Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира - делимся опытом/информацией

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
anmir1
Member

Повідомлення

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира - делимся опытом/информацией

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

"Жирные" предложения площадок (наши и забугорные), не имеющих отдельной темы
Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net
Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
спойлер
Вопрос в следующем:
куплены дорогие комплектующие, находятся в Москве.
нужны контакты ответственной компании чтобы можно было отправить в Украину, воспользовавшись их услугами.
Почта России идёт лесом из-за тотального воровства. DHL тоже не рассматривается, потому что придётся платить около 30% от стоимости различных налогов при получении.
Подскажите варианты, если несложно. Может кто сталкивался, заранее спасибо!
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:41 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
Ortyomko
Member

Повідомлення

MobileLord: 29.10.2023 22:35 Бывают ли скидки за границей нормальные на 11.11 на комплектующие или нового года ждать лучше?
24.11, чорна п'ятниця
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

В мене є хороший друг в Німеччині. Якщо він мені щось відправить (наприклад Starlink, пакунок нових книжок, сонячну панель) через DHL, то це буде рахуватись як особиста посилка і просто собі пройде, чи митниця захоче відкрити і подивитись що там і це якось оформити?
Мені відправляли ноут і деякі інші штуки для роботи з Кіпру, і воно просто прийшло як поштова посилка.
LiquidStorm
Member

Повідомлення

Старлінк та соняшні панелі, якщо не помиляюся, митом не обкладаються. Так само навряд митника зацікавлять книжки. А от якщо там буде, наприклад, айфон 15 чи макбук останній, то ніхто не повірить, що хороший друг то безкоштовно прислав: нарахують мито і пдв.
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Відправили мені новий ноут з роботи, їхня служба доставки передала його нашій "Укрпошті". Все пройшло без митних оформлень. Ні мені, ні відправникові ніхто не дзвонив і додаткових питань не ставив.
А хто доставляв собі машини з аукціонів в Америці? Як це найкраще зробити? Я б собі взяв електричну.
Ortyomko
Member

Повідомлення

хто в курсі, через затори на кордоні с Польщею, тепер Міст Експрес/Нова Пошта буде їхати невідомо скільки? Я так розумаю, хаби у них у Чехії/Німеччині/Польщі, а блокують там 20-тонники. Якщо вони 5-тонниками возять (що малоймовірно), то їх пропустять.

Отправлено спустя 41 секунду:
Piter Cantrope: 23.11.2023 11:25 Відправили мені новий ноут з роботи, їхня служба доставки передала його нашій "Укрпошті".
насправді тут як повезе. могло проскочити, а могли перевірити і нарахувати мито, бо по правильному повинно бути мито.
ervin
Member

Повідомлення

LiquidStorm: 06.11.2023 23:04 Старлінк та соняшні панелі, якщо не помиляюся, митом не обкладаються. Так само навряд митника зацікавлять книжки. А от якщо там буде, наприклад, айфон 15 чи макбук останній, то ніхто не повірить, що хороший друг то безкоштовно прислав: нарахують мито і пдв.
Дорогі "Подарунки" відправлені з США митом обкладають тільки так. Мені цікаво яка логіка при пересилці персональних речей. Умовно, я жив в Польші, купив там монік і ПК. Вирішив повернутися. Тащить оце в автобусі - таке собі задоволення, відправляю поштою... і далі шо? Платити мито? Чи доказувать, що це моє?
overload17
Member

Повідомлення

Ortyomko: 23.11.2023 11:34 хто в курсі, через затори на кордоні с Польщею, тепер Міст Експрес/Нова Пошта буде їхати невідомо скільки? Я так розумаю, хаби у них у Чехії/Німеччині/Польщі, а блокують там 20-тонники. Якщо вони 5-тонниками возять (що малоймовірно), то їх пропустять.
У мене посилка за 1 день до Львова потравляла з Польщі, вже під час блокади
z_mashine
Member

Повідомлення

overload17: 23.11.2023 12:00 У мене посилка за 1 день до Львова потравляла з Польщі, вже під час блокади
Ну, посмотрим... Моя сегодня в Гданьске трекнулась.
Ortyomko
Member

Повідомлення

ervin: 23.11.2023 11:39
LiquidStorm: 06.11.2023 23:04 Старлінк та соняшні панелі, якщо не помиляюся, митом не обкладаються. Так само навряд митника зацікавлять книжки. А от якщо там буде, наприклад, айфон 15 чи макбук останній, то ніхто не повірить, що хороший друг то безкоштовно прислав: нарахують мито і пдв.
Дорогі "Подарунки" відправлені з США митом обкладають тільки так. Мені цікаво яка логіка при пересилці персональних речей. Умовно, я жив в Польші, купив там монік і ПК. Вирішив повернутися. Тащить оце в автобусі - таке собі задоволення, відправляю поштою... і далі шо? Платити мито? Чи доказувать, що це моє?
Мито.

Отправлено спустя 34 секунды:
overload17: 23.11.2023 12:00
Ortyomko: 23.11.2023 11:34 хто в курсі, через затори на кордоні с Польщею, тепер Міст Експрес/Нова Пошта буде їхати невідомо скільки? Я так розумаю, хаби у них у Чехії/Німеччині/Польщі, а блокують там 20-тонники. Якщо вони 5-тонниками возять (що малоймовірно), то їх пропустять.
У мене посилка за 1 день до Львова потравляла з Польщі, вже під час блокади
Дякую.
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Ліміт безмитний 150 євро. А в доларах теж 150, чи по курсу, зараз трохи більше за 160?
Я замовив 2 штуки одночасно, одна дешевша за 150 вже прийшла тиждень як, інша 153USD стоїть. Я не розумію чи то просто так довго все оформлюється, чи вони якесь там мито рахують з тих 3 доларів.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 27.11.2023 13:55 Ліміт безмитний 150 євро. А в доларах теж 150, чи по курсу, зараз трохи більше за 160?
Я замовив 2 штуки одночасно, одна дешевша за 150 вже прийшла тиждень як, інша 153USD стоїть. Я не розумію чи то просто так довго все оформлюється, чи вони якесь там мито рахують з тих 3 доларів.
курс нбу здається береться. Це десь 163 долари. Тому все ок буде. Максимум запросять документи для підтвердження вартості :)
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

aaleksandrenko
Дякую, значить просто оформлюють довго. Може це через те що там кілька штук накидано всього, а в тій першій посилці було тільки одне.
А з особистого досвіду, вони мито оформлюють завжди коли є перевищення 150 євро, чи коли там копійки то пропускають так просто, а оформлюють вже з більших сум? Якщо щось купити на 160 євро і там мита 100 гривень вийде, вони будуть тим заморочуватись чи пропустять?
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 27.11.2023 14:29 aaleksandrenko
Дякую, значить просто оформлюють довго. Може це через те що там кілька штук накидано всього, а в тій першій посилці було тільки одне.
А з особистого досвіду, вони мито оформлюють завжди коли є перевищення 150 євро, чи коли там копійки то пропускають так просто, а оформлюють вже з більших сум? Якщо щось купити на 160 євро і там мита 100 гривень вийде, вони будуть тим заморочуватись чи пропустять?
Це ж закон, будь яке перевищення це митні платежі.
Мені один раз 2,98грн нарахували :)
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

aaleksandrenko
:laugh:
ROCCAT
Member

Повідомлення

Хтось з форвардерів зараз дешевше, ніж 6.5 баксів/кг возить посилки зі штатів?
(посилка 2 кг - jump starter)
WalkMan
Member

Повідомлення

ROCCAT
лише морем, а $6,5/кг (авіа) – це щось з доковідних часів і для посилок >10-15кг
ROCCAT
Member

Повідомлення

ROCCAT
У ізіекспрес є Економ за 6.5...
Думав може щось є вигідніше зараз...
moonlight49
Member

Повідомлення

Хто знає чи є зараз затримки в доставці посилок з USA в Україну через страйк поляків?
Мерзавчик
Member

Повідомлення

moonlight49: 29.11.2023 00:15 Хто знає чи є зараз затримки в доставці посилок з USA в Україну через страйк поляків?
судячи з усього - є, міст посилки наприклад ті що авіа - норм доходять +- пару днів як завжди, а от ті що морем, всі висять - посилка від 17 жовтня - ні слуху ні духу, десь в дорозі, підозрюю - в фурах на кордоні...
Відповісти