Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

7mindfields: 09.08.2025 15:52Якщо в тебе немає грошей - це не привід купувати всякий шлак типу самсунгів j серії, або виправдовувати таким чином придбання такого ж шлаку, типу redmi note 5, просто тому що такі телефони технічно мертві вже на момент релізу, без всяких оновлень по
Классный ответ - пять баллов, хотя я большее не ожидал, если честно. :gigi:
7mindfields
Member

Avenger80: 09.08.2025 15:53
7mindfields: 09.08.2025 15:52Якщо в тебе немає грошей - це не привід купувати всякий шлак типу самсунгів j серії, або виправдовувати таким чином придбання такого ж шлаку, типу redmi note 5, просто тому що такі телефони технічно мертві вже на момент релізу, без всяких оновлень по
Классный ответ - пять баллов, хотя я большее не ожидал, если честно. :gigi:
Який аргумент (ніякий) - така і відповідь
Avenger80
Member

7mindfields: 09.08.2025 15:54Який аргумент (ніякий) - така і відповідь
И дураку ясно, что смартфон за 1000 баксов будет лучше смартфона за 200 баксов, для этого ВУЗ заканчивать не надо. Но... не у каждого есть 1000 баксов на телефон - или ты тоже этого никак не можешь понять. И на каждый товар есть свой покупатель. Поэтому я пытаюсь тебе привести примеры ОДНОЙ ценовой категории.
7mindfields
Member

Avenger80: 09.08.2025 15:57 Но... не у каждого есть 1000 баксов на телефон - или ты тоже этого никак не можешь понять.
Avenger80: 09.08.2025 15:50 б/у с OLX прошлых лет.
Изображение
Donate
Member

7mindfields: 09.08.2025 15:52
Avenger80: 09.08.2025 15:42 Снова мы говорим за телефоны одной цены в магазине!!!! Покупатель идёт в магазин того времени и покупает - один стоит, образно говоря, 3000грн и другой 3100грн. Вот как я рассматриваю, а не просто серию независимо от цены - плюс минус бесконечность.
Переливаєш вже котру сторінку з пустого в порожнє, виправдовуючи придбання всякого сміття, такі як ти в 2012 в мене питали чому 32ʼʼ бравіс за 2к показує зображення гірше за поряд стоячі самсунг/соні на 40ʼʼ вартістю більше 20к і після цього брали бравіс, бо не така вже й велика різниця в зображенні (с)
Якщо в тебе немає грошей - це не привід купувати всякий шлак типу самсунгів j серії, або виправдовувати таким чином придбання трохи кращого шлаку, типу redmi note 5, просто тому що такі телефони технічно мертві вже на момент релізу, без всяких оновлень пз
Ну там як аппарат був популярним то на нього легко було можна вліпити кастом по типу Pixel Expirience с gcam там взагалі був непоганий аппарат. Да й софт у салямі в ті часи не був таким яким він є зараз... Хоча це вже щось значить :rotate:
shnok
Member

Avenger80: 09.08.2025 15:57
7mindfields: 09.08.2025 15:54Який аргумент (ніякий) - така і відповідь
И дураку ясно, что смартфон за 1000 баксов будет лучше смартфона за 200 баксов, для этого ВУЗ заканчивать не надо. Но... не у каждого есть 1000 баксов на телефон - или ты тоже этого никак не можешь понять. И на каждый товар есть свой покупатель. Поэтому я пытаюсь тебе привести примеры ОДНОЙ ценовой категории.
Вы даже не пытайтесь ему что-то прояснить. Это адепт яблока, давно в этой теме, и пытается каждый раз навязывать свою точку зрения, что даже сейчас айфон 11 отличный выбор, лучше чем новые редми😄. Ведь это айфон
7mindfields
Member

shnok: 10.08.2025 12:01
Avenger80: 09.08.2025 15:57
Вы даже не пытайтесь ему что-то прояснить. Это адепт яблока, давно в этой теме, и пытается каждый раз навязывать свою точку зрения, что даже сейчас айфон 11 отличный выбор, лучше чем новые редми😄. Ведь это айфон
наступного разу перед падінням з мото спробуй вдягати шолом, має допомогти
Скільки особисто в тебе було смартфонів redmi note серії?
Последний раз редактировалось 7mindfields 10.08.2025 13:16, всего редактировалось 2 раза.
Васильович
Member

shnok: 10.08.2025 12:01даже сейчас айфон 11 отличный выбор
Все відносно.
З нуля купувати його навряд чи варто.
Але якщо вже є в користуванні - то пристрій досі чудовий і знайти дійсно варті причини для оновлення - досить не тривіально (так, розумію, що суб'єктивні причини знайти можна завжди).
7mindfields
Member

Donate: 10.08.2025 11:07 легко було можна вліпити кастом по типу Pixel Expirience с gcam там взагалі був непоганий аппарат.
То вже advanced, мова про девайс із коробки
Avenger80
Member

7mindfields: 10.08.2025 13:24То вже advanced, мова про девайс із коробки
Так и из коробки он был нормальный в его цену... Но у вас другой случай - смартфон до 300 баксов, условно, не смартфон, а г... полное, поэтому нужно брать б/у с OLX, если не дотягиваешься до флагманов - такая ваша политика и она истинно верная, правда только для вас. :gigi:
waryag
Member

Donate: 10.08.2025 11:07Ну там як аппарат був популярним то на нього легко було можна вліпити кастом по типу Pixel Expirience с gcam там взагалі був непоганий аппарат. Да й софт у салямі в ті часи не був таким яким він є зараз... Хоча це вже щось значить :rotate:
Кастоми навіть в кращі часи були незначною частиною ринку.
На той кілер фічею сяомі були великі батареї і приємна на фоні великих брендів ціна. Потім ємність акумів і ціни плюс-мінус устаканилися по ринку, з'явилася купа конкурентів, а реклама і косяки залишилися.
7mindfields
Member

Avenger80: 10.08.2025 13:43 Но у вас другой случай - смартфон до 300 баксов, условно, не смартфон, а г... полное, поэтому нужно брать б/у с OLX
За $300 вже є нормальні смартфони, не приписуй мені свої хворі фантазії через те, що мені не подобаються ксяомі
shnok
Member

7mindfields: 10.08.2025 12:58
shnok: 10.08.2025 12:01
наступного разу перед падінням з мото спробуй вдягати шолом, має допомогти
Скільки особисто в тебе було смартфонів redmi note серії?
два). І я ними був задоволений враховуючи ціну- якість. Наразі в мене 15 plus). Яким я за його вартість не задоволений. "Цацка" просто. Б\у телефони ніколи майже не розглядаю, не знаю хто як, але з телефонами сплять, ходять в туалет деякі, і т.д. для мене це більш особлива річ.
Якщо що я тебе тролю друже, ну не можна так відстоювати якийсь бренд, все одно що ти отримуєш з цього якусь матеріальну вигоду.
Стосовно падінь з мото, взагалі не смішно) екіп повний завжди на мені. :super:
Avenger80
Member

7mindfields
Давай так - примеры, лично от тебя до 300 долларов новых смартфонов, которые на твой взгляд нормальные у нас в магазинах, торговых сетях. И ты не говорил, что тоже Сяоми ненавистник - что ж такого тебе Сяоми сделала, тоже интересно... :gigi: Мне просто интересна логика здорового человека без вот этих сумасшедших эмоциональных выпадов. Это ж форум и люди должны обмениваться мнениями своими, советами. Какой смартфон лучше в районе 100 долларов, в районе 200 долларов, в районе 300 долларов и т.д. и предлагаться варианты, а не просто чисто эмоции - Сяоми г..., потому что г..., я так сказал... И вообще всё г... до 200-300 долларов, лучше возьми флагман б/у прошлых лет с рук. Это не ответ, это полный бред.
Последний раз редактировалось Avenger80 10.08.2025 14:14, всего редактировалось 3 раза.
7mindfields
Member

shnok: 10.08.2025 13:51 два). І я ними був задоволений враховуючи ціну- якість.
Які?
Avenger80
Member

7mindfields: 10.08.2025 13:49За $300 вже є нормальні смартфони
Avenger80: 10.08.2025 13:43смартфон до 300 баксов
Не 350-399 долларов, а до 300 баксов. Ну ок, давай и до 300 и чуть выше 300 долларов - мне просто интересно, что такой как ты спец будешь советовать и почему. Просто интересно, на нашем форуме - будет время, что будут давать реально полезные советы, без вот этого тупого срача.
Shpoker
Member

Вкину дровишек про то что смартфон - высокотехнологичный компьютер в миниатюрном формате на который инженеры тратили годы разработок, содержит в себе проц, мамку, диск, оперативку, экран, динамик, микрофон, модем, вайфай, блютуз, нфц, упс, еще кучу хлама, а требования к нему по цене выставляются как к фулл-хд монитору
7mindfields
Member

Avenger80: 10.08.2025 13:55 Какой смартфон лучше в районе 100 долларов
яка нова відеокарта краще до 100 доларів?
До 300 - pixel 7a
Последний раз редактировалось 7mindfields 10.08.2025 14:37, всего редактировалось 1 раз.
Avenger80
Member

Shpoker: 10.08.2025 14:29Вкину дровишек про то что смартфон - высокотехнологичный компьютер в миниатюрном формате на который инженеры тратили года разработок, содержит в себе проц, мамку, диск, оперативку, экран, динамик, микрофон, модем, вайфай, блютуз, нфц, еще кучу хлама, а требования к нему по цене выставляются как к фулл-хд монитору по цене
Просто у каждого свои требования и эти требования не должны навязываться как истинно правильные. На счёт мониторов - монитор может быть тоже FHD - и за 4 тыс. грн и 50 тыс. грн, образно говоря.
shnok
Member

7mindfields: 10.08.2025 13:55
shnok: 10.08.2025 13:51 два). І я ними був задоволений враховуючи ціну- якість.
Які?
redmi note 5, та ось рік тому назад був redmi note 13 pro 5g ( не плюс, так як там водопад, але то вже також на любителя.) так от, якщо пам'ять мені не зраджує, то певні приторможування на note 5 були, а ось на redmi note 13 pro 5g - ні. Взагалі чудовий телефон на свою вартість, тонкі рамки, все бігає, нічого не тупить. Порівнював з Moto Edge 50, редмі сподобався набаго краще. В мото тільки коробка і запах кращий з неї :)
Так звісно, яблуко 15плюс відчувається дорожче, але і вартість його в тричі більше(тільки не потрібно знову про олх б/у) :gigi: . Взагалі, я не розумію, що тут ви намагаєтесь довести, це як порівнювати kia k5 та bmw m5. Якщо взяти наприклад теоритично, для мене Samsung Galaxy S25 ultra або новий про макс, так я би обрав яблуко. Але я особисто, не розумію людей, які купують телефони з рсім, 12 і нижче моделі айфонів, в них абсолютно немає ніяких перваг( окрім напевно відео запису) навіть проти того ж redmi note 13 pro 5g, але то справа кожного. За ту вартість ви отримуєте новий телефон, на якому ніякий підліток не розглядва голих дівчат) :laugh: кхм, без нагативу якщо що.
Последний раз редактировалось shnok 10.08.2025 14:39, всего редактировалось 1 раз.
Ответить