Новини
Останні статті і огляди
Вибір відеокарти
-
Ektalion
Member
Patruletz
Європлюс працює з 1994 року. На хотлані відгуки в цілому позитивні.
Європлюс працює з 1994 року. На хотлані відгуки в цілому позитивні.
-
luckygamerks
Member
Це де така шара була? В клик?alumem: ↑ 24.06.2025 23:15 ilcattivo
Формулировка д*рьма, согласен.
По факту действует на следующие покупки ибо промокод многоразовый.
про 2% летишоп не забудьте если уж надумаете.
Вкусная цена была на 5070ti gamepro за 37200)(со всеми скидками офк)
-
alumem
Member
luckygamerks
Да
Да
-
Mtang
Member
Всім привіт, недавно придбав з купоном на знижку в click.ua RTX 5070 12GB GDDR7 Gaming Trio OC MSI з чіпами пам'яті hynix, до цього там же брав RTX 5070 від Palit GamingPro OC чіпами пам'яті Samsung, але повернув бо дуже голосно працювали вентилятори (неприємний рокіт) при мінімальних обертах 30% та співали дроселя, на MSI повна тиша.
Підскажіть як провірити чи на справді в мене працює PCex16 5.0. Материнка моя MSI PRO B660M-A DDR4 не підтримує PCex16 5.0 згідно характеристик .
Підскажіть як провірити чи на справді в мене працює PCex16 5.0. Материнка моя MSI PRO B660M-A DDR4 не підтримує PCex16 5.0 згідно характеристик .
-
Mihanja80
Member
Якщо ніхто ще не використав:
Mtang
Ще cpu-z гляньте, що пише на вкладці про материнку.
А так, ніби підтримує, згідно скріншоту...
- спойлер
Mtang
Ще cpu-z гляньте, що пише на вкладці про материнку.
А так, ніби підтримує, згідно скріншоту...
-
Mtang
Member
-
Striker
Member
Він багаторазовий.Mihanja80: ↑ 25.06.2025 22:52Якщо ніхто ще не використав:
Ну от і підтвердження моїх слів. А як тут деякі солодко співали про Palit 2 місяці тому. Як добре, що не вляпався. А вже реально думав брати по рекомендації місцевих експертів.Mtang: ↑ 25.06.2025 22:48RTX 5070 від Palit GamingPro OC чіпами пам'яті Samsung, але повернув бо дуже голосно працювали вентилятори (неприємний рокіт) при мінімальних обертах 30% та співали дроселя, на MSI повна тиша.
Скільки чекали на повернення коштів? Без проблем все пройшло?
-
Mtang
Member
Striker
Здав в сервісний центр, чекав півтори доби на заключення, сервіс не виявив дефекту і карта справна. Згідно законодавства я вирішив повернути товар який мені не підійшов. Гроші в той же день перерахували. Тобто 1,5 доби це зайняло.
Здав в сервісний центр, чекав півтори доби на заключення, сервіс не виявив дефекту і карта справна. Згідно законодавства я вирішив повернути товар який мені не підійшов. Гроші в той же день перерахували. Тобто 1,5 доби це зайняло.
-
l-m
Member
3DMark PCI Express feature testMtang: ↑ 25.06.2025 22:48Підскажіть як провірити чи на справді в мене працює PCex16 5.0.
-
Mtang
Member
-
byaka
Member
Асус як завжди продає мотлох за завищеними цiнами!
asus prime rtx 5070 - 107С пiд рамкою крiплення
- спойлер

-
AlexxUnder
Member
byaka
У меня как раз Asus Prime RTX 5070, термовизора нет, но есть пирометр.
Могу проверить сам - 10 минут Furmark и проверить? Или чем то другим нагрузить карту?
Могу проверить сам - 10 минут Furmark и проверить? Или чем то другим нагрузить карту?
-
Vlaad13
Member
Жгі братеAlexxUnder: ↑ 26.06.2025 08:57 byaka
Пірометр підійде
Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
Все вірно майже на всіх він є - хоча його там не має бутиMtang: ↑ 26.06.2025 01:39 l-m
Якось так, я так зрозумів що працює режим PCex16 5.0 на материнській платі, але виробник цього не афішує.
-
Геральт
Member
Недаремно хот спот прибрали )byaka: ↑ 26.06.2025 05:05 Асус як завжди продає мотлох за завищеними цiнами!
asus prime rtx 5070 - 107С пiд рамкою крiпленняhttps://www.comptoir-hardware.com/artic ... ml?start=3
- спойлер
-
byaka
Member
Ще metro exodus enhanced edition добре прогрiваєAlexxUnder: ↑ 26.06.2025 08:57 byaka
-
AlexxUnder
Member
byaka
качать не охота ради одного теста...
качать не охота ради одного теста...
-
byaka
Member
Проблема в тому що вiдеокарти дорожчають з кожним роком,а якiсть компонентiв та збiрки стає тiльки гiршеГеральт: ↑ 26.06.2025 09:05Недаремно хот спот прибрали )byaka: ↑ 26.06.2025 05:05 Асус як завжди продає мотлох за завищеними цiнами!
asus prime rtx 5070 - 107С пiд рамкою крiпленняhttps://www.comptoir-hardware.com/artic ... ml?start=3
- спойлер
Чому я маю витрачати сили та час на пошук вдалого зразка без шуму дроселiв та з нормальною температурою хот спота для вiдеокарти за майже 1к баксiв
Отправлено спустя 2 минуты 21 секунду:
Якщо вам не лiнь, то протестуйте в Furmark,Aida64
-
BloodyElf
Member
А яка у інших виробників там температура, є порівняння?byaka: ↑ 26.06.2025 05:05 Асус як завжди продає мотлох за завищеними цiнами!
-
byaka
Member
Я ще не дивився саме на рамку,але були новини про високий нагрiв копонентiв саме в RTX50XXBloodyElf: ↑ 26.06.2025 09:22А яка у інших виробників там температура, є порівняння?byaka: ↑ 26.06.2025 05:05 Асус як завжди продає мотлох за завищеними цiнами!
-
AlexxUnder
Member
Короче у меня бракованная карта попалась, там 60+ градусовbyaka: ↑ 26.06.2025 05:05 Асус як завжди продає мотлох за завищеними цiнами!
- спойлер
Еще меня удивляет, что она в топе по популярности на Хотлайне.
Ужас какой "мотлох" мне подсунули
Востаннє редагувалось 26.06.2025 09:37 користувачем AlexxUnder, всього редагувалось 2 разів.