Новости
Последние статьи и обзоры
Hoyoverse
-
Kirakishou
Member
Щось Зенлесс кудись не туди рухається. Вийшла персонаж, Орфея і Магус. Це доросла жінка. ЇЇ до цього показували в сюжеті як NPC і вона відносно зацензурена. Не прям як Янагі, але все одно. Хоча загалом можна було б її покрутити. Вчора почитав в примітках до оновлення, що вони оптимізували їй ефекти. Подумав, що додали цензури. Дійсно, прибрали позу із анімацій, де вона вигиналася, типу як Джейн Доу.
І наступного персонажа, Люсію, вони вже мінімум двічі переробили. Спочатку зробили її менш THICC, потім взагалі одяг переробили.
Не дуже хороша тенденція, адже особисто мене ця гра приваблює менш зацензуреними персонажами. Звичайно, до корейців їм далеко, але все одно тут цензури менше, ніж в Геншині, ВуВі та ХСР.
Щось всі три основні гри Хойо кудись не туди рухаються.
Це й ВуВи стосується, туди завезли HP інфляцію для босів в ендгеймі, що навіть сертифіковані куроботи почали про це говорити, хоча раніше вони якраз ігри Хойо критикували за HP інфляцію. Чи то Куро їм платити перестала, чи вони розуміють, що далі замовчувати проблеми гри не можна, бо вже не одне відео з критикою виходить.
daesz
В Нікке зараз коллаб з Резідент Івол. Дали 20 круток на пошту, я сьогодні за 10 круток забрав Аду Вонг.
І наступного персонажа, Люсію, вони вже мінімум двічі переробили. Спочатку зробили її менш THICC, потім взагалі одяг переробили.
Не дуже хороша тенденція, адже особисто мене ця гра приваблює менш зацензуреними персонажами. Звичайно, до корейців їм далеко, але все одно тут цензури менше, ніж в Геншині, ВуВі та ХСР.
Щось всі три основні гри Хойо кудись не туди рухаються.
Це й ВуВи стосується, туди завезли HP інфляцію для босів в ендгеймі, що навіть сертифіковані куроботи почали про це говорити, хоча раніше вони якраз ігри Хойо критикували за HP інфляцію. Чи то Куро їм платити перестала, чи вони розуміють, що далі замовчувати проблеми гри не можна, бо вже не одне відео з критикою виходить.
daesz
В Нікке зараз коллаб з Резідент Івол. Дали 20 круток на пошту, я сьогодні за 10 круток забрав Аду Вонг.
-
daesz
Member
lewerlin
я щось скептично відносився до ананти та НТН, і все ще поки не планую навіть пробувати. Незнаю, щось мені не заходить ні геймплейно, ні візуально
Kirakishou
уфф, мб поставлю на телефоні суто покрутити безплатні крутки, бо з компа зніс декілька тижнів тому, коли підчищав те, в що не граю чи те, що не потрібне більше
я щось скептично відносився до ананти та НТН, і все ще поки не планую навіть пробувати. Незнаю, щось мені не заходить ні геймплейно, ні візуально
Kirakishou
уфф, мб поставлю на телефоні суто покрутити безплатні крутки, бо з компа зніс декілька тижнів тому, коли підчищав те, в що не граю чи те, що не потрібне більше
-
lewerlin
Member
Бо ринок з'їв паверкріп Хойо і всі почали мавпувати(буквально всі). Тим часом хитрий Давей в новому проєкті взагалі хоче гачу прибрати. Це в принципі новий тренд якийсь, всі на модель Варфрейму заглядаються.Kirakishou: ↑ 24.09.2025 19:21Це й ВуВи стосується, туди завезли HP інфляцію для босів в ендгеймі, що навіть сертифіковані куроботи почали про це говорити, хоча раніше вони якраз ігри Хойо критикували за HP інфляцію. Чи то Куро їм платити перестала, чи вони розуміють, що далі замовчувати проблеми гри не можна, бо вже не одне відео з критикою виходить.
Хоча всі ці ігри с ХП в гачі, окрім ледачих маркетологів, більше нікому не потрібні. Глянемо, як Куро вийдуть з під цієї хвилі хейту.
Отправлено спустя 6 минут 8 секунд:
НТН щось надто не того, якесь бездарне. А Ананта смачно виглядає. Сам концепт сильний, ГТА5 тільки для 12+(оригінал 17+) і приправлене спайдерменом. Свіжий геймплей виглядає адекватно. Персонажі теж добре пропрацьовані. Якщо не напорять з якістю, можуть тупо монетизацію в Рокстар передерти і буде хіт, можна буде пробувати.daesz: ↑ 24.09.2025 19:31я щось скептично відносився до ананти та НТН,
-
daesz
Member
У рокстар монетизація б2п. Щось мало мені віриться, що вона здобуде популярність у гачагеймерівlewerlin: ↑ 24.09.2025 19:40можуть тупо монетизацію в Рокстар передерти і буде хіт
-
lewerlin
Member
ГТА5 наразі ФТП.daesz: ↑ 24.09.2025 19:42У рокстар монетизація б2п.
-
Kirakishou
Member
lewerlin
Мені трейлер Ананти сподобався. Деякі пейзажі, особливо метро вверх ногами, нагадали різні аніме з футуристичним містом. Але як вони збираються її монетизувати, якщо не буде гачі? Продавати косметику? Чи просто продаватимуть гру?
Мені трейлер Ананти сподобався. Деякі пейзажі, особливо метро вверх ногами, нагадали різні аніме з футуристичним містом. Але як вони збираються її монетизувати, якщо не буде гачі? Продавати косметику? Чи просто продаватимуть гру?
-
lewerlin
Member
Зараз всі активно дивляться в бік моделі Варфрейму, ну і в ГТА5 левова частка доходів від внутрішніх донатів(складно пояснити, якщо в ГТА онлайн не грали). Ананта без гачі відразу отримує потенціал ММО по типу ГТА і легко монетизується.Kirakishou: ↑ 24.09.2025 19:49Мені трейлер Ананти сподобався. Деякі пейзажі, особливо метро вверх ногами, нагадали різні аніме з футуристичним містом. Але як вони збираються її монетизувати, якщо не буде гачі? Продавати косметику? Чи просто продаватимуть гру?
Проблема гачі, що вона таки рулетка і на це дуже сильно агриться суспільство і всякі комісії, враховуючи, що ігри 12+. А обираючи між рейтингом і гачею, девелопери явно оберуть рейтинг.
-
daesz
Member
Та ніби все ще б2п
- спойлер

-
lewerlin
Member
Ага, це вони ехансед знов почали продавати. До цього вона кілька років була безкоштовна.
-
daesz
Member
Я, чесно кажучи, не бачив ніколи її безкоштовною. За винятком коли її роздавали в ЕГС разок, тай то - це акція на 1 тижденьlewerlin: ↑ 24.09.2025 20:39Ага, це вони ехансед знов почали продавати. До цього вона кілька років була безкоштовна.
Ось наприклад легасі :
https://steamdb.info/app/271590/
- спойлер

https://steamdb.info/app/3240220/
- спойлер

-
lewerlin
Member
В якийсь момент її стало безглуздо продавати, зате через ФТП можна було різко наростити базу донатів. Видимо керівництво рокстар, в силу віку, надто звикле до класичних продажів, і під приводом енхунседу до них повернулось(роздавши його всім власникам оригіналу, лол).daesz: ↑ 24.09.2025 20:44Я, чесно кажучи, не бачив ніколи її безкоштовною.
-
daesz
Member
lewerlin
мб, я не дуже великий поціновувач гта5, починав двічі, не пройшов жодного разу
Остання (і єдина) частина яку повністю закінчив - це вайс сіті (ту, що була після гта3), а вже згаданий гта5 взяв на роздачі в ЕГС
РДР2 мав дуже-дуже довгий час в списку бажаного і помітив, що вони навіть не знижують базову ціну на старі ігри (ну типу, якщо вона на релізі була 60$ то так і залишаються протягом всього свого існування, в той час й більшість інших компаній дпропають базову до, наприклад, 40).
мб, я не дуже великий поціновувач гта5, починав двічі, не пройшов жодного разу
Остання (і єдина) частина яку повністю закінчив - це вайс сіті (ту, що була після гта3), а вже згаданий гта5 взяв на роздачі в ЕГС
РДР2 мав дуже-дуже довгий час в списку бажаного і помітив, що вони навіть не знижують базову ціну на старі ігри (ну типу, якщо вона на релізі була 60$ то так і залишаються протягом всього свого існування, в той час й більшість інших компаній дпропають базову до, наприклад, 40).
-
Kirakishou
Member
Я сьогодні помітив, що Resident Evil Village подорожчав. Думав придбати повне видання та пограти тією високою вампіркою, але тепер передумав. Якщо вони не знижують ціни на старі ігри, а навпаки, піднімають, то нехай самі в них грають.daesz: ↑ 24.09.2025 20:54вони навіть не знижують базову ціну на старі ігри
-
daesz
Member
Також не розумію логіки в цьомуKirakishou: ↑ 24.09.2025 21:25Я сьогодні помітив, що Resident Evil Village подорожчав. Думав придбати повне видання та пограти тією високою вампіркою, але тепер передумав. Якщо вони не знижують ціни на старі ігри, а навпаки, піднімають, то нехай самі в них грають.daesz: ↑ 24.09.2025 20:54вони навіть не знижують базову ціну на старі ігри
А згаданий рдр2 мб в ЕГС роздаватимусь безплатно, от тоді повністю і пройду. А поки і без нього є в що пограти
-
Kirakishou
Member
Схоже, що я був занадто критичний до Зенлессу. Вони залишили цю анімацію, тільки перенесли її в інше місце. Раніше вона була, коли під час бійки з’являється екран з вибором персонажа, а зараз вона є як просто анімація в бійці. Просто в коментарях до відео деякі люди писали, що розробники цю анімацію прибрали, і це збило з пантелику, але насправді її не зовсім прибрали, а перемістили. Тоді це пов’язано не з цензурою, а з чимось іншим. Може зробили це, щоб швидше перемикатися між персонажами.
-
lewerlin
Member
Фейкова цензура. Всякі "борцуни" якраз в меню і крутять персонажа, далі не лізуть. Це навіть хтось з менеджменту може бутиKirakishou: ↑ 24.09.2025 23:56Тоді це пов’язано не з цензурою, а з чимось іншим. Може зробили це, щоб швидше перемикатися між персонажами.
-
Kirakishou
Member
lewerlin
Якщо так, тоді моя повага, що не зацензурили. Просто в цій анімації немає нічого такого, чого в грі вже не було. Цікаво, чи зможуть вони і надалі так хитрити? Думаю, що борцунів вистачає, в тому числі і серед аудиторії цієї гри. Недавно була драма, хоча вона і зараз продовжується, коли розробники анонсували нового чоловічого персонажа не в ролі п'ятірки, а в ролі четвірки. Після цього анонсу на реддіті почали спамити тредами та знижувати оцінку гри в магазинах. Можливо хтось і скарги на жіночих персонажів пише в різні інстанції, бо розробники вже двічі переробили жіночого персонажа, який буде в наступному банері.
Якщо так, тоді моя повага, що не зацензурили. Просто в цій анімації немає нічого такого, чого в грі вже не було. Цікаво, чи зможуть вони і надалі так хитрити? Думаю, що борцунів вистачає, в тому числі і серед аудиторії цієї гри. Недавно була драма, хоча вона і зараз продовжується, коли розробники анонсували нового чоловічого персонажа не в ролі п'ятірки, а в ролі четвірки. Після цього анонсу на реддіті почали спамити тредами та знижувати оцінку гри в магазинах. Можливо хтось і скарги на жіночих персонажів пише в різні інстанції, бо розробники вже двічі переробили жіночого персонажа, який буде в наступному банері.
-
Kirakishou
Member
Вийшло геймплейне відео Ananta, геймплейне відео Arknights: Endfield, а також анонс старту Chaos Zero Nightmare.
- спойлер
-
daesz
Member
Kirakishou
CZN, чесно кажучи, задовбали пінгати в дискорді по декілька раз в день
АК бачив, анату гляну ввечері
CZN, чесно кажучи, задовбали пінгати в дискорді по декілька раз в день
АК бачив, анату гляну ввечері
-
daesz
Member
https://store.steampowered.com/app/3616 ... ul_Heroes/
Релізнулась сьогодні, нажаль, не пробуватиму, бо CZN наступного місяця + гфл2 сьогодні апдейт.
Релізнулась сьогодні, нажаль, не пробуватиму, бо CZN наступного місяця + гфл2 сьогодні апдейт.