Новости
Последние статьи и обзоры
Hoyoverse
-
Kirakishou
Member
daesz
А ще історія круток не переноситься, наскільки я зрозумів. Тобто якщо не отримав скін, то ніякого гаранту на наступний у тебе немає, ти знову крутиш з початку. Добре, що я видалив цю гру. Мені і так вистачає ігор, на які я витрачаю гроші. А в цій грі дівчата симпатичні, я впевнений, що витрачав би і на неї гроші.
Я не планував на ВуВу витрачати, але почав брати підписку і недавно вже майже наважився купити пак заради скіна для Чанлі, але потім передумав, бо скидка на нього закінчилася. Куплю його з кешбеку за підписку.
Як і на ігри Хойо. Думав, що буду тепер тільки в Зенлесс гроші заливати. Ну ще іноді в ХСР. Але я знову почав ще й в Геншині підписку брати, бо там анонсували цікавих персонажів.
Щойно виграв Тіамат в Лост Сворд. Аж офігів, бо хотів її і скоро має бути її банер. Тепер у мене є всі дівчата S+, крім Мерлін. Надіюся, що вони додадуть японську озвучку, бо англійська незвична. Спробував корейську, а вона ще гірша. Не в плані, що у них немилозвучна мова чи щось таке, а в плані, що актори погано озвучили.
А ще історія круток не переноситься, наскільки я зрозумів. Тобто якщо не отримав скін, то ніякого гаранту на наступний у тебе немає, ти знову крутиш з початку. Добре, що я видалив цю гру. Мені і так вистачає ігор, на які я витрачаю гроші. А в цій грі дівчата симпатичні, я впевнений, що витрачав би і на неї гроші.
Я не планував на ВуВу витрачати, але почав брати підписку і недавно вже майже наважився купити пак заради скіна для Чанлі, але потім передумав, бо скидка на нього закінчилася. Куплю його з кешбеку за підписку.
Як і на ігри Хойо. Думав, що буду тепер тільки в Зенлесс гроші заливати. Ну ще іноді в ХСР. Але я знову почав ще й в Геншині підписку брати, бо там анонсували цікавих персонажів.
Щойно виграв Тіамат в Лост Сворд. Аж офігів, бо хотів її і скоро має бути її банер. Тепер у мене є всі дівчата S+, крім Мерлін. Надіюся, що вони додадуть японську озвучку, бо англійська незвична. Спробував корейську, а вона ще гірша. Не в плані, що у них немилозвучна мова чи щось таке, а в плані, що актори погано озвучили.
-
daesz
Member
точно, забув про це додатиKirakishou: ↑ 04.08.2025 22:58А ще історія круток не переноситься, наскільки я зрозумів.
Я купляв підписку в гфл2 всього 2 місяці, тож переживу втрату 10$. Проблема в тому, що гра мені дійсно подобалась, і 5хв (буквально) в день на дейлики - це дуже демократично. Але кількість паверкріпу просто зашкалює останні місяці, ось наприклад
- robella

- leva

- lind

- voymastina

Це 4 із 7 останніх ляльок, 2 з них були суппортами, але й там v3r1 альва видає більше ДПСу ніж v6r1 спрінгфілд (лол).
Окрім цього - останні 5 апдейтів на глобалі сторі просто треш, філлер в кращих традиціях геншину
Доречі, на рахунок озвучок бачив на днях відео
- спойлер
-
Kirakishou
Member
daesz
Паверкріп одночасно і в Китаї, і на глобалі? Чи все ж глобал відстає від Китаю?
А сюжет що в Китаї, що на глобалі однаковий, тільки відстає? Ну тобто в Китаї також були ці філлери? Чи для глобала переробили сюжет?
І ми ще скаржимось на паверкріп в ХСР. До речі, Кафку нормально так бафнули, я сьогодні пройшов нею 12 поверх МоС.
Паверкріп одночасно і в Китаї, і на глобалі? Чи все ж глобал відстає від Китаю?
А сюжет що в Китаї, що на глобалі однаковий, тільки відстає? Ну тобто в Китаї також були ці філлери? Чи для глобала переробили сюжет?
І ми ще скаржимось на паверкріп в ХСР. До речі, Кафку нормально так бафнули, я сьогодні пройшов нею 12 поверх МоС.
-
daesz
Member
На глобалі з відверто паверкріпних персонажів поки було тільки 3 4* (2 суппорта та 2 "кері").Kirakishou: ↑ 04.08.2025 23:40Паверкріп одночасно і в Китаї, і на глобалі? Чи все ж глобал відстає від Китаю?
Сюжет для глобала в деяких чаптерах переписали, це також була одна із причин чому китайці захейтили гфл2 на релізі. 2 з 3 переписаних чаптерів - одні з найкращих сюжетно (поки що).
Суппорти :
- yoohee

- springfield

- qiuhua

- klukai

https://old.reddit.com/r/gachagaming/co ... /?sort=top

-
lewerlin
Member
І не просто так. Після ТОФу його боялись як вогню і тут такі Хойо "дивіться, канає!". А це самий "ледачий" і дешевий спосіб продати персонажа. Забити на QoL, на геймдизайн, нанейронити візуал і накрутити скейлів.Kirakishou: ↑ 04.08.2025 23:40І ми ще скаржимось на паверкріп в ХСР.
Жеріть тепер.
Отправлено спустя 3 минуты 20 секунд:
daesz: ↑ 04.08.2025 22:32тільки на CN сервері
Не перша гача, яка на такому потонула. Хоча конкретно тут і немає ніякого криміналу(все одно на глобал завезли б), але це вже як червона ганчірка.
- спойлер
- Надивляться стати сенсортаверу, замість заплатити нормальним аналітикам і банкротяться
-
daesz
Member
Мені трохи обідно, що гра загнеться і це тільки питання часу, бо лорно мені вона подобалась. Поки вона не займає багато часу (на дейлики) - то буду грати; але відверто кажучи - надії немає, бо вона зараз фейлить більше ніж по одному критеріюlewerlin: ↑ 05.08.2025 03:50![]()
Не перша гача, яка на такому потонула. Хоча конкретно тут і немає ніякого криміналу(все одно на глобал завезли б), але це вже як червона ганчірка.
- спойлер
- Надивляться стати сенсортаверу, замість заплатити нормальним аналітикам і банкротяться
edt. Якось так (з мого гільд дискорду) :

On a bright side : CZN, схоже, дропне відносно скоро, бо пре-рег уже доступний. Тільки на днях дізнався, що його розробляють Е7, а Е7 якось умудрилась протриматись на плаву майже десяток років, тож надія є. Та й паблішер - це девелопер лостарка
-
maxud_b
Member
Панове експерти, порадьте в яку за гач зараз краще почати грати? ХСР, ZZZ, WuWa, GFL2 чи щось інше... Грав в Геншін з релізу до виходу ли юе, перерву робив на декілька років, потім пограв пройшов інадзумі і почав сумеру: набридло. Подобалося соло гра, дослідження, прокачка, спочатку історія, бої, але грінд, смола, лютий рандом артефактів вибісив як і розтягування історії. Хотілось би щось простіше, не таке масштабне. Розбиратися в усіх тонкощах досить довго - легше спитати у знавців. Можливо, особливості напишете, чи то плюси і мінуси і чим саме вас зачепило? Дякую заздалегідь за відповіді.
-
Kirakishou
Member
maxud_b
Я б порекомендував Зенлесс і ВуВу. Якщо вам подобаються бої, то в цих двох іграх вони найкращі. Тільки ВуВа більше для задротів, вона складна як в плані ендгейму, так і в плані того, що треба гріндити. Як і в Геншині, тут треба проходити данжі і бігати збирати квіточки, щоб прокачувати персонажів. В Зенлессі нікуди бігати не треба, просто проходити сутички. В ХСР це все взагалі робиться на фоні, бо там є автобій. Хоча деякі матеріали спочатку також треба буде позбирати з мобів.
В плані сюжету мені із всіх цих ігор найбільше подобається Зенлесс. Тут простий сюжет, без всякого пошуку глибинного сенсу. Сюжет, як в хорошому аніме. Крім того, анімації персонажів тут просто найкращі.
Я зараз граю в NIKKE, Wuthering Waves, BrownDust2, Genshin Impact, Honkai Star Rail, Lost Sword, Zenless Zone Zero і жодну з них дропати поки що не хочу. Але якби обирав три найкращі гри, то це Zenless Zone Zero, Honkai Star Rail і Wuthering Waves. Бо NIKKE, BrownDust2 та Lost Sword це нішеві ігри, не кожному сподобаються. А про Genshin Impact ви й так знаєте, що це за гра.
Я б порекомендував Зенлесс і ВуВу. Якщо вам подобаються бої, то в цих двох іграх вони найкращі. Тільки ВуВа більше для задротів, вона складна як в плані ендгейму, так і в плані того, що треба гріндити. Як і в Геншині, тут треба проходити данжі і бігати збирати квіточки, щоб прокачувати персонажів. В Зенлессі нікуди бігати не треба, просто проходити сутички. В ХСР це все взагалі робиться на фоні, бо там є автобій. Хоча деякі матеріали спочатку також треба буде позбирати з мобів.
В плані сюжету мені із всіх цих ігор найбільше подобається Зенлесс. Тут простий сюжет, без всякого пошуку глибинного сенсу. Сюжет, як в хорошому аніме. Крім того, анімації персонажів тут просто найкращі.
Я зараз граю в NIKKE, Wuthering Waves, BrownDust2, Genshin Impact, Honkai Star Rail, Lost Sword, Zenless Zone Zero і жодну з них дропати поки що не хочу. Але якби обирав три найкращі гри, то це Zenless Zone Zero, Honkai Star Rail і Wuthering Waves. Бо NIKKE, BrownDust2 та Lost Sword це нішеві ігри, не кожному сподобаються. А про Genshin Impact ви й так знаєте, що це за гра.
-
daesz
Member
Точно не гфл2, гра за буквально декілька місяців скотилось в trashbin, і враховуючи що зараз відбувається зараз в комюніті - то не факт що взагалі не буде eos до кінця рокуmaxud_b: ↑ 05.08.2025 13:31 Панове експерти, порадьте в яку за гач зараз краще почати грати? ХСР, ZZZ, WuWa, GFL2 чи щось інше... Грав в Геншін з релізу до виходу ли юе, перерву робив на декілька років, потім пограв пройшов інадзумі і почав сумеру: набридло. Подобалося соло гра, дослідження, прокачка, спочатку історія, бої, але грінд, смола, лютий рандом артефактів вибісив як і розтягування історії. Хотілось би щось простіше, не таке масштабне. Розбиратися в усіх тонкощах досить довго - легше спитати у знавців. Можливо, особливості напишете, чи то плюси і мінуси і чим саме вас зачепило? Дякую заздалегідь за відповіді.
Це буде просто витрачений час впусту з вашої сторони.
Сам особисто не грав, але рекомендую uma musume, гру всі просто обожнюють viewtopic.php?f=23&t=289908&p=4005452#p4005452 у мене в ГФЛ2 гільдії вже 6 чоловік лівнули з гфл2 щоб грати в ума, і ще з половину грають її паралельно із гфл2 лол.
В мене особисто на радарі тільки 2 гри цього року - chaos zero nightmare та arknights endfield
- czn
- akef
-
Kirakishou
Member
Не знаю, як зараз, але недавно була драма, що у них в зв’язку з популярністю гри з’явилися проблеми з серверами – на кожен клік мишкою може бути затримка до десяти секунд. Крім того, наскільки я знаю, піті в цій грі 200 і воно не переноситься на наступний банер. Типу як в Нікке. Та й загалом це також нішева гра. Боїв тут немає, тут прокачка дівчат, щоб вони швидко бігали. Недавно бачив відео Тектона, де гра його заскамила. Він крутив якусь карточку максимального рівня і вона обійшлась йому в тисячу доларів. Не знаю, наскільки ця гра ф2п френдлі. У вас в дискорді є ті, хто грає в неї ф2п?daesz: ↑ 05.08.2025 15:19Сам особисто не грав, але рекомендую uma musume, гру всі просто обожнюють
-
daesz
Member
Я, чесно кажучи, незнаю. Я не дуже нею цікавився, але її популярність, навіть не серед гача-вібів - просто феноменальна. Її грають навіть люди яким аніме неподобаєтьсяKirakishou: ↑ 05.08.2025 15:34Не знаю, як зараз, але недавно була драма, що у них в зв’язку з популярністю гри з’явилися проблеми з серверами – на кожен клік мишкою може бути затримка до десяти секунд. Крім того, наскільки я знаю, піті в цій грі 200 і воно не переноситься на наступний банер. Типу як в Нікке. Та й загалом це також нішева гра. Боїв тут немає, тут прокачка дівчат, щоб вони швидко бігали. Недавно бачив відео Тектона, де гра його заскамила. Він крутив якусь карточку максимального рівня і вона обійшлась йому в тисячу доларів. Не знаю, наскільки ця гра ф2п френдлі. У вас в дискорді є ті, хто грає в неї ф2п?daesz: ↑ 05.08.2025 15:19Сам особисто не грав, але рекомендую uma musume, гру всі просто обожнюють
-
Kirakishou
Member
daesz
Ну вона затягує, я не сперечаюся. Цікаво навіть просто подивитися на ютубі, як хтось грає в цю гру. Японці вміють зробити так, щоб щось настільки зацікавило, що ти й сам захотів цим займатися. У мене таке було неодноразово, коли я дивився аніме про скелелазіння, бадмінтон чи про моторолери і самому хотілося цим займатися. Прямо зараз виходить онгоїнг про геологів і мені вже цікаві всі ці камінці.
Я дивився аніме Ума Мусуме і воно дуже цікаве, тому не дивно, що гра також затягує. Тут питання, наскільки вона ф2п френдлі. Бо японські гачі загалом дуже дорогі. Якщо це як Нікке, коли піті також 200 і історія круток не переноситься, але гра періодично дає тобі вигравати, тоді все ок.
Ну вона затягує, я не сперечаюся. Цікаво навіть просто подивитися на ютубі, як хтось грає в цю гру. Японці вміють зробити так, щоб щось настільки зацікавило, що ти й сам захотів цим займатися. У мене таке було неодноразово, коли я дивився аніме про скелелазіння, бадмінтон чи про моторолери і самому хотілося цим займатися. Прямо зараз виходить онгоїнг про геологів і мені вже цікаві всі ці камінці.
Я дивився аніме Ума Мусуме і воно дуже цікаве, тому не дивно, що гра також затягує. Тут питання, наскільки вона ф2п френдлі. Бо японські гачі загалом дуже дорогі. Якщо це як Нікке, коли піті також 200 і історія круток не переноситься, але гра періодично дає тобі вигравати, тоді все ок.
-
daesz
Member
Напевно залежить ще від того наскільки багато сиплять преміум кюренсі. Але я просто приведу приклад АКЕФ : 80 піті 5050, 120 гарант, після першого виграного 5050 - гаранта більше немає, тобто можна крутити безкінечно і не зібрати Е5/V5 чи як там воно буде називатись в АКЕФ. Той піті що на 80 - переноситься на наступний банер, той що на 120 - ні. Можна крутанути 115 круток, не виграти 5050 і на наступному банері буде 35 піті. Можна крутанути 75 - і на наступному банері в тебе буде 75 пітіKirakishou: ↑ 05.08.2025 16:02 daesz
Мені здається, що це чи не найкраща модель гачі (з точки зору ф2п, безперечно для тих хто хоче збирати Е5/V5/тд - це найгірший можливий варіант).
Сигнатурки мають свій окремий магазин (із кешбеку) і наскільки я зрозумів той магазин доволі таки демократичний в плані цін. Це не щось типу кешбек стору як в інших гачах, де замість стандартних сигнатурок краще купляти тікети для банерів, бо в це спеціальна система суто для них, тут є як доступ до стандартних сигнатурок, так і лімітованих + немає гача тікетів. Також в сторі не тільки 6* вепони, а й лоу грейди
-
Kirakishou
Member
daesz
Але цей гарант 120 не дуже сильно відрізняється від гаранту в іграх Хойо та ВуВі, всього на 40-60 круток. Тільки потім там також є гарант, а в АКЕФ більше гаранту немає. Піті однакове і там, і там. Як швидко вони почнуть релізити персонажів, котрі будуть вимагати ейдолонів? Прямо зі старту гри чи трохи згодом? Я не дуже вірю в такий альтруїзм, що вони просто будуть давати всім дівчат на 80 крутці і ці дівчата будуть проходити контент.
З точки зору просто колекціонування дівчат це звісно непогано. Але повторюю, що 120 гарант не так сильно відрізняється від 160 гаранту. Я б не називав це найкращою системою. В Honkai Impact 3rd просто тупо гарант і все, немає 50/50. Софт піті на 70, гарант на 100. Історія круток переноситься на наступний банер. Ось це на мою думку найкраща система, коли немає ніякого 50/50, а є просто гарант.
Але цей гарант 120 не дуже сильно відрізняється від гаранту в іграх Хойо та ВуВі, всього на 40-60 круток. Тільки потім там також є гарант, а в АКЕФ більше гаранту немає. Піті однакове і там, і там. Як швидко вони почнуть релізити персонажів, котрі будуть вимагати ейдолонів? Прямо зі старту гри чи трохи згодом? Я не дуже вірю в такий альтруїзм, що вони просто будуть давати всім дівчат на 80 крутці і ці дівчата будуть проходити контент.
З точки зору просто колекціонування дівчат це звісно непогано. Але повторюю, що 120 гарант не так сильно відрізняється від 160 гаранту. Я б не називав це найкращою системою. В Honkai Impact 3rd просто тупо гарант і все, немає 50/50. Софт піті на 70, гарант на 100. Історія круток переноситься на наступний банер. Ось це на мою думку найкраща система, коли немає ніякого 50/50, а є просто гарант.
-
daesz
Member
З однієї сторони так, з іншої - це 3 гарантованих 6* за 160 круток проти 2 у всіх інших гачах.Kirakishou: ↑ 05.08.2025 16:43Але цей гарант 120 не дуже сильно відрізняється від гаранту в іграх Хойо та ВуВі, всього на 40-60 круток.
АК та АКЕФ - це не ті ігри, де ейдолони щось суттєве дають.Kirakishou: ↑ 05.08.2025 16:43Як швидко вони почнуть релізити персонажів, котрі будуть вимагати ейдолонів?
Ось як вони виглядають в АК
- спойлер

- спойлер

Там система шардів, на 80 не отримуєш "цілого" персонажаKirakishou: ↑ 05.08.2025 16:43В Honkai Impact 3rd просто тупо гарант і все
Це реально найгірша система гачі зі всіх які я грав ап ту дейт.
І це не говорячи про те, що в АКЕФ є сигнатурки на які не потрібно тратити пули
Відправлено через 14 хвилин 22 секунди:
Неміг ніяк згадати в кого я бачив хонкай імпакт, ось
- спойлер
- спойлер

- спойлер

-
Kirakishou
Member
Не зрозумів математику. Якщо піті на 80 крутці, то як за 160 круток може бути три персонажа? Софт піті там на 55 крутці?daesz: ↑ 05.08.2025 17:02З однієї сторони так, з іншої - це 3 гарантованих 6* за 160 круток проти 2 у всіх інших гачах.
Власне як і в будь-якій гачі. В ХСР у вас також не цілий персонаж, бо цілий персонаж це Е6. Якщо мова про "цілих" персонажів, а не про колекціонування персонажів, то система гачі в АКЕФ без гаранту просто пекло в порівнянні з будь-якою гачею Хойо.
Якщо вже на те пішло, тоді в ВуВі найкраща система, бо вона дає можливість купувати ейдолони за кешбек в магазині, а на банері сігни завжди гарант. Тобто простіше отримати "цілого" персонажа, ніж в інших гачах.
-
daesz
Member
Якщо програв 5050 : 80 пулів = перший персонаж, 120 пулів = гарант/другий персонаж, 160 пулів (бо друга 80тка) = третій персонаж. 120піті при програному 5050 рахується окремо під банера, тобто навіть якщо програв, то : 80 - 5050 програний, 120 - піті, і це вже 40 з 80 на наступному банері, який можна виграти і вийде другий гарант за 40 пулів всього-то.Kirakishou: ↑ 05.08.2025 17:34Не зрозумів математику. Якщо піті на 80 крутці, то як за 160 круток може бути три персонажа? Софт піті там на 55 крутці?
Навіть якщо дуже хочеться викрутити всі ейдолони (при тому що вони не те щоб дають щось суттєве) - можна просто пуляти на рерані і після 5 реранів всерівно зібрати "повного" персонажа.
Тому я й сказав, що для ф2п - це найкраща модель, при тому що ейдолони там дають стати в основному, на відміну від 2/3 скілкіта який захований у всіх інших іграх.Kirakishou: ↑ 05.08.2025 17:34Якщо мова про "цілих" персонажів, а не про колекціонування персонажів, то система гачі в АКЕФ без гаранту просто пекло порівняно з будь-якою гачею Хойо.
І знову ж таки : в АКЕФ сигнатурки - безплатні, на них не потрібно витрачати пули взагалі.Kirakishou: ↑ 05.08.2025 17:34а на банері сігни завжди гарант
Последний раз редактировалось daesz 05.08.2025 17:45, всего редактировалось 2 раза.
-
maxud_b
Member
Красно дякую всім хто допоміг: daesz, Kirakishou. Зупинився на Вуві, бо і візуал сподобався і Ваші описи.
-
Kirakishou
Member
Програв 50/50 на 80 крутці, отримав стандартного персонажа. Кинув ще 40 круток і забрав по гаранту на 120. На наступного персонажа знову треба кидати 80. Це 200 круток. У всіх іграх Хойо у мене Avg S-Pity – 67. Genshin Impact – 67.16, Honkai Star Rail – 68, Zenless Zone Zero – 66.26. Тобто в середньому це 67. 67*3 = 201 крутка. Тобто те саме, що й в Arknights Endfield. Тільки в іграх Хойо є гарант на ейдолони.daesz: ↑ 05.08.2025 17:39Якщо програв 5050 : 80 пулів = перший персонаж, 120 пулів = гарант/другий персонаж, 160 пулів (бо другий 80) = третій персонаж.
Чи гарант на 120 не враховується в історію круток і ти отримуєш першого персонажа на 80, потім на 120 у тебе гарант і на 160 ти отримуєш ще одного персонажа? Тобто відлік йде не від 120, а від 80 крутки?
Відправлено через 7 хвилин 36 секунд:
Тепер все сходиться. Тоді так, за 160 у тебе три персонажі.daesz: ↑ 05.08.2025 17:39Якщо програв 5050 : 80 пулів = перший персонаж, 120 пулів = гарант/другий персонаж, 160 пулів (бо друга 80тка) = третій персонаж. 120піті при програному 5050 рахується окремо під банера, тобто навіть якщо програв, то : 80 - 5050 програний, 120 - піті, і це вже 40 з 80 на наступному банері, який можна виграти і вийде другий гарант за 40 пулів всього-то.
Ну, тоді чекаємо реліз гри. Надіюся там будуть симпатичні дорослі жінки, а дейліки вимагатимуть небагато часу. Втім сумніваюся, що гратиму, бо не хочу дропати ці гачі, в які зараз граю, а додавати до них ще одну буде вже трохи забагато. Хіба що там буде можливість скіпати сюжет, щоб можна було просто колекціонувати персонажів.
-
daesz
Member
Мені здається, що гра позиціонуватиме себе як мейн гачу, там прийдеться тратити стільки ж часу, як і в умовному геншині чи вуві + фабрикиKirakishou: ↑ 05.08.2025 18:01Ну, тоді чекаємо реліз гри. Надіюся там будуть симпатичні дорослі жінки, а дейліки вимагатимуть небагато часу. Втім сумніваюся, що гратиму, бо не хочу дропати ці гачі, в які зараз граю, а додавати до них ще одну буде вже трохи забагато. Хіба що там буде можливість скіпати сюжет, щоб можна було просто колекціонувати персонажів.
Відправлено через 11 хвилин 6 секунд:
Kirakishou
ось відео, тут і про веапон "баннер" є, і про піті.
- спойлер
Додам, що на чарактер баннері - тільки персонажі, 5* персонажі - дуже сильні, припустим Arclight - це найкращий персонаж для регенерації SP і вона 5*, тож отримати замакшених 5* персонажів легко, бо немає вепонів і всякої іншої "лажі" на банерах. Корім того (це спекуляція) - хайпергриф буде випускати купу 5* персонажів, як вони робили в АК, ось припустим список всіх 5* персонажів в АК
https://arknights.wiki.gg/wiki/Operator/5-star
і 6*
https://arknights.wiki.gg/wiki/Operator/6-star
(при тмоу що в АК були ще й 4*, 3*, 2* і навіть 1*)
І ще до веапон банера : 10 пул на вепон банері коштує 2580 кюренсі, кожен 8 пул - гарант 6* вепон, кожен запулний 5* персонаж на чарактер банері - дає 500 кюренсі в не залежності від того - чи це дюп після Р5, чи ні. Окрім того - отримуєш сертифікати (кюренсі для кешбек стору з персонажами) в якому є як стандартні персонажі для покупки, так і персонажі яких ніде більше неможливо отримати (Lifeng був в беті, але то мейл, я б скіпав; можливо там будут ьінші персонажі з часом замість Ліфеня; інші 2 персонажі за сертифікати - з стандартного банера - Ембер і не пам'ятаю хто там другий був).