А загрузчик, который будет грузить эту опенврт, все оттуда же.Gold_Star: ↑ 12.08.2026 21:49Можете видихати, на цей роутер є опенврт
Новости
Последние статьи и обзоры
Вибір роутера
-
username_1
Member
-
Melki
Member
проблема в мовіAvenger80: ↑ 12.08.2026 22:05как так получилось
разжевую на пальцах - там сидят точно такие-же как мы с тобой и как половина/треть/90%/10% (нужное подчеркнуть) населения нашей страны, которые открывают гугл (в лучшем случае, хотя не удивлюсь если Y) и собирают весь шлак умозаключений примитивной рассы...
-
Filabatya
Member
1с і досі в хвіст і гриву шумить, московський патріархат теж, то що через це до них ходити, фсбешникам в рясі поклони бити 
-
Ortyomko
Member
допущені це гучно сказано. там зареєструвався продавець і виклав свій асортимент у БД. От і всьо.Avenger80: ↑ 12.08.2026 22:10Та пожалуйста - https://zakupivli.pro/ecatalog/gov/view ... 564aff8a9a , вот это зрада. На самом высоком уровне пропущены, для государственных компаний.Ortyomko: ↑ 12.08.2026 22:07обманюєш
А взагалі своя голова має бути на плечах.
І ти завжди пишеш що "а я чо, я нічо, не пропагандую за свій кінетік", але ж ось - пропагандуєш.
-
Avenger80
Member
Был бы он плохим в программном и железном смысле, я бы его не упоминал вообще. Но практика показывает наоборот, в том числе по отзывам на наших торговых площадках. Просто были бы они серыми, продавались в подвальных магазинах - это одно. Но они имеют сертификацию, продаются во всех торговых сетях, допущены на Проззоро. Прям какие-то нестыковки легальности идут.Ortyomko: ↑ 12.08.2026 22:15І ти завжди пишеш що "а я чо, я нічо, не пропагандую за свій кінетік", але ж ось - пропагандуєш.
Ну кто-то должен за этим следить? Почему не следят?Ortyomko: ↑ 12.08.2026 22:15допущені це гучно сказано. там зареєструвався продавець і виклав свій асортимент у БД. От і всьо.
-
Ortyomko
Member
ти мене питаєш? я не знаю. Я за себе відповідаю - тому не беру ні кацапські ні китайські роутери.Avenger80: ↑ 12.08.2026 22:29 Ну кто-то должен за этим следить? Почему не следят?
Ти ж взяв кацапський до 2022, але ж завжди знаходиш привід росказати які вони класні, таким чином росповсюджуючи.
-
Avenger80
Member
Ок. Сегодня человек искал роутер для своих задач - хоть один посоветовал ему роутер с хорошим этим функционалом - с хорошей скоростью, совместимостью с файловыми системами, гибкостью в настройке и т.д.?Ortyomko: ↑ 12.08.2026 22:36ти мене питаєш? я не знаю. Я за себе відповідаю - тому не беру ні кацапські ні китайські роутери.
Ти ж взяв кацапський до 2022, але ж завжди знаходиш привід росказати які вони класні, таким чином росповсюджуючи.
К примеру, где здесь хоть один отзыв, что редкая гадость - https://rozetka.com.ua/ua/keenetic-kn-1 ... /comments/ ?
-
Gold_Star
Member
Не в образу, але часто читаю подібне від власників китайського смартфона зі встановленим телеграмом, що вже казати про китайські БС замість Nokia чи EricssonOrtyomko: ↑ 12.08.2026 22:36 Я за себе відповідаю - тому не беру ні кацапські ні китайські роутери.
-
Ortyomko
Member
чел пише тут запитання рівня чата ГПТ, тому і не отримав відповідь.Avenger80: ↑ 12.08.2026 22:39Ок. Сегодня человек искал роутер для своих задач - хоть один посоветовал ему роутер с хорошим этим функционалом - с хорошей скоростью, совместимостью с файловыми системами, гибкостью в настройке и т.д.?Ortyomko: ↑ 12.08.2026 22:36ти мене питаєш? я не знаю. Я за себе відповідаю - тому не беру ні кацапські ні китайські роутери.
К примеру, где здесь хоть один отзыв, что редкая гадость - https://rozetka.com.ua/ua/keenetic-kn-1 ... /comments/ ?
я там написав поганий відгук, його видалили. От тобі і показник.
Курці про цигарки теж рідко погане кажуть, але всі знають що то кака.
Відправлено через 38 секунд:
у мене корейський з вотсапом, сігналом і трімойGold_Star: ↑ 12.08.2026 22:44Не в образу, але часто читаю подібне від власників китайського смартфона зі встановленим телеграмом, що вже казати про китайські БС замість Nokia чи EricssonOrtyomko: ↑ 12.08.2026 22:36 Я за себе відповідаю - тому не беру ні кацапські ні китайські роутери.![]()
-
Gold_Star
Member
СігмаOrtyomko: ↑ 12.08.2026 22:48у мене корейський з вотсапом, сігналом і трімой
-
Yurius
Member
Та куди мені до тебе,головаOrtyomko: ↑ 12.08.2026 22:48чел пише тут запитання рівня чата ГПТ, тому і не отримав відповідь.