Останні статті і огляди
Новини
LG готовит новые мониторы с соотношением сторон 21:9
-
Geinz21
Member
мда уж... теперь уже честно говоря, не знаю что и выбрать... хоть бери телек 32" и вешай на стенку. больше толку чем с нынешних моников
-
Gregz
Junior
Не здається? А ви порівнювали його з оглядами інших моніторів? За таких висновків, що наводяться у статті він дійсно майже ідеал, окремі суттєві мінуси, які теж сприймаются по-різному - засвітлення одного кута (можливо залежить від екземпляру), а також матова поверхня екрану замість напів-глянцевої. А для тих кому важлива відсутність мерехтіння це просто маст хев (ще є asus pb248q з 10 кГЦ шім, але він істотьно дорожчий не зважаючи на те, що на тій ж самій матриці).VINRARUS:От і огляд на РУ оверах з'явився. Щось цей монітор вже не здається ідеалом.Geinz21:BenQ BL2411PT
-
VINRARUS
Member
Ну ще бувають монітори із WLED підсвіткою, яка не мерехтить, у мене зараз такий.Gregz: А для тих кому важлива відсутність мерехтіння це просто маст хев
Що не сподобалось по огляду:Gregz:За таких висновків, що наводяться у статті він дійсно майже ідеал
1) не робочий сенсор освітлення
2) кристалічне зображення через матове покриття
3) з чорним там не все в порядку при зміні кута
-
Gregz
Junior
Маєте на увазі CCFL? Він мерехтить, але менш помітно через особливості своєї роботи. Нажаль їх вже не виробляють, та й взагалі тип використаної підсвітки не впливає на метод регулювання її яскравості.VINRARUS:Ну ще бувають монітори із WLED підсвіткою, яка не мерехтить, у мене зараз такий.Gregz: А для тих кому важлива відсутність мерехтіння це просто маст хев
Ну сенсор мені взагалі не важливий. КЕ звичайно не погано було б позбавитися, але оглядач пише, що воно менш помітне, ніж у старих моніторах. Про чорний зі зміною кута - то ж glow, він взагалі в усіх IPS-ах є, окрім кількох з полярізатором.VINRARUS:Що не сподобалось по огляду:Gregz:За таких висновків, що наводяться у статті він дійсно майже ідеал
1) не робочий сенсор освітлення
2) кристалічне зображення через матове покриття
3) з чорним там не все в порядку при зміні кута
-
VINRARUS
Member
Ну гроші ж не маленькі, тому не припустимо щоб він взагалі був не робочий.Gregz:Ну сенсор мені взагалі не важливий.
Це як купляти BMW M6 в якому на 1 дверці скло не опускається.
Так, я переплутав.Gregz:Маєте на увазі CCFL?
Набагато менш помітно.Gregz:Він мерехтить, але менш помітно через особливості своєї роботи.
Не правда, навіть в 2013 році з'являються нові моделі: http://hotline.ua/computer/monitory/40318/?sort=3" target="_blankGregz:Нажаль їх вже не виробляють
Але ж є різниця між мерехтінням:Gregz: та й взагалі тип використаної підсвітки не впливає на метод регулювання її яскравості.
WLED: 100%-0%-100%-0
CCFL: 100%-80%-100%-80%
У мене на ASUS VW193S взагалі не видно КЕ (мабуть покриття напів матове, чи ще якесь), тому якщо в новому буде замітно гірше, то це ж не діло.Gregz:але оглядач пише, що воно менш помітне, ніж у старих моніторах.
Але на цьому відео він занадто страшний по моєму: " target="_blankGregz:Про чорний зі зміною кута - то ж glow, він взагалі в усіх IPS-ах є, окрім кількох з полярізатором.
Чи це так здається?