Новини
Останні статті і огляди
Раундинг (или как там он правильно...)
-
Reaver
Member
вот ася консультанта 586637517
-
Adamantium
Ghost
дабы не создавать новых тем,спрошу тут:
где можно купить оплетку для кабелей в Днепропетровске,желательно такую
Добавлено через 5 часов 45 минут 49 секунд:
есть тут кто живой?
где можно купить оплетку для кабелей в Днепропетровске,желательно такую
Добавлено через 5 часов 45 минут 49 секунд:
есть тут кто живой?
- Вкладення
-
-
Del
Member
Они там в этой .(ш)опе не знает какую им цену бы придумать!!!! Термопаста залман стж-2 90 грн!!!
-
Adamantium
Ghost
никто ничего не может посоветовать?
может у кого остались в закромах остатки вышеописанного добра?готов купить по приемлемой цене,пусть даже с пересылкой по Украине =).
может у кого остались в закромах остатки вышеописанного добра?готов купить по приемлемой цене,пусть даже с пересылкой по Украине =).
-
Del
Member
Ешкин кот да посмотри ты на рынке бельевую веревку! Сердцевину на фиг, а оплетку используй!
-
Adamantium
Ghost
это издевательствоDel:Ешкин кот да посмотри ты на рынке бельевую веревку! Сердцевину на фиг, а оплетку используй!
-
ross104
Member
Закінчив я нарешті опльотку блока живлення + усіх кабелів які використовуються в компі.
Опишу по порядку:
Опльотку+термоусадку брав у дружнього китайського народу на ebay (чорну + чорну з синіми вставками).
3 мм. пішло 32 метри.
також брав 6 мм. та 12 мм. їх полишалось трохи більше.

Якщо зберетесь уплітати БЖ чіфтек то потрібно ще й 4 мм., оскільки кілька ліній живлення ідуть спарені з двох кабелів і в 3 мм. просто не проходять.
Термоусадку брав із клейовою основою для надійної фіксації опльотки.
З синіми вставками опльотка важча у роботі - тому брати не рекомендую
Для розборки молексів було придбано у китайців набір за 18 уй.

Правда, як виявилось найпотрібніший інструмент, яким розбирається 24-х піновий роз'єм, здох зразу )))) Правда усі решта - ок, і ними дуже зручно розбирати усі решта розємів.

При чому, що довірившись відеомануалам з ютуба силу при розборці даних роз'ємів приміняти то якраз і не треба
Бо 2 клеми лишились в колодці, ще 4 зірвались штопорні вусики
Колодку придбав на аукро за 10 грн. + огризки кабелів з мініфіт клемами і з допомогою паяльника все стало на свої місця і навіть працює 
Отже на заміну супер інструменту був придбаний за 5 грн. просто гіперінструмент під кодовою назвою "ФЕЯ"

От ним то і якраз розбирались усі молекси без жодного прикладання сили і т.д.
Результат вийшов отаким
Опишу по порядку:
Опльотку+термоусадку брав у дружнього китайського народу на ebay (чорну + чорну з синіми вставками).
3 мм. пішло 32 метри.
також брав 6 мм. та 12 мм. їх полишалось трохи більше.
Якщо зберетесь уплітати БЖ чіфтек то потрібно ще й 4 мм., оскільки кілька ліній живлення ідуть спарені з двох кабелів і в 3 мм. просто не проходять.
Термоусадку брав із клейовою основою для надійної фіксації опльотки.
З синіми вставками опльотка важча у роботі - тому брати не рекомендую
Для розборки молексів було придбано у китайців набір за 18 уй.

Правда, як виявилось найпотрібніший інструмент, яким розбирається 24-х піновий роз'єм, здох зразу )))) Правда усі решта - ок, і ними дуже зручно розбирати усі решта розємів.

При чому, що довірившись відеомануалам з ютуба силу при розборці даних роз'ємів приміняти то якраз і не треба
Отже на заміну супер інструменту був придбаний за 5 грн. просто гіперінструмент під кодовою назвою "ФЕЯ"

От ним то і якраз розбирались усі молекси без жодного прикладання сили і т.д.
Результат вийшов отаким
-
localpirat
Advanced Member
32 метра
Надеюсь оно того стоит
Сам процесс не запечатлен, случайно? Можно фото в природном освещении, а то ничего не видно
Сам процесс не запечатлен, случайно? Можно фото в природном освещении, а то ничего не видно
-
ross104
Member
Фоти ввечері доложу 
А пішло багато, оскільки при заганянні кабеля в опльотку вона чуть усажується. Виходило, що на 50 см. кабель блока живлення відрізався 56 см. кусок, так щоб хоча-б 2 см., зайшли в корпус блока живлення.
А ще додати туди сата живлення, живлення для реобаса, живлення відеокарти і т.д. - вийшло якраз впритик
А пішло багато, оскільки при заганянні кабеля в опльотку вона чуть усажується. Виходило, що на 50 см. кабель блока живлення відрізався 56 см. кусок, так щоб хоча-б 2 см., зайшли в корпус блока живлення.
А ще додати туди сата живлення, живлення для реобаса, живлення відеокарти і т.д. - вийшло якраз впритик
-
3121
Member
ross104
По чем получился один метр?
По чем получился один метр?
ого, я на своем думал метров в 20 вложится.3 мм. пішло 32 метри.
-
ross104
Member
Ціну зара гляну, а по довжині то можна порахувати:
Бж - 24+4, відео живлення 8+8, проц 8 = 52 куска по ~55 см. = 28 м.
Сата живлення 6 кусків по 70 см. Приблизно + просте живлення для реобаса 4 куска по ~ 60 см.
По ціні вийшо 21 дол. за 32 м. 3 мм. опльотки.
Пару клікабельних фот під спойлером. Від сапалаху фотіка через опльотку пробиваються кольори деяких кабелів, в реалі цього не видно
Бж - 24+4, відео живлення 8+8, проц 8 = 52 куска по ~55 см. = 28 м.
Сата живлення 6 кусків по 70 см. Приблизно + просте живлення для реобаса 4 куска по ~ 60 см.
По ціні вийшо 21 дол. за 32 м. 3 мм. опльотки.
Процес не фотав, але складного там нічого нема - ось тут детально весь процес описаний.localpirat:32 метраНадеюсь оно того стоит
![]()
Пару клікабельних фот під спойлером. Від сапалаху фотіка через опльотку пробиваються кольори деяких кабелів, в реалі цього не видно
Востаннє редагувалось 06.03.2012 19:01 користувачем ross104, всього редагувалось 1 раз.
-
BigTypoon
Member
А дай плиз ссылко на продавца на Ebay. Интересен его выбор расцветок.ross104:...
Спасибо
-
ross104
Member
Atop_Authentic_AuctionBigTypoon:А дай плиз ссылко на продавца на Ebay. Интересен его выбор расцветок.ross104:...
Спасибо
Кольорів у нього небагато
Да і та опльотка, що з кольоровою вставкою важче на кабель заганяється...
-
archibalt
Member
ross104 наскільки я розумію ціна вказана по силці за 25 футів довжини? орієнтовно в ціні буде виходити за необхідну довжину 40$ разом з доставкою
-
ross104
Member
Доставка безкоштовна 
Ось ціна:
Плюс скидку вициганив в 5% )))
Ось ціна:
Ціну певне він мені дав нижчу, оскільки я ризикнув (нікому не раджу, але кількість відгуків мене запевнила) і придбав у нього поза аукцоном. Просто по одній з позицій закінчився потрібний колір, який був прописаний в аукціоні і він не хотів перевиставляти лот, а без цього я не міг придбати. Тому він мені запропонував взяти поза ібеєм - що я і зробив.$16.5 -- 75 ft (24meter) - 3 mm sleeving black
$5.5 -- 25 ft (8meter) - 3 mm sleeving blue+black
Плюс скидку вициганив в 5% )))
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
http://krainamaystriv.com/showthread.php?t=9985" target="_blank