Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

yupi: 09.07.2022 14:12рокчпокс с моушен контрол(новая) рекон сильвер воздух
стара погана вилка. що тут писати то

Отправлено спустя 1 минуту :
yupi: 09.07.2022 14:12 вышло ровно 1к$.
щось думаю там все погано по обладнанню
yupi
Member

Повідомлення

Hotspur: 09.07.2022 14:25стара погана вилка
карашо :laugh:
Hotspur: 09.07.2022 14:25щось думаю там все погано по обладнанню
карашо 2 :laugh:
dead_rat
Member

Повідомлення

yupi
Покажи мені вєлік за 300$.
Я такого взагалі не бачу, це має бути якийсь дикий китайський хлам.

Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
yupi
вышло ровно 1к$.
Ага, вже повірив. Це він мабуть дружині так сказав
yupi
Member

Повідомлення

dead_rat: 09.07.2022 14:37Покажи мені вєлік за 300$.
держи, первая страница лоха)

https://www.olx.ua/d/obyavlenie/novyy-v ... P5miw.html
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/velosip ... OWEcl.html
и на 50уе дороже
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/prodam- ... KSIzM.html
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/velosip ... P4pKn.html

Но вам, итальянским мажорам, все равно не понять, что на таких можно катать и получать от этого удовольствие ;)
dead_rat: 09.07.2022 14:37Це він мабуть дружині так сказав
нет, тк я ему собирал и покупал все и знаю во сколько он вышел
dead_rat
Member

Повідомлення

yupi
Так, мені не зрозуміло як на такому катати в хоч якесь задоволення.
І сильно сумніваюся що воно не розвалиться хоч до кінця сезону, ну максимум це по вихідним за пивом
yupi
Member

Повідомлення

Кому-то удовольствие вкручивать 200км за день, а кому-то 20 в ближайшим лес или водоём :) так для первого, конечно, не пойдёт, а для второго выше крыши и проще даже ;)
murzik
Member

Повідомлення

А що, є електро за 1к?
dead_rat
Member

Повідомлення

yupi
Я ж кажу, кілька разів проїхати 20 км за сезон на тому що ти за 400 баксів кидав якто буде.

Але знову, це не хороший вєл, а найдешевший щоб просто не розвалився під тобою при їзді по асфальту.

Отправлено спустя 1 минуту 5 секунд:
murzik: 09.07.2022 16:30 А що, є електро за 1к?
Ти ж бачиш, є і вєли по 300 баксів, на додаткові 700 купиш електроколесо і батарейку :laugh:
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 09.07.2022 16:35кілька разів проїхати 20 км за сезон на тому що ти за 400 баксів кидав якто буде.
ТО та заміна чогось докинь ще 100 :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 14 секунд:
dead_rat: 09.07.2022 16:35Ти ж бачиш, є і вєли по 300 баксів, на додаткові 700 купиш електроколесо і батарейку
і зразу починай збирати гроші на травматолога, 500 000-600 000 гривень. бо ті вилки не виготовлені для електротранспорту
yupi
Member

Повідомлення

dead_rat: 09.07.2022 16:35Я ж кажу, кілька разів проїхати 20 км за сезон на тому що ти за 400 баксів кидав якто буде.
я подобное брал за 300 злотых на вибряках и асере пару лет назад) за 10мес накатал на нем 8тыс км, менял только колодки на вибряках и раза два цепь с кассетой, зато объездил на нем всю Варшаву и окрестности. Порой могло выходить до 100-150км. Странно, почему ж он не развалился то? :laugh:
Можно мне даже не отвечать, тк я уже ранее уже писал
yupi: 09.07.2022 15:01Но вам, итальянским мажорам, все равно не понять, что на таких можно катать и получать от этого удовольствие
У нас разное восприятие "получать удовольствие от езды"
Вам нужны велы за оверстотыщ баксов для этого, а мне всего лишь поехать и посмотреть новые места ;)
Востаннє редагувалось 09.07.2022 17:05 користувачем yupi, всього редагувалось 1 раз.
dead_rat
Member

Повідомлення

yupi
Історія з розряду як мій знайомий купив авто за 250 євро і накатав на ньому по всій Європі.
Його на всіх границях зупиняли і перевіряли на наркотики.

Але факт, за дешево вдалося катати на чомусь, але якщо є можливість то чому не робити нормально?
yupi
Member

Повідомлення

dead_rat
Причем тут наркотики к велосипедам? Ты не понимаешь сути того, что я пишу. Или удовольствия от езды на веле за 2куе будет в 7 раз больше, чем от езды на 300уевом веле?
dead_rat
Member

Повідомлення

yupi
На вєлі за 300 буде мат і страждання, тому різниця набагато більше ніж сім разів
leif
Member

Повідомлення

dead_rat: 09.07.2022 15:39Так, мені не зрозуміло як на такому катати в хоч якесь задоволення.
Легко!

Поза будь-якими сумнівами, навіть якщо накатувати 2-3к за сезон, то велосипед за кілька тисяч доларів однозначно покраще і приємніше ніж дешевший (хто б міг подумати :D ), кожен відчує цю різницю. але і на дешевшому байку можна чудово катати в задоволення.

по суті, в виборі байку для більш-менш регулярного катання, як це зазвичай буває, все залежить від фінансових можливостей покупця. як на мене, до 3-5 тисяч (в залежності від типу) велосипеди цілком собі універсально виправдані і, якщо є можливість, треба брати. все що дорожче, там вже під специфічніші запити і сенс в придбанні для умовних "звичайних покатеньок" може бути сумнівним.

але купувати дорогий байк, якщо не сильно тягнеш таку покупку, це погане рішення, треба купувати той який можеш, не паритись і не слухати фахівців в інтернеті, які казатимуть, що все що < 3к за велосипед неможливо використовувати інакше ніж "в магаз за хлібом". на дешевому велосипеді можна прекрасно себе почувати, накатувати досить довгі відстані, тренуватись і т.д.
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 09.07.2022 17:11На вєлі за 300 буде мат і страждання, тому різниця набагато більше ніж сім разів
по перше нових велів за 300 не існує, то макети. по друге якийсь там міський Куб чи Гост зараз буде під кілобакс новий 2022 року. от і все як би

Отправлено спустя 1 минуту 17 секунд:
leif: 09.07.2022 17:15Поза будь-якими сумнівами, навіть якщо накатувати 2-3к за сезон
3к за сезон це вже серйозний рівень :rotate:
dead_rat
Member

Повідомлення

leif
Ціни змінилися.

Найдешевший алю шоссер від бренда зараз 700-800 єврів.

Щоб він став на Тіагрі то вже 1000+ . І це далеко не вєлік мріі, важкуватий але хочаб надійний.

Алю шоссер на 105 - в магазі 1700 євро :eek:
leif
Member

Повідомлення

dead_rat
Я узагальнено. тут і за вживані розмова пішла і за крадені, у кожного свої критерії що можна купувати. Якщо відкинути вживані/крадені/ноунейми то один поріг цін, якщо з ними то інший.

Hotspur
Якщо рахувати сезон приблизно 180 днів, то це ~50км раз в три дні, нічого особливого, як на мене.
Hotspur
Member

Повідомлення

leif: 09.07.2022 17:35Якщо рахувати сезон приблизно 180 днів, то це ~50км раз в три дні, нічого особливого, як на мене.
в мене під 50 знайомих велосипедистів і 3000+ на рік їздять дай бог 6 з них
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur
Велосипедистів, чи просто тих в кого є велосипед?
murzik
Member

Повідомлення

Hotspur: 09.07.2022 13:03
murzik: 09.07.2022 10:05 але не знаю, чи важливо це на електро
25 000 заміна 1 зуба, так що можеш порахувати важливо чи ні :rotate:

Отправлено спустя 1 минуту 33 секунды:
murzik: 09.07.2022 10:05як щодо такого електро?
поміняти вилку і колеса. +25 000 гривень. і покришки + 3000

Отправлено спустя 1 минуту 15 секунд:
dead_rat: 08.07.2022 19:52 Товариш позичив заднє колесо, я знову на ходу :super:
і шо там з гарантіями страховками і сліпими німками по ітогу ?
ти про що? навіщо там щось міняти?
Відповісти