Новости
Последние статьи и обзоры
Перевірені люди (2024-2026)
-
bez5dva
Member
Купил у Danil кулер Peerless Assasin 120 SE по полной предоплате. Отправлен был быстро, пришел в самом лучшем виде, работает нормально. Рекомендую.
-
tribute
Member
Купував пам'ять у Nuclear World, по повній передплаті, все ОК.
-
dubievka
Junior
Купил у Asvon видеокарту по полной предоплате. Все ок. Рекомендую.
-
Asvon
Junior
Рекомендую dubievka как отличного покупателя 
-
Sharkoff
Member
TwisT придбав у мене товар по передоплаті, рекомендую даного форумчанина.
-
bullik01
Junior
Підтверджую.moonlight49: ↑ 26.04.2025 16:43 Як покупець мав справу з панами bullik01, Enjoy, optimus по повній передоплаті. Все пройшло добре та оперативно. Рекомендую до співпраці.
Продав moonlight49 комплект Gigabyte Z87-HD3 + i5-4670 по повній передоплаті. Все пройшло швидко й успішно. Рекомендую до співпраці!
-
DAF
Junior
Придбав по повнiй передoплатi MB AM4+32Gb DDR4 у CKA3O4HuK
Все на найвищому рiвнi, щиро раджу до спiвпрацi!

Все на найвищому рiвнi, щиро раджу до спiвпрацi!
-
toor
Junior
Покупал у ELVEON ssd по полной предоплате, все отлично! рекомендую!
-
iamduxa
Junior
Продал блок питания, пользователю isusik63 по полной предоплате
спасибо за покупку 
-
isusik63
Member
Взаимно рекомендую камрада iamduxa ,iamduxa: ↑ 29.04.2025 13:22 Продал блок питания, пользователю isusik63 по полной предоплатеспасибо за покупку
![]()
-
ELVEON
Junior
Так же рекомендую toor к сотрудничеству.toor: ↑ 29.04.2025 00:07 Покупал у ELVEON ssd по полной предоплате, все отлично! рекомендую!
-
pelia
Member
Купував у Volya оперативну пам'ять по повній передплаті, все пройшо чудово, рекомендую!
-
korea
Member
Можу рекомендувати Васильович як надійного покупця. Купив відяшку у мене по передоплаті 
-
der_meister
Member
купил у комрада Maksi_mus и7-7700 по полной предоплате, все отлично, рекомендую.
-
Васильович
Member
Навзаєм рекомендую korea, як продавця - придбав у нього відеокарту MSI RTX 3060 12 Gb Ventus по повній передоплаті. Карта, як і було вказано в описі, має чудовий стан, комплект, чек про покупкуkorea: ↑ 30.04.2025 12:05Можу рекомендувати Васильович як надійного покупця. Купив відяшку у мене по передоплаті
-
Владимир_К
Junior
Купил у Paranoia корпус, в отличном состоянии как и было указано в описании, продавца рекомендую 
-
Paranoia
Junior
Владимир_К придбав у мене корпуc, все пройшло чудово, рекомендую

-
Sparkle
Junior
Купив у олег Л материнську плату, з мінімальною передплатою на наложний платіж, все чудово, швидкі відповіді та детальна інформація, відправка день у день. Усім рекомендую.
-
олег Л
Junior
Рекомендую Sparkle. Ответственный и надежный покупатель

-
kurdas
Junior
Рекомендую к сотрудничеству форумчанина panaceyya