Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
Ramon
Member
Alex+
dead_rat
mumu
Дякую за відповіді
Ні, передні зірки сенсу міняти не бачу, вони ще добрі
В крайньому випадку після заміни ланцюга на новий з передніми зірками проблем жодних
dead_rat
mumu
Дякую за відповіді
Ні, передні зірки сенсу міняти не бачу, вони ще добрі
В крайньому випадку після заміни ланцюга на новий з передніми зірками проблем жодних
-
Alex+
Member
Ramon
Цеп ще перевірте, бо якщо потягнутий то буде проскакувати на нових зірочках, та швидко їх з'їсть.
Цеп ще перевірте, бо якщо потягнутий то буде проскакувати на нових зірочках, та швидко їх з'їсть.
-
Hotspur
Member
розумні люди міняють все якщо вони багато їздили. передні зірки, цеп, касетуAlex+: ↑ 28.05.2023 23:44Цеп ще перевірте, бо якщо потягнутий то буде проскакувати на нових зірочках, та швидко їх з'їсть.
-
3-14
Member
Про касети і зірки. Якщо хтось пропустив, то шимано десь трохи менше року як випускає 8-швидкісну касету 11-40 і відповідний переклюк Acera. Я раніше пробував купити мікрошифт адвент на 12-46, але переклюків мікрошифта ніде нема Разом шиманівська касета з переклюком обійшлися десь в 40 євро Хто хотів 1х, але не мав грошей -- самий час думати про апгрейд.
З плюсів ще додам те, що нарешті дружина не плутає передачі, а то з 3х8 всяке бувало.
П.С. якщо хтось подумає, що я міг-би дружині щось порядніше купити, то її велосипед стоїть постійно на вулиці, ставити туди якийсь топовий групсет не має сенсу, він там і тижня не проживе.
Відправлено через 6 хвилин 12 секунд:
Ramon
Якщо там у тебе не касета, то менше ніж 14 на найменшій зірочці ти не підеш
З плюсів ще додам те, що нарешті дружина не плутає передачі, а то з 3х8 всяке бувало.
П.С. якщо хтось подумає, що я міг-би дружині щось порядніше купити, то її велосипед стоїть постійно на вулиці, ставити туди якийсь топовий групсет не має сенсу, він там і тижня не проживе.
Відправлено через 6 хвилин 12 секунд:
Ramon
Якщо там у тебе не касета, то менше ніж 14 на найменшій зірочці ти не підеш
-
dead_rat
Member
3-14
Агінь! Сінгл зпереду для міста це супер.
Мені б у горах 11-40 а у місті то трошки великувата, але не принципово.
9 ком‘ютерів з 10
Агінь! Сінгл зпереду для міста це супер.
Мені б у горах 11-40 а у місті то трошки великувата, але не принципово.
9 ком‘ютерів з 10
-
Ramon
Member
Підкажіть, тут все вірно написано? По ходу у мене тріскачка, але завтра ще гляну
https://velik-shop.com.ua/uk/2332/kaset ... nyayutsya/
https://velik-shop.com.ua/uk/2332/kaset ... nyayutsya/
-
waryag
Member
В цілому так, але місцями там простоRamon: ↑ 29.05.2023 00:33 Про касети і зірки. Якщо хтось пропустив, то шимано десь трохи менше року як випускає 8-швидкісну касету 11-40 і відповідний переклюк Acera. Я раніше пробував купити мікрошифт адвент на 12-46, але переклюків мікрошифта ніде нема Разом шиманівська касета з переклюком обійшлися десь в 40 євро Хто хотів 1х, але не мав грошей -- самий час думати про апгрейд.
Некомпетентний переклад компетентної статті.
-
Ramon
Member
Виходить що це таки касета?
-
murzik
Member
на вигляд не схоже, що там 38 (ви про задню зірку чи передню?
https://www.sportek.in.ua/blogs/stati/v ... mi?lang=ua
https://www.sportek.in.ua/blogs/stati/v ... mi?lang=ua
-
Alex+
Member
Ramon
По фоткам не зрозуміло чи то касета чи ні. Зніміть колесо и сфотографуйте
По фоткам не зрозуміло чи то касета чи ні. Зніміть колесо и сфотографуйте
-
3-14
Member
Наскільки мені відомо, трещіток на 11 не існує, але це не точно. Фото самого колеса тут би допомоглоRamon: ↑ 29.05.2023 08:21результат 11-29
-
Ramon
Member
Alex+
3-14
Кажіть що як сфоткати, але знімати колесо зараз немає як
колеса 28"
3-14
Кажіть що як сфоткати, але знімати колесо зараз немає як
колеса 28"
-
Alex+
Member
Ramon
Не знімаючи не видно. Пошукайте характерні відмінності згідно з вашим же посиланням
viewtopic.php?p=3589606#p3589606
Не знімаючи не видно. Пошукайте характерні відмінності згідно з вашим же посиланням
viewtopic.php?p=3589606#p3589606
-
Ramon
Member
Alex+
У мене найменша зірочка має 11 зубів. Виходить таки що касета
У мене найменша зірочка має 11 зубів. Виходить таки що касета
-
Alex+
Member
Ramon
Вашому роверу багато років? Можливо там якісь інші стандарти були. Тож краще не на кількість зубів дивитись, а на характерні відмінності центральної частини - чи є там гайка, чи вона просто накручується
Вашому роверу багато років? Можливо там якісь інші стандарти були. Тож краще не на кількість зубів дивитись, а на характерні відмінності центральної частини - чи є там гайка, чи вона просто накручується
-
Ramon
Member
Alex+
Роверу три роки... Три роки як він у мене
А так он є наклейка 2003 edition
Роверу три роки... Три роки як він у мене
А так он є наклейка 2003 edition
-
3-14
Member
Ramon
А в чому, власне, питання? Якщо ти не знаєш як відрізнити касету від тріщотки, то що б воно там не було, сам ти його не поміняєш. В майстерні, тим часом, тобі і скажуть, що воно таке і поміняють одразу
А в чому, власне, питання? Якщо ти не знаєш як відрізнити касету від тріщотки, то що б воно там не було, сам ти його не поміняєш. В майстерні, тим часом, тобі і скажуть, що воно таке і поміняють одразу
-
Hotspur
Member
симпатично загалом3-14: ↑ 28.05.2023 23:57Про касети і зірки. Якщо хтось пропустив, то шимано десь трохи менше року як випускає 8-швидкісну касету 11-40 і відповідний переклюк Acera. Я раніше пробував купити мікрошифт адвент на 12-46, але переклюків мікрошифта ніде нема Разом шиманівська касета з переклюком обійшлися десь в 40 євро Хто хотів 1х, але не мав грошей -- самий час думати про апгрейд.
-
Ramon
Member
3-14
В моєму містечку є одна "майстерня" = це один мужик, який собі на дому займається ведосипедами)
В наявності в нього точно не буде шімано, а я думаю замовити в інтернетусах скоріш за все шимі)
А вже мінятиме то так, цей мужик
В моєму містечку є одна "майстерня" = це один мужик, який собі на дому займається ведосипедами)
В наявності в нього точно не буде шімано, а я думаю замовити в інтернетусах скоріш за все шимі)
А вже мінятиме то так, цей мужик