Флудилка (часть 4)

Куратор теми: Sanьka
Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.

Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
Dark-seer
Member

Повідомлення

leif: 09.08.2021 18:52аорус 1080ті?
17-18
Hells Angels
Member

Повідомлення

блін чомусь серед карт сподобався зотак, три роки гарантії + рега на сайті дає ще 2. Є в когось ще подібний прикол?
leif
Member

Повідомлення

ясно. десь так і почну

до речі, замовив до нової карти ще й проц з мамкою, щоб вже все по феншую було.

підступна ліза заманила на темну сторону сили блакитного нефаната знову :horror:

Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
Hells Angels: 09.08.2021 19:11сподобався зотак, три роки гарантії + рега на сайті дає ще 2
нащо тобі аж така довга гарантія?
з мого досвіду з залізом, у карт у яких немає відвалів (типу gtx 200\400), зазвичай так: якщо працює перші пів року без проблем, то скоріше за все, відмолотить ще як мінімум 5 :dontknow: принаймні у мене це правило завжди спрацьовувало
Dark-seer
Member

Повідомлення

А я задумался 6600хт взять, подожду тестов и цен
leif
Member

Повідомлення

Dark-seer
засумував за ПК-боярським гамінгом?
DuckRider
Member

Повідомлення

Dark-seer: 09.08.2021 19:36 А я задумался 6600хт взять, подожду тестов и цен
Лучше пива взять. Там и так тех новых игр на пару вечеров, а с пивом хоть не ощущаешь себя налюбленым на пару десятков тысяч :gigi:
Dark-seer
Member

Повідомлення

leif: 09.08.2021 19:37 Dark-seer
засумував за ПК-боярським гамінгом?
Покрутить хочется комп, ну и на консоле не во все поиграешь..
Hells Angels
Member

Повідомлення

leif чувак продавав 3070 по бартеру як без гарантії, потім сказав що карта куплена в Бельгії і що вона пройшла регу на сайті зотака і получила гарантію 3+2.. но обично наші не сильно обізнані як карту відправити і які документи на це потрібні.

привезена чуваку 3080ті з Польші на минулому тижні також получила 3+2.
leif
Member

Повідомлення

Hells Angels
непогано. а наскільки безпроблемно гарантія працює, не траплялась якась інфа? як EVGA`шна?
Hells Angels
Member

Повідомлення

leif з зотаком не стикавсь, тут питав відносно зотак, амп норм чи ні.. сказали ок, ну і я обмінявсь з доплатою 2070с рог стрикс на 3070 амп
Востаннє редагувалось 09.08.2021 19:57 користувачем Hells Angels, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

тю, так а що 5900х йде без бокс кулеру? а я вже розкатав, що там буде цей модний wraith prism з lgbt, який, звичайно, все одно не потрібен, але тим не менш.

не було тоді взагалі сенсу бокс брати, коли трей дешевше на 400грн

Відправлено через 3 хвилини 13 секунд:
Hells Angels: 09.08.2021 19:53 з зотаком не стикавсь, тут питав відносно зотак, амп норм чи ні.. сказали ок, ну і я обмінявсь з доплатою 2070с рог стрикс на 3070 амп
те що обмінявся це точно правильно зробив 100%, але я, здається, вже писав тут, що на по моїх спостереженнях, зотак останні років 5 вже не настільки гарна контора як було колись. зараз це типовий середнячок, стрікс вище рівнем.

тим не менш, якщо міжнародна гарантія працює як у евга, тоді це суттєвий плюс.
DuckRider
Member

Повідомлення

leif: 09.08.2021 19:56 тю, так а що 5900х йде без бокс кулеру? а я вже розкатав, що там буде цей модний wraith prism з lgbt, який, звичайно, все одно не потрібен, але тим не менш.

не було тоді взагалі сенсу бокс брати, коли трей дешевше на 400грн
будто в этом мусоре если смысл для 5ххх камней :laugh: Тут д15 скулит под 5800, а вам бокс
leif
Member

Повідомлення

DuckRider
та звичайно, що немає, у мене арктік 360мм буде його охолоджувати, менше ніж цей рівень особливо немає сенсу на такі камінці ставити. ргб-прізм просто як приємний бонус бокс-версії процу, практичної користі немає, але приємно що він є. щось пропустив в оглядах, що в 5000 серії не поклали кулер (в 3900х він був), тільки зараз побачив, коли вже замовлення підтвердив.
odessitmws
Member

Повідомлення

leif: 09.08.2021 20:05у мене арктік 360мм буде його охолоджувати
ну нормальных температур все равно не видать :D
unlnu
Member

Повідомлення

leif
разница еще в гарантии... вроде оем и трэй только год, а бокс 3 года...
Dark-seer
Member

Повідомлення

leif: 09.08.2021 20:05 DuckRider
та звичайно, що немає, у мене арктік 360мм буде його охолоджувати, менше ніж цей рівень особливо немає сенсу на такі камінці ставити. ргб-прізм просто як приємний бонус бокс-версії процу, практичної користі немає, але приємно що він є. щось пропустив в оглядах, що в 5000 серії не поклали кулер (в 3900х він був), тільки зараз побачив, коли вже замовлення підтвердив.
На такие железки кастом надо делать уже
leif
Member

Повідомлення

odessitmws: 09.08.2021 20:06ну нормальных температур все равно не видать
що, навіть не тестувати і одразу збирати кастом? :dontknow:
unlnu
навіщо гарантія на проц? вони виходять з ладу вкрай рідко, наскільки мені відомо. хоча з 5000 серією був якийсь кіпіш, що камінці помирали, але потім ніби сказали, що то все фейк. чи не фейк?
DuckRider
Member

Повідомлення

leif: 09.08.2021 20:11
odessitmws: 09.08.2021 20:06ну нормальных температур все равно не видать
що, навіть не тестувати і одразу збирати кастом? :dontknow:
unlnu
навіщо гарантія на проц? вони виходять з ладу вкрай рідко, наскільки мені відомо. хоча з 5000 серією був якийсь кіпіш, що камінці помирали, але потім ніби сказали, що то все фейк. чи не фейк?
Фейк. У кого-то помирали на западных форумах, но не много, треда три-четыре видел
Scoffer
Member

Повідомлення

leif
У мене колись один феном здох, а заміна, що приїхала, не змогла в х86-64, але х86 працювала стабільно. Поїхала назад. Аж з третього разу отримав норм проца :laugh:
leif
Member

Повідомлення

Scoffer
легендарна якість амд :teacher:

мій рідний дядько продавав\збирав компи десь з 1996 по 2006 роки. так от на амд він, звичайно, міг продати готовий комп, але сам не збирав на них принципово, через те, що у нього постійно лізли з ними якісь трабли накшталт вищеописаного. мабуть, звідти також ростуть ноги у мого блакитного нефанатизму :laugh:

але у всього є межа, пробачати 11 серію процесорів інтелу категорично не можна :censoured:
Закрито