий КОВАЛЬЧУК ОЛЕКСАНДР РУСЛАНОВИЧ тел. +380962976554 як говорить Getcontact Саша Електрик і інші теги пов'язані із ОЛХ. Але опустимо це. Зявився у Саші процесор із гнутими ногами АМ4 платформи і він вирішив протестувати його. На ОЛХ знайшов моє оголошення і замовив мою плату із післяоплатою. Плата приїхала на відділення НОВОЇ ПОШТИ №3 м.Бердичів 23.05.2024 об 11.05 та виїхала назад по відмові о 18.39 26.05.2024 весь цей час плата як зясувалося була у містера електрика який тестував свій проц на моїй платі. Як наслідок погнутий сокет АМ4 на крайньому ряді 4 пінів, що характерно для процесорів які падали а потім їм рівняли ноги. ТАкож зявилося коротке замикання по 12в лінії по живленню VCCP_NB або ще по ншому VCC_SOC. Весь цей час із 23 по 26 посилка не сканувалася на складі #3 м.Бердичів. Передаю за одно привіт тому, хто по старій (думаю що вже по старій тому що вирішуйте хто буде платити) дружбі видав цю посилку Сашку Електрику. Будьте обережні та бережіть рідних. :beer:
l-m
Member

Повідомлення

sensey
й толку тут передавати привіти? Напишіть скаргу в НП, буде кілька таких — розберуться з горе-співробітниками. А не буде, то й надалі псуватимуть людям посилки.
sensey
Member

Повідомлення

l-m: 27.05.2024 19:56 sensey
й толку тут передавати привіти? Напишіть скаргу в НП, буде кілька таких — розберуться з горе-співробітниками. А не буде, то й надалі псуватимуть людям посилки.
Вже. Оскільки це не партнерка то покривати хтось когось не буде.
Hash
Junior

Повідомлення

sensey
Ви випадково не плату б450 Мортар мах продавали?
sensey
Member

Повідомлення

Hash: 27.05.2024 22:14 sensey
Ви випадково не плату б450 Мортар мах продавали?
Ні але теж мсі б450 :beer:
pelia
Member

Повідомлення

fds2002: 23.05.2024 11:01 ublock опять пропускает топы, посмотрим через сколько починят
блін, а я все гадав куди ділись топи і потім дивувався коли вони повернулись, а тут ось воно що
movi
Member

Повідомлення

Megaclite: 27.05.2024 15:05980Ti - 10 років карті, і це 250W крупний чіп 601mm², такі довго не живуть.
Як раз у тому випадку карта померла не від старості а від сколу на чіпі))
Я свої HD7950 від різних виробників за 10 років розбирав безсчетну кількість разів, кожні три місяці. І нічого.
А те рукожопе створіння може і нову ухайдокати.
yupi
Member

Повідомлення

Alteraco: 27.05.2024 10:23Вскрыли, по гпу два диких скола, трещина, по плате внутри две глубокие царапины.
можно вечно смотреть на 3 вещи - как горит огонь, как кто-то работает, и как Вадим покупает трупы видяшек на олх :gigi:
Alteraco
Member

Повідомлення

Ой вей! Рад твоему весёлому сочувствию! )
В моём домашнем компе стоит лет пять именно такая же, фоундерс эдишен GTX980Ti, с которой мой комп работает каждый день. Максвэла до сих пор мне хватает. Комп позволяет сделать слай из двух карт, была задумка сделать слай из двух 980Ti. Не получилось. На ЛОХ.юа стараюсь ничего не покупать, кидки на кидках.
heidfeld
Member

Повідомлення

maxn: 27.05.2024 13:19
heidfeld: 27.05.2024 12:21 А сейчас что вообще на лохе нельзя отзывы почитать? А то написано много положительных отзывов, а там может быть 20 положительных и последние 5 начал кидать и негатив, а олх все равно пишет что положительные.

А то хочу цп купить, акк 2013 года, куча положительных доставок, много положительных отзывов, не пробивается, но цена раза в 2 ниже рыночной. Прям не знаю, говорит рабочий, продает тоже всякое разное, не подозрительное. Даже и не знаю что думать, ещё и время такое что могут продавать, лишь бы продать и цена поэтому такая, у кого какие мысли? Сумма небольшая, и прям не верится что из-за нее похе рят репутацию и аккаунт. Или..
Надо брать.
пофартило. не кинули)
shnok
Member

Повідомлення

sensey: 27.05.2024 19:41 Давно нічого тут не постив. І слава Богу, але прийшла біда і в мій дім. Деякий КОВАЛЬЧУК ОЛЕКСАНДР РУСЛАНОВИЧ тел. +380962976554 як говорить Getcontact Саша Електрик і інші теги пов'язані із ОЛХ. Але опустимо це. Зявився у Саші процесор із гнутими ногами АМ4 платформи і він вирішив протестувати його. На ОЛХ знайшов моє оголошення і замовив мою плату із післяоплатою. Плата приїхала на відділення НОВОЇ ПОШТИ №3 м.Бердичів 23.05.2024 об 11.05 та виїхала назад по відмові о 18.39 26.05.2024 весь цей час плата як зясувалося була у містера електрика який тестував свій проц на моїй платі. Як наслідок погнутий сокет АМ4 на крайньому ряді 4 пінів, що характерно для процесорів які падали а потім їм рівняли ноги. ТАкож зявилося коротке замикання по 12в лінії по живленню VCCP_NB або ще по ншому VCC_SOC. Весь цей час із 23 по 26 посилка не сканувалася на складі #3 м.Бердичів. Передаю за одно привіт тому, хто по старій (думаю що вже по старій тому що вирішуйте хто буде платити) дружбі видав цю посилку Сашку Електрику. Будьте обережні та бережіть рідних. :beer:
найдут и очень быстро. Камеры всюду. Советую через несколько дней позвонить узнать.
sensey
Member

Повідомлення

Там продовження теми є. Цей тіпок читає дану тему, бо замовив такуж плату зі Львова на те саме відділення#3 Бердичів, але вже на іншого отримувача Тимофій Голубіз новим телефоном 380680739579спаливсь він тим що відписав на олх де в профілі видно Олександр із номером телефону який я вказував раніше. На нову пошту шахрай приходив забирати посилку не сам а із «колегою». З приводу скарги не все так райдужно: керівник відділення не надає відео огляду а тільки фото. Плюс я пояснював, що це вже постанова з відмовою, посилку просто взяли зі складу на декілька днів, потім повернули. Оскільки посилки не було на складі 3 дні. Але оператор Ірина спираючись на те що на фото моя посилка запакована ( та не можу такого бути :gigi: ) при видачі то все ок. Відео із камер на складі в них переглянути немає можливості. Може камер там просто немає. Проблема ще й в тому що третій оператор змінюється і у всіх різні підходи скажу чесно самий перший Роман дійсно хотів допомогти зараз же якась Ірина їй абсолютно пофіг бабі десь під 50років. Я їй тільки півгодини пояснював що таке процесор і для чого він. І вона мені каже не подобається звертайся до органів. :idea:
fds2002
Junior

Повідомлення

имхо посты в фейсбуке и вообще везде на тему "сотрудники нп воруют посылки, их покрывает начальник отделения, горячая линия морозится", обращение в сб новой почты, лучше письменно с претензией. сразу все начнет образовываться

горячая линия это побалакать о том, о сем. надо именно сб теребить, это их работа.

короче, официальная претензия нп, с четким перечислением данных фактов - кто, когда, чем, куда.
Hash
Junior

Повідомлення

sensey
Я б на Вашому місці ще на електрону пошту написав. Там скоріше за все буде легше пояснити всю ситуацію з фактами що посилку забрали на 3 дні і робітники і сам керівник в цьому нічого дивного не бачать :laugh:
Плюс тут вже була не так давно історія з підмінної процесора на відділенні, то там компенсували всю суму.
п.с: Також хорошу пораду Вам дали з соц мережами, думаю там швидко вийдуть на зв'язок з Вами
Відповісти