Как надоела жара!

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Reviewer

ustar:До речі ти знаєш, хто засновник Харкова?
По одной из легенд казак Харько. Но город стоит на одноименной реке. Что было названо первым - неизвестно уже.
ustar
Member

В 1682 році Петра проголосили царем, а в1721 році став імператором. Більше треба читати...

Добавлено спустя 56 секунд:
Не Харько, а Харко...
wolfsanek
Reviewer

ustar:В тебе мабуть ніхто не постраждав, а я ще з малечку знав, мені бабуся розповідала ...
У меня мать с Житомирщины, отец из Белгородской области. У дедушек-бабушек в семье далеко не все братья-сестры доживали до преклонных лет. И до Голодомора и после.

Добавлено спустя 2 минуты 8 секунд:
ustar:В 1682 році Петра проголосили царем, а в1721 році став імператором
Так он что императором был, но титул не носил? :) Но в любом случае царем "Московии" он уж точно не был ни до 1682, ни после
ustar
Member

А я сам з Житомирщини...

Добавлено спустя 2 минуты 32 секунды:
Ох ти і впертий та почитай, саме царем Московським, а з1721 року Імператором Всероссійським...
wolfsanek
Reviewer

ustar:царем Московським
ну если на основании этой фразы делать вывод, что государство именовалось Московия, то тогда Украинский Президент правит какой-нибудь Украинией.

Добавлено спустя 1 минуту 57 секунд:
1263 — 1547 гг. Великое княжество Московское
1547 — 1721 гг. Царство Русское
с 1721 г. Российская империя
doCENTik85
Advanced Member

Я смотрю здесь настоящая жара :)
wolfsanek
Reviewer

Rost:судя по этой карте
Судя по это карте данные с потолка. Откуда точные цифры, если СБУ лишь недавно подсчитали все жертвы (про эти подсчеты я уже выше писал). А перепись в СССР была в 1937 году. Откуда такие оценки в процентах? Кто ездил по регионам, изучал списки умерших, опрашивал население? Или злые комуняки вели даже подсчет умерших, от всех скрывали и лишь бравые заокеанские разведчики их смогли выкрасть.

Добавлено спустя 1 минуту 50 секунд:
Сдаюсь, спать ушел
ustar
Member

wolfsanek
Навіть аналіз перепису показує, візьми й проаналізуй, а то ведеш себе як яничар. До речі царями називали ординських ханів, а з1547 року князі московські назвались царями, бо орда впала і можна було без страху назватись царем, ще й вирізнитись між іншими князями. Тепер проаналізуй як звучало Цар Московської Русі,
тому Петро в1721 став себе називати Імператором Всеросійським...
такоэ
Member

И начал рубить окно в Европу. И таки прорубил, но потом товарищи этот беспредел прекратили, ставни прикрыли, нефик чо заглядывать в рабочее время куда попало. И всем стало хорошо на долгие годы, люди смогли плодотворно трудиться не отвлекаясь по пустякам. Но всё хорошее, увы, когда-то заканчивается. И многие в одночасье увидели воочию живые доллары, и пошла жара.. И с тех самых пор приходится добывать эти баксы непосильным трудом. А шо делать, без них никуда.. :gigi:
wolfsanek
Reviewer

ustar
Спор был о том, что государства с названием "Московия" не было, и пишут так лишь в современных украинских учебниках. И в 90-е еще не было Московии в наших учебниках, было государство Русское, цартсво и т.п.

И вообще я думал, мы пытаемся выяснить, были ли древние славяне-украинцы пупом земли или нет :) Я кардинально с этим не согласен, как и классическая история. В те времена, когда ваш апостол Андрей посещал Херсонес никакими славянами на южных землях и не пахло, заселели они эти территории позже. А украинская народность и этнос, как таковая, сформировалась не на заре существования нашей государственности, а значительно позже. И уж полный бред идеи о том, что наша богоизбранная земля не подвержена катаклизмам. Расскажите это на Западной Украине после очередного весеннего паводка.

Кстати про Голодомор. Согласно перепеси 1926 года население Украины составляло 29,018 млн. человек, согласно перепеси 1937 года (результаты которой были засекречены) - 28,4 млн. человек. Но, оставим наконец-то эту политизированную тему.
ustar
Member

wolfsanek
Ти нахватався імперської пропаганди і говориш різні дурниці. Ти розумієш різницю між етносом та нацією(нації формувались в 16-17 ст.), ти плутаєш, чи свідомо, чи підсвідомо цілі поняття поняття. З твоїх висловлювань видно як ти палаєш ненавистю до всього українського, як ти в образливій формі коментуєш мої висловлювання та думки про мою батьківщину, про Русь-Україну. Невже ти думаєш, що можна спорити та пересмикувати, що можна в полеміці не звертати уваги на аргументи опонента. Люба історична полеміка можлива тільки між конструктивно налаштованими опонентами. Ти що думаєш, що я проковтну твої насміхання, ти спираєшся на офіційну історію Російської імперії, хоч зрозумій чиї інтереси вона обслуговувала. Якщо чесно, то ти банальний невіглас, або ще гірше свідомий ворог України. Почитай, що я тут написав, подумай, почитай інші історичні джерела.
Ти говориш про Андрія Первозванного в образливій формі, а про Наддніпрянщину я ще раз говорю, що тут катаклізми були лише рукотворні, притому руки це були московські та яничарські. Дам тобі пораду - поважай Україну, можеш не любити, але поважати мусиш, якщо вважаєш себе людиною. Поважати мусиш національні почуття інших. Так, як ти нав"язуєш свої історично-ідеологічні погляди, люди, які себе поважають, - не розмовляють.
Ти носій російської культури, яка виникла декілька сот років назад, а я носій культури якій декілька тисяч років,
я люблю свою землю, свій народ. А яку землю і який народ любиш ти? Думаю, що ти любиш не народ, а імперію, але нема за що любити імперію, яка пролила ріки крові мого народу, подумай над цим всим, бо ніяк не заспокоїшся, харкаючи образами на українську Україну, попустись...
Последний раз редактировалось ustar 01.08.2010 11:11, всего редактировалось 1 раз.
CooLeR*OK
Member

ustar
Добре сказав. Практично зі всім згідний.
Artistus
Digital Artist

ustar:Кондиціонери класно, але в мене квартира кодиціонована, а я їх пока не вмикаю. Спитаєте чому, відповідаю - почитайте в Гуглі про хворобу легіонерів...
То хіба для старих задрипаних кондишнів 20-тирічної давності характерно. От я дохтор - мрію про кондишн. :yes:
ustar
Member

Artistus
В мене правда прохолодна квартира, але я все одно вважаю, що кондиціонування шкідливе. А , якщо в квартирі дійсно висока температура, то вихід один - кондиціонування...
такоэ
Member

Что-то мне подсказывает, что славян таки окончательно разобьют поодиночке. Или перевернём эти долбаные страницы истории или передохнем по одному. Батька добре бити саме гуртом. Двадцать лет уже прошло, всё осталось как было, основная масса народу как стояла с протянутой рукой так и стоит. Что-то пошло не так и/или не туда. Кстати, куда пропал человек, похожий на предыдущего президента? Хушь бы интервью какое дал, что-ли... з медом. :gigi:
Последний раз редактировалось такоэ 01.08.2010 12:12, всего редактировалось 1 раз.
ustar
Member

Згоден з тобою, повністю. Треба працювати над державницькою ідеологією, що й намагаюсь робити. Без злагоди не збудуєм державу, але ж московською ідеологією можна збудувати знов "Великую и неделимую", а аж ніяк не
Україну. Спитайте себе, чи хочете жити в Російській імперії? Особисто я хочу жити в Україні, але не в такій, якою вона є сьогодні. Нам потрібно об"єднання навколо Києва - нашої древньої та єдиної столиці, а мовні питання з часом вирішаться. Я вважаю, що мовної проблеми не існує.
такоэ
Member

Я вважаю, що мовної проблеми не існує.
Как сказать....Когда-то пришлось изучать немного высшей математики по учебнику на украинском языке. Как бы не фонтан...А ведь я украинский вроде неплохо знаю. С детства. :D

Что-то мне подсказывает, что "империя" уже скорее жупел, пугало. Разделяй и владей, вот и весь сказ. В сущности большой разницы в какой стране быть нищим я думаю нет.
Последний раз редактировалось такоэ 01.08.2010 12:32, всего редактировалось 1 раз.
ustar
Member

такоэ
Кстати, куда пропал человек, похожий на предыдущего президента? Хушь бы интервью какое дал, что-ли... з медом.

А що він може сказати, як втратив час та можливості, як не виправдав надії десятків мільйонів людей.
Знаєш що зробили би з таким гетьманом, на Запоріжжі, козаки, які його вибрали. Я думаю, що покарали би на горло, за зраду народові, який дав йому булаву...

Я наприклад вчив медицину російською мовою, зараз це мені не добавляє зручності, наслідок імперії, але ти ж осилив математику, я ж осилив колись медицину, будучи україномовним.

Так нас ділять та грабують, безжально, а життя проходить...
такоэ
Member

С языковым вопросом думаю вообще торба... Как славяне умеют усложнять себе жизнь, другие могут только позавидовать. Лучше бы делом занялись. Китайцы, например, будут делать Вольво.
Последний раз редактировалось такоэ 01.08.2010 12:48, всего редактировалось 1 раз.
ustar
Member

Приблизно 1800 раз забороняли мову в імперії, ну чому, дай собі відповідь...
Ответить