Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

daesz
Так нормісам сторі і не потрібна, для цього кнопку скіпа додали прямо зі старту гри. Як і фізика погойдування сідниць нормісам теж не потрібна, тому її в ВуВі немає. На відміну від Геншина, до речі. Нормісам головне зачистити безодню, кинути три крутки в перший ліпший банер і бігти грати в пабг або велорант.
Зараз згадав реліз Стеллар Блейд на PS5, коли в основному американські норміси у відповідь на скарги людей високої культури на цензуру костюмів Еви записували в твіттері та на ютубі відео на кшталт "ти шо задрот, у тебе шо баби немає, ти шо незайманий". Мабуть це і є основна аудиторія ВуВи. В тому числі і в Китаї, адже там теж повно нормісів.
Тоді питання, навіщо розробники роблять спроби заманити в гру людей високої культури, роблячи таких персонажів, як Зані чи Кантарелла? Мабуть тому, що норміси мало платять, на відміну від анімешників, які готові витрачати всю зарплату на вайфу.
JKrl
Member

как горит у хойофанов, любо дорого смотреть.
daesz
Member

Навіть не знав, що у них є ютуб канал. Кинуло рандомно в рекомендованих :)

Відправлено через 43 хвилини 29 секунд:
Окєй, гітари на початку - це реально бенґєр

Блн, аж цікаво стало пограти ПГР.

Відправлено через 5 годин 36 хвилин 7 секунд:
Kirakishou

:gigi:
Чисто я - класна гача, але лівгув через 2 місяці :lol:
daesz
Member

Якщо панове хочуть вивчити що роблять скіли персонажів в АКЕФ і як бойові механіки взагалі працюють :shuffle:
Kirakishou
Member

Зараз вранці сидів, прокачував персонажів в ВуВі. І як же я замахався. Тупо набридло грати. Наскільки це круто зроблено в ХСР і Зенлессі. Там не треба бігати шукати різні квіточки, травки та решту сміття по всій карті. Гірше ВуВи тільки Геншин, бо там ще й деякі матеріали можна фармити тільки в певні дні.
А ще в ВуВі складно розібратися, якщо ти не задрот, який грає тільки в ВуВу і тому у нього повно часу.
Ні, все-таки що Геншин, що ВуВа вимагають забагато часу. І дропати їх не хочеться, але й грати в них теж вже тупо не хочеться. Я тут тиждень пиячив, було якось пофіг на гачі. Заходив звісно, але не у всі і не щодня. Зараз сиджу і думаю, яке ж деякі з них убоге лайно.
Єдині ігри, які не викликають нудьгу, це БД2, Нікке та Зенлесс. Бо заходиш в Нікке чи БД2 і тебе зустрічають напівоголені дівчата з дуже крутими чардізами, відразу настрій покращується. Не в плані того, що вони збуджують чи ще щось, а просто на них приємно дивитися. Ну а в Зенлессі хоч і не настільки відверто одягнені, але в плані фізики погойдування це найкраща гра. Шкода, що гру роблять китайці, а не корейці. Корейці в плані цензури не заморочуються.
А, я до речі сьогодні спробував Lost Sword, про який зараз на ютубі говорять. Чардізи у дівчат класні, але немає японського озвучування. Чим вони думають? Вони не зацікавлені в японському ринку? Чи просто не вистачило грошей на хоч якихось сейю? Хоча анімаційні вставки круті, наче якась аніме-студія малювала.

daesz
daesz: 26.07.2025 01:11Чисто я - класна гача, але лівгув через 2 місяці :lol:
Ну я знав, що не дропну гру, бо ще до її релізу помітив цю фізизу погойдування та круті анімації. Якщо подивитися на ютубі на анімацію персонажів в слоу моушн, то це просто шедевр. Я просто уявляю, наскільки це кропітка робота, так круто це все промалювати. Для мене це зараз просто найкраща гра Хойо. Але я тепер не роблю тих помилок, які робив в Геншині та ХСР – тобто не заливаю в гру купу бабла. Єдине, про що трішки шкодую, що на емоціях забрав кілька сігн улюбленим персонажам і ці сігни майже нічого не дали, бо крім сігн треба крутити ще й ейдолони, щоб персонажі нагинали гру. Ну і забрав кілька персонажів, які не те щоб в моєму смаку, просто повівся на те, що вони круті сапорти. Ну але то вже таке. Я мабуть ще кілька сігн викручу саме для вайфу, якщо вже почав крутити сігни.
Kirakishou
Member

Як гадаєте, варто купувати скін Хотару поки є скидка? Я чекав скін для Кафки, але більшості гравців подобається Хотару, тому розробники випустили скін для неї. Там в сюжеті був епізод, коли треба було підійти до когось одного – або до Кафки, або до Хотару. Особисто я підійшов до Кафки, але більшість підійшла до Хотару, тому розробники сказали, що спочатку буде скін для Хотару. Хоча мав бути скін для Кафки, він вже був анонсований. Особисто мені скін так собі, та й на реддіті читав негативні відгуки про нього від мейнерів Хотару – основна їх претензія, що самого Сема майже не змінили, тільки трохи перефарбували деякі елементи. По сюжету вона мріє ходити в школу, як звичайна дівчина, тому вони зробили її шкільну форму.
Як він вам?
спойлер
Изображение
daesz
Member

Kirakishou
виглядає симпетичненько, але я зазвичай взагалі не дуже фанат скінів. Мені для прикладу дефолтний скін марч більше сподобався ніж скін з платтям :)
Kirakishou
Member

daesz
Мені скіни в гачах подобаються, але цей так собі. Я мабуть краще залишу ігрову валюту на скін для Кафки.
Просто довбане FOMO. Типу знижка, треба брати, бо потім колись захочу, а він буде дорожче. Хоча насправді різниця в ціні – півтори крутки. Але FOMO робить своє діло.
daesz
Member

Kirakishou: 30.07.2025 20:38 daesz
Мені скіни в гачах подобаються, але цей так собі. Я мабуть краще залишу ігрову валюту на скін для Кафки.
Просто довбане FOMO. Типу знижка, треба брати, бо потім колись захочу, а він буде дорожче. Хоча насправді різниця в ціні – півтори крутки. Але FOMO робить своє діло.
В мене фомо до платного контенту ніколи немає. А у випалку скінів зазвичай ситуація така, що персонаж подобається, а скіни на нього ні, або навпаки, персонаж не подобається, а скін на нього класний. Найгірше коли, наче і персонаж подобається, і скін гарний, але кіт у персонажа ніякий, і так сидиш і думаєш - ну от купиш скін, а персонажем грати не будеш, бо в нього немає практичного примінення, і все задоволення від нього закінчиться в меню персонажів. Якщо гра ще хоч оупен ворлд, то ситуацію трохи рятує можливість хоч експлорити персонажами із посереднім кітами.
Kirakishou
Member

Сьогодні закінчилася підписка в ВуВі. Продовжувати чи ні? Скоро там буде персонаж Августа з сейю Хікасою Йоко, голос якої мені дуже подобається.
спойлер
На топових сейю вони грошей не шкодують. І правильно, бо для багатьох це є вагомим фактором не тільки грати в гру, а й витрачати гроші.
Просто я не впевнений, що навіть з підпискою мені вдасться назбирати круток до піті, бо я навіщось злив все на Фролову і зараз маю щось біля 15-20 круток. Ще й 50/50.
Разом з ВуВою на підписки йде приблизно 800 гривень на місяць. Причому помітив, що в ХСР і Зенлессі у мене більше круток виходить, ніж в ВуВі. Наприклад, недавно я злив всі крутки на Ісюань, Цезарь, Мідзуху і три сігни. Точно не пам’ятаю, але по-моєму після того, як я забрав сігну для Міябі, у мене круток або взагалі не залишалося, або залишалося трохи. Зараз пройшов сюжет, кілька івентів і вже маю 80 круток, а банер Міябі ще не закінчився.
ХСР також щедра. Пам’ятаєте, я недавно злив всі крутки на Аглаю і Циферу? Якраз перед банером Сейбер. Так ось, на банері Сейбер та її сігни я вже зробив більше 200 круток.
А в ВуВі враження таке, що підписка майже нічого не дає. Звісно я там ендгейм не проходжу, але я й в Зенлессі його майже проходжу. То не було ким, то ліниво, то тупо відкладаю на потім і забуваю.
Багато чув, що ВуВа дуже щедра. Це мабуть якщо проходити ендгейм та бігати збирати скрині, бо навіть з підпискою мені не вдалося після Зані і Картефії назбирати на Лупу.

daesz
Як вам така Міцкі? Вона там з 10 секунди.
спойлер
Про гачу зі скінчиками в китайській версії ГФЛ2 вже чули? Вчора зайшов на сторінку гри в стімі, а там купа негативу саме через ці скіни по 200 доларів.
daesz
Member

Kirakishou
вам же наче не сподобалась вува? я б не витрачав гроші на гру, яка мені не подобається :dontknow:

Міцкі - це Марч я так розумію? Я б сказав що мені подобається її персонаж більше ніж зовнішність, хоча й зовнішність у неї миленька :)
Про гачу із скінами чув; в мене, щоправда, трохи поменшав ентузіазм до неї через паверкріп, кожен новий персонаж - це V6 or skip, окрім цього - кожен мейджор івент тепер на глобалі - це дабл івент, при тому круток дають як в звичайному апдейті; якщо наступний мейджор буде знову подвійним - то я думаю, що переведу гру в мейнтененс мод і буду включати раз в 3 тижні почитати нову сторі і на тому все. Доречі, на рахунок сторі - останні 4-5 апдейтів був такий "проходняк" :-/
На рахунок скін гачі : https://www.reddit.com/r/GirlsFrontline ... ent_by_cn/
І ще
Kirakishou
Member

daesz
daesz: 02.08.2025 17:39вам же наче не сподобалась вува? я б не витрачав гроші на гру, яка мені не подобається :dontknow:
Мені жіночі персонажі подобаються. Особливо ті, яких озвучують мої найулюбленіші сейю. Хікаса Йоко саме така. Та й геймплей непоганий, грати деякими персонажами приємно. Ендгейм я не пробую, бо у мене немає достатньої кількості прокачаних персонажів. І немає зараз бажання їх прокачувати, бо на відміну від багатьох гравців ВуВи, які на 90% колишні геншинята, я ігри Хойо не дропнув, тому не хочу ще й в ВуВі бігати збирати скрині та фармити ехо. Я і в Геншині вже давно цим не займаюся, я перейшов в режим колекціонування персонажів. У мене є багато нових персонажів, яких я навіть не до кінця прокачав. Не те, що таланти, а навіть просто рівень персонажа. Просто інші гачі, в які я граю, не вимагають того, щоб ти бігав по карті в пошуках матеріалів для прокачування персонажа, а до хорошого швидко звикаєш і після цього бігати по карті вже не хочеться.
daesz: 02.08.2025 17:39Міцкі - це Марч я так розумію?
Так, вона. Має бути п’ятизірковим персонажем. Шкода, що круток немає, а то забрав би її та Гісіленсу для Кафки.
daesz
Member

Kirakishou
жаль, звичайно, що дропнув ХСР, персонажі мені там подобались, і геймплей особливо подобався, але сторі зайшла в якісь в якісь концептуально-психоделічні єб*ня (вибачаюсь на слові), мені таке не подобається; я люблю хороший, багатоповерховий сюжет, але коли він добре написаний (та прописаний), ну от як тру детектів перший сезон, або навіть той же брейкін бед (при тому якщо так подумати, в АоТ також було доволі таки багато цих концептуально-психоделічних дебрів, але вони були відмінно прописані і легко сприймались). Плюс хойо в стоїх кращих традиціях після 5 патчів випускає сторіроуд в стилі "ну ми вирішили випускати менше мейн сторі апдейтів і більше філерів, щоб гра довше трималась на плаву і ми могли довше вас доїти всяким непотребом який ніхто не просив" :-/
Kirakishou
Member

daesz
Амфореус крутий, але у них дуже погана подача. Якби всю історію можна було пройти за раз, типу як Білобог, то це був би топ. Хай це зайняло б 20-30 годин, але щоб була можливість почитати її відразу. Але вони розтягнули її на купу патчів, ще й додали купу води. Хоча я ще не читав останній сюжет про Фаенона, але на ютубі бачив відгуки і кажуть, що там все просто супер.
Я позавчора прочитав 2.1 в Зенлессі. Не хотів нічого сюди писати, бо був на емоціях. Це просто шедевр. Я навіть не знаю, скільки разів я плакав, коли читав сюжет. Історія Юдзухи настільки сумна, а сама вона в дитинстві така невинна, що тупо не стримати сліз. І взагалі вони там цікаво все закрутили. Сьогодні ось літній івент дочитую, теж цікаво. В плані сюжету мені ця гра поки що найбільше подобається, бо її сюжет найбільше схожий на аніме.
До речі, в ХРС додали кнопку скіпа. Можете просто скіпати все, що вам не цікаво. Також там купа різних QoL, всякі підказки, як прокачувати персонажа і тому подібне. А ще має вийти дуже складний режим ендгейму, який доступний лише після того, коли ви пройшли всі решту режимів. За його проходження будуть давати якусь косметику, типу рамок для аватарки чи типу того. Ще тепер можна вибрати Фу Сюань, Зєле та Блейда в пул персонажів 50/50, а трьох стандартних звідти прибрати. Я на банері Сейбер програв 50/50 і мені прилетіла Е1 Фу Сюань. Вважайте, що виграв. Вони додали всі івентові конуси в магазин Герти. Тому навіть якщо пропустили івенти, їх можна буде придбати. Та й самі івенти також можна пограти, просто буде менше нагород.
Ну власне все так, як і в Зенлессі. Поки що ці дві гри це найкращі ігри Хойо.
lewerlin
Member

Kirakishou: 02.08.2025 17:09Це мабуть якщо проходити ендгейм та бігати збирати скрині
ВуВа щедра з точки зору патч/крутки, а не час/крутки. І вона прямий конкурент саме Геншину, в очах багатьох(хоча в них спільні лише опенворлд, кілька атрибутів і система гачі). А в гашні погано як з крутками так і з гріндом опенворлду.
Kirakishou: 02.08.2025 18:35Ендгейм я не пробую, бо у мене немає достатньої кількості прокачаних персонажів.
Там не скільки кількість потрібна, скільки треновані ротації. 6-7 вистачить на весь ендгейм, а з прямими руками і менше(Данджин\Чісія можуть в соло проходити). Це ендгейм для задротів, навіть Зенлесс набагато лояльніший в цьому плані. Наприклад, на виході Зані, її мейн пачка була найсильніша при фрейм-перфект виконанні. Без цього - просто сильна, ніяких "най". Я його потраїв і залишив на потім, буде настрій - позадрю.
Kirakishou: 02.08.2025 19:21Ще тепер можна вибрати Фу Сюань, Зєле та Блейда в пул персонажів 50/50, а трьох стандартних звідти прибрати.
Це ще я застав. Дивно що воно тільки помічено :gigi:
Kirakishou
Member

lewerlin
Це ще я застав. Дивно що воно тільки помічено
Ви застали, але пан daesz – ні, бо він тоді вже не грав. Я теж це відразу помітив і відразу налаштував. Та і як не помітити, якщо гра сама на це звернула увагу. Якщо не помиляюся, вона підсвітила ту кнопку.

Я таки вчора вже опівночі завантажив гру із Епіку і взяв підписку. В Епіку ціни в гривнях, що приємно. Я просто забув, що після Фролової буде Кантарелла, а банер Августи аж під кінець місяця. Тобто до піті я точно докручу з підпискою, а чи виграю фліпкоїн – це вже як гра дасть.

Тепер маю ВуВу та ігри Хойо в двох екземплярах – Епік Геймс та оригінальні лаунчери. 500 гіг важать. В Епіку всі ціни в гривні, але і оригінальні лаунчери не хочу видаляти, бо пам'ятаю, що з іграми саме з Епіку колись були проблеми – наприклад, Геншин не закривався, а ХСР довго закривався. Втім, зараз це все пофіксили.

Відправлено через 35 хвилин 49 секунд:
lewerlin: 03.08.2025 06:50А в гашні погано як з крутками так і з гріндом опенворлду.
Я помітив, що з виходом Натлана наче почали менше круток насипати за патч. Чи може це пов’язано з тим, що я деякий час не брав підписку, а також вже давно забив на той сраний Театр та й безодню не завжди проходжу, навіть перші 11 легких поверхів. З іншого боку, у мене є Шилонен, Часка, Мавуйка та Вареса, а ще я забрав останнє сузір’я для Яе Міко та Скірк з сігною. Причому частину з них я забрав, коли не купував підписку. Але все одно враження таке, що в Геншині круток поменшало. Водночас з цим мені здається, що у мене в ВуВі навіть з підпискою круток ще менше, ніж в Геншині. Якби не кілька виграних 50/50, то я б не мав зараз п’ять легендарок. У мене є Їньлінь, Чанлі, Зані, Картефія та Фролова.
lewerlin: 03.08.2025 06:50Це ендгейм для задротів, навіть Зенлесс набагато лояльніший в цьому плані.
Добре, що вони додали QoL як в іграх Хойо – коли тобі пропонують набір ехо на основі інформації інших гравців. Бо мені, чесно кажучи, ліниво в цьому розбиратися. Я зараз граю в сім гача-ігор і не хочу ще й з цими ехо розбиратися, кому які ставити і таке інше. Для мене ВуВа це скоріше про колекціонування персонажів. Так, мені подобається грати за Чанлі – нею фаново грати, та й сейю у неї Сайто Чіва. Це сейю Хітагі Сенджьогахари із Моногатарі. Дуже приємний голос. Але лізти в ендгейм, псувати собі клавіатуру і нерви не хочу.
А ось в Зенлессі я справді отримую фан не тільки від персонажів, а й від сутичок. Я навіть всі сім поверхів безодні проходжу, якщо не забуваю про неї. Хоча сьомий поверх не на S, а на А – але там десятки секунд, тобто якщо захотіти та підібрати відповідну пачку, а не своїх улюблених вайфу, то можна і на S пройти. Чим мені Зенлесс подобається, що я можу своїми вайфу закривати контент. В Геншині та ХСР так не виходить, приходиться то Галахера брати, то Кадзуха постійно в пачці.
Чого мені не вистачає в Зенлессі, то це автофарму матеріалів для прокачки. Хоч сутичка й займає секунд 20-30, але все одно це набридає. Втім, на відміну від інших ігор Хойо, в Зенлессі вони регулярно покращують гру. Можливо і автофам додадуть. Він, власне, вже там є – за тікети можна фармити диски (реліквії), але їх видають небагато. Зате в плані підказок як прокачувати персонажа, ця гра просто супер. Як і ХСР гра показує які тобі матеріали потрібно, які таланти качати і таке інше. Відразу видно, що розробники зацікавлені не тільки в задротах, а й в тих, хто хоче просто після роботи відпочити в грі.

Відправлено через 25 хвилин 7 секунд:
daesz
спойлер
Изображение
Изображение
:super:
daesz
Member

Kirakishou
:lick:
daesz
Member

Драма продовжується, олсо мій платун меншнд на 0:57 :D

Відправлено через 2 хвилини 7 секунд:
:lol:
Изображение
Kirakishou
Member

daesz: 04.08.2025 19:54Драма продовжується, олсо мій платун меншнд на 0:57 :D
Я також спостерігаю за цією драмою. Я здивувався, що крім скіна за 200 доларів в гачі ще окремо треба купувати всі ці активності, коли дівчата тебе обіймають і т.д. Після цього ціни на скіни в іграх Хойо, та й навіть в ВуВі, виглядають дуже плеєр френдлі. Хоча там таких відвертих купальників немає, але все одно це дорого за такий простий скін. Там немає нічого такого, щоб прямо вау. Ось в Нікке скіни дійсно круті, хоч вони і 2D.
daesz
Member

Kirakishou: 04.08.2025 22:17в гачі ще окремо треба купувати всі ці активності, коли дівчата тебе обіймають і т.д
Це суто "фіча", яка була додана декілька місяців тому, тепер ти купляєш скін за умовні 15$, а потім ще "аксесуари" до цього скіна, ще за 10$. При тому аксесуари коштують 10$ за пакаван з 9 (3 голова, 3 "торс", 3 ноги), а вам до вподоби може бути тільки якась одна частина з нього.
В скін гачі олсо дропають аксесуари, при тому можуть дропати дюпи, і якщо ви потратили всі 100 полів, що дійти до піті і не отримали якийсь конкретний аксесуар який дуже хотілось. Well, here we go again :D
Kirakishou: 04.08.2025 22:17Там немає нічого такого, щоб прямо вау. Ось в Нікке скіни дійсно круті, хоч вони і 2D.
Проблема в тім, що в грі додали (поки тільки на CN сервері) 3д дорм по якому можна ходити та "інтерастити" з ляльками :shuffle:
спойлер
Ответить