ВстройкЭ!!1Yalg: Не хочу показаться фанатом, но за те же деньги можно взять i5, и зачем тогда кавери?
Новини
Останні статті і огляди
Первые APU Kaveri появились в продаже
-
ZX
Member
-
Jumper007
Member
ZX
Тсс, не говори ничего
Тсс, не говори ничего
-
Mixx
Member
пасаны апу будут брать для слая из 2х 780Jumper007:ZX
Тсс, не говори ничего
-
Avenger80
Member
zmax, это как когда то просили за FX 8150 около 2300 или 2500грн. Когда I5 2500k стоил 1750 грн. и превосходил FX 8150 практически по всем фронтам. 
Добавлено через 1 минуту 15 секунд:
Просто новье всегда стоит неадекватно, а потом спускается до той цены, где ему и место.
Добавлено через 1 минуту 15 секунд:
Просто новье всегда стоит неадекватно, а потом спускается до той цены, где ему и место.
-
antoshik
Member
Из новости:

Старт продаж тихий, обзоров нет, все так и задумано. Бо после появления обзоров 170-190$ за Кавери, никто, в здравом уме, уже не даст.По состоянию на утро вторника, полноценных обзоров APU Kaveri в Сети нет.
-
kollos
Member
antoshik
ваше сообщение противоречит самому себе. Сначала обзоров нет, а потом процниошень. Или пока дописал сообщение обзоры уже появились?
В таких темах обсуждение нужно закрывать, одни холивары фэнов.
ваше сообщение противоречит самому себе. Сначала обзоров нет, а потом процниошень. Или пока дописал сообщение обзоры уже появились?
В таких темах обсуждение нужно закрывать, одни холивары фэнов.
-
UWizard
Member
Хана интеловской ириске:

-
antoshik
Member
Неужели даже до 7750 не дотягивают?UWizard:Хана интеловской ириске:
-
vegas.pl.ua
Member

Чи все я вірно зрозумів із малюнка ?
Чотирьохядерний процессор частотою чотири гігагерца переміг двоядерний процессор на три гігагерци аж на 0,97% ?
Чомусь мені це досягнення видається дещо сумнівним...
-
kollos
Member
vegas.pl.ua
не совсем.
Чотирьохядерний процессор частотою чотири гігагерца переміг двоядерний процессор на три гігагерци+hd7750gddr5 аж на 0,97% !
видається
не совсем.
Чотирьохядерний процессор частотою чотири гігагерца переміг двоядерний процессор на три гігагерци+hd7750gddr5 аж на 0,97% !
Чомусь мені це досягнення видається дещо сумнівним...![]()
видається
-
UWizard
Member
Кавери со встройкой с DDR3 перегнал 4-поточный и3 с дискреткой 7750 с GDDR5. Плюс разгон, которого на и3 нет. +18%.Чотирьохядерний процессор частотою чотири гігагерца переміг двоядерний процессор на три гігагерци аж на 0,97% ?
-
antoshik
Member
Ні, тому що у АМД котли, половинки, модулі чи як їх там. Я вже й сам запутавсяvegas.pl.ua:Чотирьохядерний процессор частотою чотири гігагерца переміг двоядерний процессор на три гігагерци аж на 0,97% ?Чомусь мені це досягнення видається дещо сумнівним...![]()
Але зараз більш знаючі амдешники Вам пояснять
Добавлено через 1 минуту 34 секунды:
А при чому там встройка у процессорному тесті?UWizard:Кавери со встройкой с DDR3 перегнал 4-поточный и3 с дискреткой 7750 с GDDR5
-
S1Lv3R
Member
Двох ядерні процесори (з різними імплементіціями НТ) практично рівніantoshik:Ні, тому що у АМД котли, половинки, модулі чи як їх там. Я вже й сам запутавсяvegas.pl.ua:Чотирьохядерний процессор частотою чотири гігагерца переміг двоядерний процессор на три гігагерци аж на 0,97% ?Чомусь мені це досягнення видається дещо сумнівним...![]()
![]()
Але зараз більш знаючі амдешники Вам пояснять
Добавлено через 1 минуту 34 секунды:А при чому там встройка у процессорному тесті?UWizard:Кавери со встройкой с DDR3 перегнал 4-поточный и3 с дискреткой 7750 с GDDR5
-
vegas.pl.ua
Member
Cinebench R15 Physics perfomance (aka cpu) - от оце aka cpu і збиває мене дещо з толку...
Якщо це тільки CPU то до чого тут графіка?
Можна було б написать i3+Titan Mega Utra Ti OC DDR8 і нічого не втратити у вірності результатів...
Якщо це тільки CPU то до чого тут графіка?
Можна було б написать i3+Titan Mega Utra Ti OC DDR8 і нічого не втратити у вірності результатів...
-
antoshik
Member
Ну ось бачите, Ви відразу зрозуміли, а деякі товариші вище сприйняли це як перемогу вбудованої графікиvegas.pl.ua:Можна було б написать i3+Titan Mega Utra Ti OC DDR8 і нічого не втратити у вірності результатів...
-
Yalg
Member
В ы пять нет встройки?ZX:ВстройкЭ!!1Yalg: Не хочу показаться фанатом, но за те же деньги можно взять i5, и зачем тогда кавери?
-
Jumper007
Member
Сравнивать нужно не ядра и мегагерцы, а ценыvegas.pl.ua:Чи все я вірно зрозумів із малюнка ?
-
Caesar
Member
-
Slavon84
Member
Почему только 7600?